how
-
0 0mi-am luat pantofi roz ,geanta roz , curea roz si esarfa roz .cu ce alta culoare sa le asortez? negru merge?
-
Si mie imi pace gri cu roz - dar nu te feri nici de combinatiile contrastante, adica roz (care este o culoare calda si blanda) cu culori reci si tari: turcoaz inchis, verde smarald, albastru, indigo (albastru inchis).
Iti recomand o rochie (nu conteaza lungimea) din material moale, greu, taiat pe bie, si care in partea de sus sa fie croita ca un maieu sau cu bretelute subtiri.
Combinatia rozului cu negru mie personal mi se pare ca este prea uzata, batranicioasa si sunt convinsa ca nu va pune in valoare accesoriile.
Cu alb merge numai daca ai un ten rozaliu de bebelus blond. -
roxanica... intr-adevar, moda e o chestie de gusturi si curaj... care difera de la un om la altul... ceea ce e foarte bine!
cameliko, cat despre culori, nu iti imagina ca ma poti baga in cofa: eu fac grafica pe computer si jobul meu cere sa stiu ce si cum e cu temperatura culorilor...
roz este culoare calda (nu fierbinte) - numai ciclam este oarecum "calduta", ca are albastru...
Oricum, fetelor-bagacioaselor, sugestiile mele se adresau lui sugarbabe... care a avut curajul sa isi cumpere accesorii roz... (de-aia m-am gandit ca EA ar putea accepta idei indraznete)
cand o sa-mi cereti voi opinia, o sa tin cont de faptul ca traiti intr-un univers monocolor... sau bicolor-spalacit... "fara suparare", roxanica!
-
Draga Donna, nu vreau sa te bag in nici o cofa, pt a doua oara incearca sa nu mai iei personal....pt ca asta faci. ROZUL ESTE CULOARE RECE, faptul ca faci ceea ce faci ar trebui sa-ti confirme asta. Aduce multa lumina dar e rece fir-ar sa fie.
Fetelor-bagacioaselor....hmmm pai Donna si tu faci parte din categoria asta, vrei nu vrei. -
Eu ador rozul. Fetita mea are o multime de hainute roz dar e o nuanta pe care as putea-o numi roz cenusiu, nu stiu daca stiti cam despre ce vorbesc. Oricum e o culoare absolut superba. Si eu combin roz-negru, roz-gri, roz-alb, merge si roz bleu si stiti ceva am chiar acum in fata mea niste agrafe colorate si cel putin in nuantele astea verdele merge cu rozul. La cate nuante exista pe lumea asta cred ca putem fi deschise la sugestii.
-
Donna, daca este o chestie de nimic, atunci de ce atata fum? Pt ca nu pot sa nu-ti constat "tonul" de superioriate pe care l-ai avut.Asta m-a facut sa-ti raspund asa.
Tocmai asta voiam si eu sa zic, nu ne "batem" in profesii aici. Nici una nu-i mai desteapta decat alta.
Eu asociez rozul ( si acum n-aveti decat sa radeti dragi eve)langa mov cu toate nunatele sale, langa albastru cu toate nuantele sale.
Si sa sti ca eu chiar prefer culorile vii, toate nuantele de portocaliu, verde, galben, albastru,rosu....si roz(hihihihi)pana la ciclam. Chiar am foarte multe haine si cateva accesorii portocalii. Dar vorba ta...eu sa fiu sanatoasa.
Una peste alta chiar imi esti draga. Sincer! Si te admir foarte mult. Am mai zis eu nu e usor lucru sa scri o carte. -
apropos...roz asortat cu nuanta fumului de tigara)))
rozul nu o sa fie in veci o culoare rece, deoarece deriva din rosu-culoare calda +alb care nu este culoare. evident sunt multe nuante, de la ciclame pana la rozul-bej al trandafirlui care mie personal mi se pare cel mai rafinat. rozul ca si oricare culoare din spectru se poate asorta cu o complementara a sa, cu conditia sa fie de aceeasi intensitate, spre exemplu un roz tare merge langa un albastru de aceeasi tarie- apropos roxanica
, asa cum ciclamul se potriveste minunat langa verdele smarald sau veronez. la negru rozul devine vulgar.dar sa abordam si alte combinatii cum ar fi:
roz pal-galben pai
roz pal-bleu ciel, gri, alb
roz- brun pamantiu (pare dificil dar e de mare efect)
in concluzie, in afara de negru se asorteaza la orice, importante sunt intensitatile si cantitatile de culoare una vis-avis de alta. va rog sa ma credeti pe cuvant.