Ma vede doar ca pe un prieten.Cum sa o cuceresc?

•  
    • 2 mesaje
    22 Feb 2012, 20:16
    1 0
             Ne cunoastem din adolescenta, am fost impreuna un timp in adolescenta si ne-am despartit din motivul ca era o relatie la distanta . Am ramas amici si acumm dupa 6 ani de zile am devenit apropiati. Ea a avut o dezamagire in ultima ei relatie in urma cu 2 ani si de atunci nu a mai lasat pe nimeni sa se apropie de ea. Ea viseaza la "printi".Ce sa fac ca sa o cuceresc? Ea are 23 de ani, eu 27. I-am oferit de cate ori am avut ocazia flori, am invitat-o in oras, la plimbari, ii fac cu drag toate mofturile cand imi cere ceva, o sustin mereu cand are nevoie de sfaturi, incurajare, glumesc, o fac sa rada mereu si spune ca se simte bine in compania mea.As putea spune ca noi comunicam foarte bine. M-a refuzat de zeci de ori pe motivul ca ma vede doar ca pe un bun prieten, iar eu nu am cedat.  In acelasi timp, stiu ca ar afecta-o daca eu as vrea sa renunt la prietenia noastra.
    Gresesc undeva?
  •  
    • 2965 mesaje
    22 Feb 2012, 21:45
    1 0
    Uuu, ce nasol sa fii "friendzoned". Naspa.
    Cred ca-s slabe sansele ca sa mai poti schimba ceva, din pacate.

E vina ta ca nu ai stiut cum sa procedezi, sa te comporti, de la inceput. Te-ai complacut in situatia asta, de "good friend", probabil te-ai multumit sa fii alaturi de ea doar in postura asta si na...

Nu inteleg prieteniile de genul asta intre barbati si femei. Eu nu sunt conceput pentru asa ceva.
    Toate fetele/femeile care au intrat in contact cu mine intr-un fel sau altul (ele fiind in mare parte cu initiativa) au ajuns sa isi doreasca mai mult. E mai bine sa ai astfel de "prietene" si sa le tii la distanta ("can't touch this" ). Hi hi, I'm evil.

Eu zic sa o lasi pe tipa asta in pace si sa te reprofilezi. Nu mai pierde timpul, ca femei sunt destule.
  •  
    • 2297 mesaje
    22 Feb 2012, 22:08
    1 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 5862 mesaje
    22 Feb 2012, 22:09
    0 0
    mah, da' tu de ce vrei sa fii cu o tipa care nu te vrea? esti cam masochist de felul tau. 
  •  
    • 1880 mesaje
    22 Feb 2012, 22:17
    1 0
    ScorpioM said:Uuu, ce nasol sa fii "friendzoned". Naspa.
    Cred ca-s slabe sansele ca sa mai poti schimba ceva, din pacate.

E vina ta ca nu ai stiut cum sa procedezi, sa te comporti, de la inceput. Te-ai complacut in situatia asta, de "good friend", probabil te-ai multumit sa fii alaturi de ea doar in postura asta si na...

Nu inteleg prieteniile de genul asta intre barbati si femei. Eu nu sunt conceput pentru asa ceva.
    Toate fetele/femeile care au intrat in contact cu mine intr-un fel sau altul (ele fiind in mare parte cu initiativa) au ajuns sa isi doreasca mai mult. E mai bine sa ai astfel de "prietene" si sa le tii la distanta ("can't touch this" ). Hi hi, I'm evil.

Eu zic sa o lasi pe tipa asta in pace si sa te reprofilezi. Nu mai pierde timpul, ca femei sunt destule.

Mah, ce prinz* din Zamunda esti tu.

•  
    • 1880 mesaje
    22 Feb 2012, 22:19
    0 0
    tody26 said:         Ne cunoastem din adolescenta, am fost impreuna un timp in adolescenta si ne-am despartit din motivul ca era o relatie la distanta . Am ramas amici si acumm dupa 6 ani de zile am devenit apropiati. Ea a avut o dezamagire in ultima ei relatie in urma cu 2 ani si de atunci nu a mai lasat pe nimeni sa se apropie de ea. Ea viseaza la "printi".Ce sa fac ca sa o cuceresc? Ea are 23 de ani, eu 27. I-am oferit de cate ori am avut ocazia flori, am invitat-o in oras, la plimbari, ii fac cu drag toate mofturile cand imi cere ceva, o sustin mereu cand are nevoie de sfaturi, incurajare, glumesc, o fac sa rada mereu si spune ca se simte bine in compania mea.As putea spune ca noi comunicam foarte bine. M-a refuzat de zeci de ori pe motivul ca ma vede doar ca pe un bun prieten, iar eu nu am cedat.  In acelasi timp, stiu ca ar afecta-o daca eu as vrea sa renunt la prietenia noastra.
    Gresesc undeva?

Femeia doreste un barbat linga ea, nu un lingau* care ii sterge mucii dupa ce boceste din cauza altuia.

•  
    • 2965 mesaje
    22 Feb 2012, 22:23
    2 0
    Meclo, this is the truth.
    Asta nu inseamna ca-s vreun "print", doar ca poate am avut si am noroc. Nu-mi place sa "umblu" dupa femei, din comoditate. In schimb, cand cineva pune "laba" pe mine, dau in extrema cealalta si incep sa cam fiu in limba. I need to work at this part.
  •  
    • 6599 mesaje
    22 Feb 2012, 22:55
    0 0

Ha,ha..mi-am adus aminte de o reclama

http://www.youtube.com/watch?v=NA5M0musge8

tody..nu gresesti cu nimic..nu trebuie sa te simti vinovat pentru ca simti lucrurile astea pentru ea..Se mai intampla.

E clar ca, dintr-un motiv sau altul, in cazul tau, a intervenit tensiunea sexuala,ai inceput sa iti doresti mai mult decat o relatie platonica.

Dar daca ea ti-a marturisit ca nu te vede mai mult decat ca pe un prieten,ar trebui sa tii cont de lucrul asta si sa incerci sa aplanezi tensiunea pentru ca risti sa o pierzi de tot si e pacat sa strici prietenia frumoasa ce v-a legat atatia ani..

Ea clar nu te vede ca pe un potential iubit si nu e vina nimanui ca nu simte mai mult..

Incearca sa-ti ''redirectionezi'' dorinta in alte parti,cum spunea un mare ''personaj'' al acestui forum,femei sunt destule.

Prieteni gasesti mai greu!

•  
    • 2817 mesaje
    22 Feb 2012, 23:04
    1 0
    si daca nu-ti da inima sa urmezi sfaturile de mai sus, macar distanteaza-te putin de ea; asa, o vreme, ca sa-ti simta lipsa; mai stii...? 
  •  
    • 13910 mesaje
    22 Feb 2012, 23:10
    0 0
    total off topic  (nu intram aici -n-am citit topicul-daca nu o vedeam pe july) : ce faci, july?
  •  
    • 8578 mesaje
    23 Feb 2012, 00:12
    1 0
    Daca sunteti priteni buni, ramaneti asa, nu strica o prietenie frumoasa ptr un futai scuze de exprimare
  •  
    • 2106 mesaje
    23 Feb 2012, 11:43
    0 0
    Eu cred ca nu poate exista prietenie intre voi ptr ca tu iti doresti mai mult.Tu poate esti indragostit dar ea nu e.Cineva spunea ca dragostea e o prietenie care a luat foc.A luat foc doar ptr tine nu si ptr ea.Asa cum ti-au spus si alte eve cred ca ar trebui sa te distantezi de ea,macar o vreme,intre voi nu mai poate exista prietenie.Daca o sa fie afectata te va cauta ea.La intrebarea ta, raspunsul meu este ca gresesti fiind atat de aproape de ea.Tu ai spus singur ca te-a refuzat de zeci de ori.Ce vrei sa obtii?O femeie care a cedat insistentelor tale sau o femeie care sa te iubeasca cu adevarat?Chiar daca indepartarea ar afecta-o cred ca asta ar trebui sa faci.Indeparteaza-te!
  •  
    • 2 mesaje
    23 Feb 2012, 20:45
    0 0
    DA, aveti dreptate..ar trebui sa ma indepartez de ea. Incerc sa nu imi mai pese.Astazi mi-a zis ca pe 2 martie, de ziua ei vrea sa ma invite la o cafea amicala.I-am raspuns ca accept invitatia cu o singura conditie: daca pana atunci agata pe cineva, altfel nu. Nu i-am dat nicio explicatie, am lasat-o pe ganduri. In seara asta iese in club cu prietenele ei.I-am urat succes la agatat! A ramas mirata
  •  
    • 18346 mesaje
    23 Feb 2012, 20:49
    0 0
    daca ai impresia ca fazele astea o fac sa creada ca nu iti pasa, te inseli. ce-s copilariile astea?
  •  
    • 1841 mesaje
    23 Feb 2012, 23:16
    3 0
    Censky, genial, fix linkul ala voiam sa i-l dau si eu.

Dragule, spre ca stii engleza, ca altfel la varsta ta oricum e de naspa, dar oricum, pune mana si citeste site-ul asta CAP-COADA si vei stii EXACT ce sa faci in continuare.

Citat pentru teasing:

http://laddertheory.com/

The ladder theory is a funny, scientific explanation of how men and women
    are attracted to each other. It also covers such topics as why women
    sometimes just want to be friends but men always want sex. It is based upon
    many years of sociological field testing, and was first conceptualized in
    1994 in Exeter, CA by Dallas Lynn with acknowledgements to Jared Whitson for
    his role in formalizing the theory.

Sally: We are just going to be friends, OK?
    Harry: Great, friends. It's the best thing...You realize, of course, that we can never be friends.
    Sally: Why not?
    Harry: What I'm saying is - and this is not a come-on in any way, shape, or form - is that men and women can't be friends, because the sex part always gets in the way.
    Sally: That's not true. I have a number of men friends and there is no sex involved.
    Harry: No, you don't.
    Sally: Yes, I do.
    Harry: No, you don't.
    Sally: Yes, I do.
    Harry: You only think you do.
    Sally: You're saying I'm having sex with these men without my knowledge?
    Harry: No, what I'm saying is they all want to have sex with you.
    Sally: They do not.
    Harry: Do too.
    Sally: They do not.
    Harry: Do too.
    Sally: How do you know?
    Harry: Because no man can be friends with a woman that he finds attractive. He always wants to have sex with her.
    Sally: So you're saying that a man can be friends with a woman he finds unattractive.
    Harry: No, you pretty much want to nail them, too.
    Sally: What if they don't want to have sex with you?
    Harry: Doesn't matter, because the sex thing is already out there, so the friendship is ultimately doomed, and that is the end of the story.

•  
    svi
    • 553 mesaje
    26 Feb 2012, 00:08
    0 0

Acest mesaj a fost editat de către svi: 2 Oct 2012, 02:48
  •  
    svi
    • 553 mesaje
    26 Feb 2012, 00:10
    0 0

Acest mesaj a fost editat de către svi: 2 Oct 2012, 02:48