Sex. 7 schimbări pe care trebuie să le faci pentru partide de amor mai intense

Preia iniţiativa!
Nu aştepta ca iubitul tău să facă întotdeauna primul pas şi preia iniţiativa! Un mesaj simplu, ca de exemplu "Te vreau. Acum!", poate face minuni. Mai ales pentru femeile timide. Dacă nu simţi că poţi avea o discuţie faţă în faţă cu el în care să-i comunici dorinţele tale cele mai intime, fă-o printr-un mesaj. Exprimarea dorinţelor în scris te poate ajuta să scapi şi de inhibiţii şi va avea un efect extrem de excitant pentru ambii parteneri. Strecoară-i un bileţel în buzunar, trimite-i un mail incitant sau scrie-i un mesaj scurt pe telefon şi cu siguranţă vei da startul unor clipe pasionale.

Acordă atenţia cuvenită clitorisului
Indiferent dacă este stimulat de mâna iubitului, de trupul lui sau de vibrator, asigură-te că acest mic organ erectil va primi atenţia meritată. Şi asta pentru că în multe cazuri, penetrarea nu este suficientă pentru a-ţi aduce plăcerea dorită. Clitorisul este una dintre cele mai importante zone erogene şi nu trebuie ignorat. Îndrumă-ţi iubitul spre această zonă sensibilă în timpul preludiului pentru a te pregăti de penetrare şi pentru a atinge mai uşor orgasmul.

Domină-ţi partenerul!
Bărbaţii sunt fascinaţi de femeile pasionale cu atitudine dominatoare. În loc să îi permiţi să îţi exploreze trupul după bunul plac, fii tu cea care preia cârma preludiului şi tachinează-ţi iubitul cu atingeri senzuale, săruturi şi muşcături care îi vor aprinde toate simţurile şi îl vor face să îşi dorească să smulgă hainele de pe tine! Nu îl lăsa, însă, să joace după regulile lui, ci impune-le pe ale tale, limitându-i atingerile şi orice alte iniţiative.

Iniţiază sexul în locuri neaşteptate
Partidele de amor în dormitor, cu luminile stinse, pot deveni plictisitoare. Aduceţi puţină adrenalină în viaţa voastră şi renunţaţi, din când în când, la confortul oferit de propria casă. Sexul în public este una dintre fanteziile sexuale cele mai frecvente, chiar dacă nu este mereu recunoscută. Pentru mulţi însă, rămâne doar la stadiul de fantezie, din cauza lipsei de curaj. Dacă voi doi vă număraţi printre cuplurile lipsite de inhibiţii, mereu în căutare de aventuri, treceţi la fapte. Tot ce trebuie să faceţi este să alegeţi un loc ferit de ochii curioşilor şi, nu uita, dacă te temi de situaţii jenante, renunţarea la haine este opţională.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MARINELU' pe 31 Mar 2015, 22:31
    PROSTIE SINCERA SAU INTENTIE CLARA DE PROSTIRE A ALTORA ??

    Sa indemni tineri naivi la sex in public in conditiile de LIPSA de securitate personala din societatea actuala CREATA anume in teroriza omul in TOATE nu mi se pare normal ... NU se poate sa nu stiti ca sunt infractori specializati in a VANA perechile de INCONSTIENTI prin locuri retrase. NU se spun toate cazurile de violuri, multe NU se reclama de catre victime de rusine, chestie stiuta de nemernici. Ca sa nu spunem ca sunt si cazuri de PAZNICI ai legii, legali sau ... "badiguarzi" ... Vieti distruse, contaminari cu MTS de la banale la SIDA ... Mai treziti-va-tzi din PROSTIE sau chiar TICALOSIE ...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod