o sa mor....
-
0 2
cu siguranta o sa mor!
eu care imi fac un titlu de glorie din faptul ca nu ma imbolnavesc niciodata,nu iau pastile si nu ma duc la doctor,de 3 zile haladuiesc prin lume cu ditamai temperatura,dureri in tot corpul,dureri de cap si o tare de toropeala care de obicei,in rarele dati cand raceam,imi placea...
Acu nu mai pot sa dorm noaptea,m am uitat pe pereti si m am zvarcolit pana la ora asta,am baut 5454 de ceaiuri si in dimineata asta amluat vreo 6 pastile diferite de raceala.noroc ca le aveam prin casaq ca a fost si sor meagripata acu vreo luna.
si tot simt ca mor.cine ma mangaie pe cap?
-
Doamne fereste, Angelie...cum vorbesti asa?
Si la mine la munca am o gramada de colegi/colege raciti/racite, daca asta te poate consola. Poate ca mersul la un medic nu ti-ar strica, daca o duci pe picioare, de atata timp.
In alta ordine de idei (si fara nicio legatura cu ce ai scris tu), citeam ieri despre laboratorul olandez care a creat acea tulpina a gripei aviare, capabila sa infecteze si sa ucida milioane de oameni si de teama Statelor Unite ca tulpina mortala ar putea ajunge in mainile teroristilor care o vor folosi ca pe o arma biologica, de distrugere in masa, coroborata cu convingerea unor oameni de stiinta ce considera ca aceasta cercetare nu ar fi trebuit sa fie realizata intr-un laborator universitar, ci intr-unul militar.
Nu ne ramane decat sa speram ca acest lucru nu se va intampla. -
Angelie said:
cu siguranta o sa mor!
eu care imi fac un titlu de glorie din faptul ca nu ma imbolnavesc niciodata,nu iau pastile si nu ma duc la doctor,de 3 zile haladuiesc prin lume cu ditamai temperatura,dureri in tot corpul,dureri de cap si o tare de toropeala care de obicei,in rarele dati cand raceam,imi placea...
Acu nu mai pot sa dorm noaptea,m am uitat pe pereti si m am zvarcolit pana la ora asta,am baut 5454 de ceaiuri si in dimineata asta amluat vreo 6 pastile diferite de raceala.noroc ca le aveam prin casaq ca a fost si sor meagripata acu vreo luna.
si tot simt ca mor.cine ma mangaie pe cap?
daca nu vei muri de raceala cu siguranta de intoxicare cu medicamente

frectii maica cu otet , lamaii pana te acresti , haine calde , somn , si desigur... fa o vizita la medicul de familie sa iti asculte si plamanii..in rest
sanatate
-
multumesc de mangaieri!
sunt usor nebuna daca imi place starea asta de rau si raceala?
ma impiedica doar sa fac ce mi am propus azi dar mai iau vreo 2 pastile si ucid si simptomele.
si ca tot veni vorba,am nevoie de un sfat de decorari interioare,ca la asta m am gandit tota noaptea.
in noua mea bucatarie minunata am gresia culoarea ciocolatei,faianta wenghe cu cateva placi decorative cu flori portocalii ,totul doar intre corpurile de bucatarie care sunt crem deschis.Acu tb sa aleg lavabilul si n am nici o idee.de asemenea,am in bucatarie si o coloana incorporata in mobila pe care ma gandeam sa o fac o culoare mai inchisa ,aceeasi ca la perdele.ma gandeam la un bordo sau la un verde pentru coloana si perdelute si la un crem ca mobila pt pereti.
aveti idei?
Acest mesaj a fost editat de către Angelie: -
Angelie said:
multumesc de mangaieri!
sunt usor nebuna daca imi place starea asta de rau si raceala?
ma impiedica doar sa fac ce mi am propus azi dar mai iau vreo 2 pastile si ucid si simptomele.
si ca tot veni vorba,am nevoie de un sfat de decorari interioare,ca la asta m am gandit tota noaptea.
in noua mea bucatarie minunata am gresia culoarea ciocolatei,faianta wenghe cu cateva placi decorative cu flori portocalii ,totul doar intre corpurile de bucatarie care sunt crem deschis.Acu tb sa aleg lavabilul si n am nici o idee.de asemenea,am in bucatarie si o coloana incorporata in mobila pe care ma gandeam sa o fac o culoare mai inchisa ,aceeasi ca la perdele.ma gandeam la un bordo sau la un verde pentru coloana si perdelute si la un crem ca mobila pt pereti.
aveti idei?Si-au facut efectul pastilele. Devi inovativa.
-
Regina,latecsi tot imi iau.fusei aseara in mall ul nostru din cartier dar nu aveau marimea mea.mai caut.
alb zici la lavabil?dar urasc albul.nu pot sa l fac crem?si stickerele decorative in conditiile in care imi fac coloana aia o culoare inchisa cred ca ar incarca putin.
bottom point....mooooooooor! -
ce ma fac acu ca mi e foame si n am nimic de mancare in casa?!
Acest mesaj a fost editat de către Angelie: -
Daca totusi vrei sa te faci bine, exista la farmacii kitul Upsarin, format din trei poastile pe zI, cam 4 zile. Pana seara esti ca noua. E cam 60 lei, dar face toti banii. Eu am bucataria pe jos crem deschis, peretii albi, faianta crem deschis cu niste dungi inchise si am un stalp pe care il vacsii maro inchis. Mie, imi place. Si in living, iara un stalp, care il facui grena. Si un perete grena. In camera copiilor, facui roz. Iara pe tavan, din rigips, decupai niste bucati, le lipii pe tavan si le vopsi iara grena. Fusera si nemultumiti, dar cam 95% din vizitatori fura incantati.