Sex. Iubitul tău are probleme cu erecţia? 7 sfaturi pentru tine


4. Îndeamnă-l să renunţe la fumat şi alcool!
Studiile au arătat că fumatul creşte riscul impotenţei cu 50%. De asemenea, este una dintre principalele cauze ale apariţiei infertilităţii şi a disfuncţiilor menstruale la femei. Fumatul contribuie la apariţia unor afecţiuni cronice care afectează circulaţia sângelui, inclusiv cea din zona pelviană.

Alcoolul se numără şi el printre inamicii potenţei. O cantitate mică poate avea efect benefic, înlăturând inhibiţiile, însă o cantitate mai mare poate afecta funcţiile sexuale.

5. Ajută-l să menţină erecţia
Pentru ca o partidă de sex să fie reuşită, este nevoie de amândoi. Aşa că discută deschis despre fanteziile lui sexuale şi împliniţi-le. De asemenea, concentrează-te pe zonele lui erogene pentru o erecţie puternică.

6. Sportul ajută!
Îndeamnă-l să facă mai multă mişcare. De asemenea, îl poţi însoţi la sala de gimnastică sau la jogging. Nu uita nici de exerciţiile Kegel care sunt considerate eficiente în prelungirea partidelor.

7. Discutaţi cu un specialist
Dacă urmarea sfaturilor de de mai sus nu au adus schimbări majore în viaţa sexuală, este momentul să cereţi sfatul unui specialist. Acesta vă poate îndruma spre tratamentul potrivit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod