Sex. 9 sfaturi pentru cuplurile vechi. Scapă de rugina din dormitor!

Să păstrezi flacăra vie în dormitor nu este un lucru uşor de realizat. Este nevoie de efort, de compromisuri şi de multă dragoste. Dacă te afli într-o relaţie de lungă durată şi simţi că lucrurile s-au cam răcit, iată câteva sfaturi care te pot ajuta să readuci distracţia în pat.

Include sexul de dimineaţa în programul săptămânal
Un orgasm este cel mai bun mod de a îţi începe ziua şi de a te asigura că va fi frumoasă. De asemenea, o partidă de amor în primele ore ale zilei va face mai mult decât să te binedispună. Cu siguranţă trezirea va fi mai uşoară, iar alarma ceasului nu te va mai irita. În plus, studiile arată că sexul la primele ore nu numai că îţi îmbunătăţeşte relaţia, dar este şi benefic pentru sănătate. Iar dacă ai decis să renunţi la cafea, un strop de dragoste dimineaţa îţi va asigura energia şi dispoziţia necesare să rezişti unei zile întregi de lucru.

Surprinde-ţi partenerul!
Când vine vorba de sex, totul este permis, atât timp cât provoacă plăcere ambilor parteneri. Aşa că nu te teme să-i oferi mici surprize sexuale iubitului. Fie că este vorba de o lenjerie sexy sau de o poziţie nouă, partenerul tău va fi încântat de iniţiativă. În plus, poate îl vei inspira să-ţi facă el o surpriză data viitoare. Important este să încercaţi lucruri noi cât mai des.

Rezervaţi câteva ore pentru a vă împărtăşi fanteziile
Într-o relaţie serioasă, timiditatea nu are ce căuta. Aşa că nu te teme să-i împărtăşeşti iubitului gândurile tale cele mai ascunse. Înainte de culcare sau într-o dimineaţă leneşă vorbeşte deschis cu iubitul tău şi încurajează-l să facă la fel. Puteţi descoperi lucruri noi unul despre celălalt, iar asta va aduce prospeţime relaţiei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod