Viaţa ta amoroasă. Cum să ai parte de sex dacă eşti singură



Nu face sex cu necunoscuţi

Deşi în filmele siropoase totul pare atât de sexy şi interesant, în viaţa reală poţi intra în situaţii extrem de periculoase dacă faci sex cu bărbaţi pe care abia i-ai cunoscut în cluburi, la petreceri sau în diverse alte locuri. Este foarte important să ai cel puţin câteva întâlniri cu un bărbat înainte de a ajunge în patul lui. Numai după ce te-ai asigurat că este o persoană demnă de încredere îi poţi face propunerea de a avea o relaţie bazată exclusiv pe sex.

Nu te implica emoţional

Pornind de la premisa că vrei să faci sex şi atât, este esenţial să nu te implici emoţional, altfel vei avea de suferit. Prin urmare, nu face asta cu un bărbat de care eşti deja îndrăgostită. Rişti să fii complet dezamăgită şi să-ţi dai viaţa peste cap. Pe de altă parte, nu este corect din partea ta să ai o relaţie bazată exclusiv pe sex cu un bărbat despre care ştii că are sentimente pentru tine.

Protejează-te întotdeauna!

Prezervativul este singura metodă de protecţie care previne o sarcină nedorită şi te apară de bolile cu transmitere sexuală. De aceea este absolut obligatoriu pentru sănătatea şi chiar pentru viaţa ta să nu accepţi niciodată sexul fără prezervativ cu un bărbat cu care nu ai o relaţie serioasă şi al cărui istoric medical nu-l cunoşti. 

Asumă-ţi!

Trebuie să recunoşti că societatea românească nu este una deosebit de deschisă la un astfel de stil de viaţă. Iar oricât de mult te-ai strădui să ţii secret faptul că ai un amic cu care faci sex şi atât, cu siguranţă se va afla. Imaginează-ţi că aceasta se numără printre cele mai importante fantezii ale bărbaţilor, ca o femeie frumoasă să le propună să facă sex şi atât, din senin. Deci partenerul tău de amor cu siguranţă se va lăuda în faţa prietenilor lui, iar vorba va circula printre cunoscuţi. Deci dacă vrei să faci asta, trebuie să-ţi asumi, să te relaxezi şi să nu-ţi pese ce spun ceilalţi. Dacă nu poţi face toate astea, atunci e mai bine să nu faci acest pas.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Iulia pe 18 Dec 2015, 17:44
    Colaborare

    Buna ziua!. sunt unul dintre adminii grupului zece mii de rechini. va rog sa imi spuneti ID-ul dvs si numele indrumatorului dvs. inainte sa dau cuiva add in grup vreau sa ma asigur ca persoana respectiva face parte din proiect, de aceea va intreb. va multumesc pentru intelegere si va doresc o zi placuta Sfârşitul conversaţiei

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod