Sex între sâni. 5 sfaturi de care trebuie să ţii cont dacă eşti începătoare

Există numeroase metode de a face amor cu iubitul tău şi merită să le încerci, măcar o dată, pe toate. Sexul între sâni sau inter-mamar poate face parte din preludiu sau poate fi o variantă de sex fără penetrare, ideală pentru zilele "delicate". De asemenea, poate fi o opţiune pentru sex în cazurile în care vrei să te fereşti de sarcină sau de boli cu transmitere sexuală. Vestea bună este că mărimea sânilor nu contează în această situație, mici și obraznici sau mari și voluptuoși, sunt perfecți pentru o partidă de sex inter-mamar. Dacă eşti deschisă la experienţe noi şi vrei să-ţi satisfaci iubitul folosindu-ţi doar sânii, atunci ţine cont de aceste sfaturi.

1 din 6

Preludiul

Ca orice altă formă de sex, este nevoie de preludiu pentru o partidă reuşită. Îndeamnă-ţi iubitul să-ţi cucerească sânii cu săruturi pasionale sau cu un masaj senzual înainte de a trece la acţiune.
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Boiti Lorena Petronela (Petty) pe 21 Mai 2015, 10:55
    Ce facem daca avem sanii foarte mici?!

    Sunt convinsa ca sfaturile sunt foarte utile si e foarte placut tot ceea ce descrieti, dar eu am sanii mult prea mici, foarte mici si nu reusesc sa-mi satisfac sotul prin aceasta metoda. V-as fi foarte recunoscatoare cu alte sfaturi cat mai practice adaptate situatiei mele... Cum sa fac?

    18
    0

  • Mira pe 21 Mai 2015, 10:31
    La cratita!

    Pudibonderia salveaza Romania! D-aia n-aveti fetelor orgasm, traiti o viata anosta si le invidiati pe cele ce au, spunandu-le ca sunt curve! E "rusine" sa te epilezi, e rusine sa te dezbraci in fata barbatului, e rusine sa faci dragoste cu lumina aprinsa, E o rusine ca existati! La cratitaaaa!

    21
    4

  • Madalynn pe 21 Mai 2015, 10:29
    Rautate

    Toate sunt in diferite etape in functie de varsta,asa ca cine apreciaza a trecut sigur prin aceasta dar ci nu ....nu recunoaste.De fapt este ochestie din curiozitate....chiar placuta!

    11
    0

  • Sorana pe 21 Mai 2015, 10:03
    CUM SA SCAPAM DE VOI?

    Este de-a dreptul DERANJANT deja, in ultimul timp, cand deschizi Yahoo, apar in primele randuri elucubratiile despre sex ale vreunei nenorocite care nu are loc in paginile revistelor de specialitate. CUM SCAPAM DE ELE???? Iar atentionarea ca am sau nu 18 ani.... Sunteti chiar idioti cei care scrieti tampeniile astea? Subiect fara subiect. E ca o dejectie tot ce scrie ! RUSINE

    8
    13

  • Gabriel pe 21 Mai 2015, 10:02
    Comentarii inutile!

    Intamplator am descoperit acest articol, la fel ca si ,,cetatean,, care sustine ca e neansemnat, dar pt. care face totusi efortul sa lase un ditamai comentariul, ca dumnealui la cat incearca sa para de inteligent, nu are alta treaba decat sa stea sa lase aici comentarii. Eu consider ca orice subiect din orice domeniu trebuie publicat si cine vrea sa invete, invata si cine nu, nu. Pt. unii poate fi interesant si pt. altii nu. Domnule ,,cetatean,, nu se rezuma totul la sex , intradevar, dar nici doar la munca si cum sa faci bani in mod cinstit....pana la urma cea mai mare placere lasata de Dumnezeu este sex-ul. Cat despre ceilalti cum ar fi ,,Ela,, care probabil este o grasa de 90-100 kg la care dragostea trece prin stomac, deci ea când face sex, daca mai face, se gandeste la mancare si care e o sclava care toata ziua gateste, spala vase si rufe etc., pt. sotul ei, pt. ca ea a trecut demult de ,,perioada de miere,, si ,,Mucanu Aurel,, care pare sa fie un retardat care numai el stie ce a scris acolo si ce a vrut sa zica si care a incercat sa para mult mai inteligent decat ,,cetatean,, sau ,,Absurd,, care si el pare sa fie un labagiu, asa cum a si declarat si care se semneaza ,,Victor Ponta,, si cariua daca nu-i place sexul intre sani, ii urez masturbare placuta, iar ,,popescu,, si/sau ,,Ionescu,, un sau doi retardati care inca nu au facut sex si nu stiu cum e si din cauza asta sunt foarte frustrati sau care fac sex de o viata cu prietenele/sotiile doar in pozitia misionarului si care o critica pe cea care a publicat acest articol ca e incapabila sa scrie altceva si uitati ce au putut ei sa scrie, doar atat au putut, doar atat i-a dus capul.

    9
    2

  • Cristina pe 21 Mai 2015, 09:59
    FOARTE INTERESANT

    Ma duc repede dimineata sa-mi platesc intretinerea, datoriile pe la banci si leasing-urile, dupa amiaza trebuie sa incerc si eu asta, mai ales ca acum sunt si sfatuita.

    11
    11

  • cetatean pe 21 Mai 2015, 09:10
    Subiect fara a fi necesar in educatie generala

    Este incredibil !cata preocupare in mass media pentru acest subiect.Adica se insista Cu incapatanare considerand (cred ca aceasta este punctul de vedere al mass-medi) faptul ca multi oameni din societate nu au alte preocupari foarte importante pe locul intai fiind intimitatea vis-a-vis de sex.Dpdv a educatiei a tineretului foarte necesare si importante sunt informatiile legate de profesii in principal intelectuale/educatia sanatoasa) mai exact cum sa fie castigata painea cea de toate zilele in mod demn, cinstit corect. In ce privesc lectii(fara amploare) legate de sex,se pot invata fara tam-tam in ore de curs spre educatie desigur necesara Imi pare rau ca scriind asemenea subiecte, publicandu-le demonstreaza faptul ca noi cituiitorii suntem primitivi.traim pentru a manca si pentru sex.Unde sunt reprezentati intelectualii sociectatii spre exemplu de a fi urmati pe drumul lor cu rezultate reale,unel de exceptie folositoare societatii in ansamblu si de mare valoare educationala.Intamplator am descoperit acest articol ne insemnat.

    14
    10

  • fara nume pe 21 Mai 2015, 09:07
    pozitii

    Daca nu ati incercat, nu faceti pe desteptii .Este minunat. De-aia va pleaca barbatii, nevestele... Faceti ma, ciorba, sau mai bine ala care se masturbeaza (onanist) Sa-ti dau un sfat :cand te masturbezi , uita-te la un sex intre sani, ce zici ?! Trimiteti la mine nevestele, fetele si apoi mai vorbim .

    14
    8

  • Basescu pe 21 Mai 2015, 08:52
    Sex mamar !

    @Grazziela Motan - Intre degetele mari de la picioare, nu ?!

    5
    13

  • adi67dor pe 21 Mai 2015, 08:48
    La multi ani sarbatoritilor de azi!

    Foarte interesant subiectul. Felicitari celei care l-a abordat si pentru tema , dar si pentru detalii, sfaturi. Am incercat si noi acasa, am reusit doar pentru sotul finalizarea, eu urmand sa astept numarul 2 al actiunii sa pot avea orgasm. Am doar la penetrare vaginala si cred ca nicio femeie nu are orgasm la sex intre sani. Da, este o placere cand primesti finalizarea calda pe gat, pe obraji, pe sani, dar e departe de orgasm. La voi fetelor cum e? Cu drag pentru toti cititorii, Marinela, Arges.

    18
    7

  • Ela pe 21 Mai 2015, 08:44
    sfaturi inutile despre sex

    De ce nu invatati voi tinerele cum se face o oala cu ciorba si cum se carpeste un tiv desfacut, ptr ca dragostea trece prin stomac si dupa ce trece perioada de miere in cuplu, s-ar putea sa ii ceara si ceva de mancare (pt ca nu poti sta toata ziua incarligati la sex), sa mai spele si ea ceva rufe, sa mai steaga si ea mobila de praf...

    12
    14

  • Premierul pe 21 Mai 2015, 08:32
    Absurd

    In ce hal a ajuns eva.ro, s-au dat la kitsch-uri si tabloide pentru a atrage labagiii. Autoarea acestui editiorial este ori o proasta ori vreo obsedata sexual. Mai lasati-ne dreq cu sfaturi de-astea psihopate. Nu trebuie sa devenim si mai bolnavi, noi barbatii suntem oricum obsedati de sex. Ma duc acum sa ma masturbez. Cu stima, Victor Ponta.

    13
    13

  • Grazziela Motan pe 21 Mai 2015, 08:26
    Probleme de incompatibilitate

    Eu am sanii prea mari, iubitul meu o are prea mica. Asadar, mai bine i-o frec intre degetele de la picioare.

    20
    9

  • B ulă pe 21 Mai 2015, 08:13
    Co rect!

    Popescu&Ionescu,nu cititi proștilor ,habar nu aveți de viața sexuală.

    18
    10

  • ioan pe 21 Mai 2015, 08:11
    ...

    O obsesie poate sa duca la valorificarea unor teme ieftine...

    2
    16

  • Ionescu pe 21 Mai 2015, 06:16
    5 pozitii !!!

    Cucoană ! Ori esti obsedata ,ori intr-o dungă publicând asemenea ”sfaturi”. Sau,cred ca altceva esti incapabilă sa scrii ! Astept sa treci pe sado-maso !

    13
    24

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod