Sex. Trei poziţii erotice pe care merită să le încerci cu partenerul la petrecerea de Revelion


Ai o relaţie stabilă sau îţi doreşti doar o aventură de o noapte? Indiferent de situaţie, Revelionul este momentul ideal pentru o partidă de sex memorabilă. După unul sau două pahare de şampanie, simţurile se trezesc, dorinţele se aprind şi nu trebuie decât să găseşti cadrul potrivit pentru a „sărbători” cum se cuvine.
Se spune că ceea ce faci de Revelion vei face tot anul. Cu alte cuvinte, dacă faci sex în noaptea de Anul Nou vei avea parte de amor în tot anul care vine. Inutil sa mai spunem şi că dacă te bucuri de sex că-n filme va fi şi mai bine!

Aşadar, ţinând cont de superstiţii şi nu numai se poate spune că ai toate motivele să transformi Revelionul acesta într-o experienţă de neuitat. Pentru asta, trebuie să experimentezi câteva poziţii care îţi garantează orgasmul intens.

Copacul

Această poziţie este potrivită atât pentru sexul la dus, cât şi pentru sexul „pe furiş”, atunci când nu ai o camera disponibilă şi găseşti un loc izolat în care alegi să te bucuri de plăcerile trupeşti.

Partenerul tău stă în picioare, eventual rezemat de un perete, cu faţa către ţine. Tu te prinzi cu braţele de gâtul lui şi îţi încolăceşti picioarele de mijlocul sau. Pentru această poziţie ai nevoie şi tu şi partenerul de o anumită doză de forţă fizică, însă veţi descoperi împreună că merită efortul. Este o poziţie foarte intimă datorită îmbrăţişării strânse dintre voi. Va puteţi privi, sărută şi mângâia corpul reciproc.

Acelaşi gen de poziţie o poţi experimenta tu stand aşezată pe masă, iar partenerul în picioare. Va fi mai uşor pentru amândoi.

Călăreaţă întoarsă

Bărbaţii aleg uneori că partenera lor să preia conducerea în timpul unui act sexual. In acest caz, cea mai cunoscută poziţie este „femeia deasupra”, însă poţi varia puţin această poziţie dacă te aşezi nu cu faţa, ci cu spatele la partaner. Practic, partenerul tău stă pe spate, cu picioarele întinse, iar tu îngenunchezi deasupra lui, cu spatele.

E o poziţie extrem de excitantă atât pentru femeie, cât şi pentru bărbat. Tu deţii controlul mişcărilor, iar el se bucură să îţi admire trupul unduindu-se.

Dansul în poală

Este o poziţie foarte sexy şi care se mai numeşte şi „sex la cinema” întrucât presupune ca el să stea pe un scaun sau pe marginea patului, iar tu să de aşezi în poala lui tot ca pe un scaun, ori cu fata, ori cu spatele la el. Este o poziţie foarte erotică, pentru că îţi da libertatea să te mişti lasciv, ca într-un dans senzual, în timp ce partenerul te îmbrăţişează şi îţi mângâie sănii.

Este şi una dintre poziţiile în care partenerii obţin orgasm simultan.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • mi pe 31 Dec 2015, 01:31
  retarzi

  hai sa scriem ca sa umplem hartia, pardon, monitorul degeaba...sunteti degeaba pe lumea asta..aruncati-va in cap si sa nu procreati...

  0
  0

 • popa pe 30 Dec 2015, 22:45
  adevarat!

  deci astea le pot face la petrecerea de revelion, de fata sau impreuna cu ceilalti oaspeti. petrecere placfuta!

  3
  0

 • Gabi pe 30 Dec 2015, 13:19
  Si ies copii bolnavi

  Ba, a doua zi e zi sfanta si se merge la biserica, obsedatilor! De-aia ies pe lume copii autisti si gata bolnavi de toate cele, ca se calaresc parintii lor dupa toate sfaturile voastre tampite!

  8
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod