Sex. 5 poziţii pe la spate care-i înnebunesc pe bărbaţi

Iubitul tău este încântat de rolul de dominator în pat, iar pe tine te excită ipostaza de supusă? Poziţiile "pe la spate" nu numai că se numără printre preferatele bărbaţilor, dar oferă şi doamnelor orgasme intense. Partenerul tău va fi cel care va deţine controlul şi se va bucura de o privelişte extrem de incitantă, însă şi tu vei avea de câştigat. Aceste poziţii permit stimularea punctului G, asigurând orgasme explozive.
1 din 6

Provocarea

Pentru a pune în practică această poziţie ai nevoie de un scaun rezistent, multă flexibilitate şi experienţă. Urcă-te pe scaun, cu genunchii îndoiţi şi cu mâinile sprijinite de picioare. Iubitul tău te va penetra pe la spate, cu mâinile pe talia ta, ajutându-te să îţi păstrezi echilibrul.

Foto: sofeminine.co.uk

 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • jdercelMic pe 8 Feb 2016, 18:16
    Pt Maria

    pt Maria - decat sa te manance ipocrizia, mai bine te-ar manca altceva ====DDD

    2
    5

  • Praetonius pe 28 Iul 2015, 14:27
    pozitii si...pozitii

    Maria are dreptate. E pozitia ei fata de articol. De ce o contraziceti? Nu cred ca exista cineva dintre cei ce comenteaza care sa fi invatat sa faca sex din ziare. Aproape toti am descoperit placerea sexului facand... dragoste. In intimitate. ;)

    9
    4

  • maia pe 20 Mai 2015, 13:47
    tare

    super tare evolutia...vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    25
    4

  • andra pe 19 Mai 2015, 21:24
    pt maria

    Maria, daca iti repugna si pozele sunt hidoase si n-ai nevoie de sfaturi, nici de explicatii si mai ales fiind o chestiune extrem de intima, ce cauti sa citesti? ba mai mult sa mai si comentezi?? puteai sa te lamuresti din titlu, sau dupa prima poza..dar nuuu..tu te-ai uitat la toate. si acu vii si te dai marea inocenta?

    9
    12

  • Paul pe 19 Mai 2015, 17:45
    Articolul de mai sus

    Va certati degeaba. Aceste desene sunt copiate din Kamasutra care a fost scrisa .......... can nu mai murea nimeni de atata pudicitate. Trebuie sa ne invatam toti ca educatia sexuala se face de cand esti mic astfel incat sa nu ajungi la varsta matura si sa nu stii ce sa faci cu partenerul si mai ales cu care partener.

    17
    6

  • Florin B. pe 19 Mai 2015, 16:38
    Articolul ,,Sex. 5 poziţii pe la spate care-i înnebunesc pe bărbaţi,,

    Catre: Pseudonimul-fals ,,MARIA IONESCU,, care a scris acest articol mincinos, fara a se documenta inainte de a scrie public. Cine cunoaste foarte bine anatomia corpului uman stie ca PUNCTUL G se afla in zona abdominala/pubiana deasupra vaginului imediat la intrare. Deci, in pozitiile ,,pe-la-spate,, penisul nu ajunge sa stimuleze senzorii de la muschiul abdominal din zona Punctului maxim G. Orice pozitie ,,aplecata,, face ca abdomenul sa atarne in jos si interiorul vaginului se largeste, iar penisul nu atinge/freaca decat labiile din intrarea vaginului si colul-uterin din fundul vaginului (unde acolo nu exista senzori de excitare). Punctul G se poate atinge numai in pozitia femeii deasupra (sezand). Restul povestilor... sunt pentriu CANCAN !

    22
    7

  • gigi pe 19 Mai 2015, 15:35
    ...

    @costel, din ce scrii tu se intelege ca barbatul trebuie sa se comporte asemenea unui animal in calduri, adica fara rationament. pt ca barbatii nu au ratiune ci sunt asemena unor animale ceva mai evoluate, dominate la maxim de tot felul de fantezii sexuale, fantezii nascute de pe urma consumului exagerat de pornografie. deci din perspectiva ta costele, barbatul trebuie sa se impuieze ori de cate ori i se scoala.. corect?

    18
    6

  • petrica pe 19 Mai 2015, 15:28
    5 pozitii

    Maria Ionescu, câți ani ai ? De la 1 la6 dar sunt numai 5... Poate nu ai notiunea sau nu știi să faci deosebirea între dragoste si sex.Până la sfatul tău, părinti tăi, ai noștri, nu au stiut să facă copii? A, vorbești NUMAI DE SEX... Ești obsedată, dependentă, de sex?

    8
    6

  • Gillda_47 pe 19 Mai 2015, 15:01
    Treziti-va!!

    Maria, trezeste-te ! Vali, trezeste-te ! Romania, trezeste-te !

    7
    10

  • Jean Scula pe 19 Mai 2015, 14:16
    Super tare articol

    100% adevarat! Pozitiile sunt foarte tari din punctul meu de vedere si intradevar sexul si dragostea sunt doua chestii diferite, chiar daca au acelasi rezultat. Sunt nebun dupa sex, pozitii cat mai diversificate posibil iar asta nu ma face un pervers ci din contra un om (barbat in cazul meu) normal. Sexul nu este acelasi lucru cu a merge la WC - @Maria, poate in cazul tau!

    9
    10

  • Ana Liza pe 19 Mai 2015, 12:50
    Mariei

    Maria a vazut desenele si a citit articolul. De ce a facut-o daca ii creaza "repulsie"? Fiecare deschide paginile pe care vrea sa le citesca, logic. E un fals pudism... sau strugurii sunt prea acri!

    16
    7

  • Vali pe 19 Mai 2015, 12:00
    Pt. S

    Trezestete cat mai ai timp din calea care duce la depravarea si degenerarea speciei umane. Nu-i mai contrazice pe cei care nu si-au pierdut capacitatea de a gandi normal si sanatos.

    22
    9

  • S pe 19 Mai 2015, 11:24
    2015

    Maria, trezeste-te si revino din anul 1900 inapoi in prezent.Lumea a evoluat din mentalitatile astea primitive.Numai religia a ramas in urma cu vreo 2015 ani.

    10
    24

  • costel pe 19 Mai 2015, 09:27
    sex sau dragoste

    pt maria: ai citit prea multe carti de religie; sexul raspunde unei nevoi fiziologice , mai ales in cazul barbatului, deci, trebuie facut de cate ori iti cere organismul; dragostea raspunde unei nevoi a sufletului, deci faci dragoste de cate ori ai timp; de ce le amestecati?

    21
    17

  • Adrian pe 19 Mai 2015, 08:52
    Sex si prostie

    Cata dreptate ai, Maria!

    24
    16

  • Maria pe 19 Mai 2015, 07:59
    Sex si pozitii

    Inafara de faptul ca este o chestiune extrem de intima si nu are nevoie nimeni de sfaturile cuiva, pozele(hidoase) si explicatiile voastre sunt prea la indemana celor care nu au implinit 18 ani si ii invatati ca in viata se face sex si nu dragoste. Sexul oameni buni, fara dragoste este ca si cum ai avea nevoie la WC, asa ca lasati oamenii tineri sa descopere dragostea si nu le imbolnaviti mintile. Imi pare rau ca nu mai exista butonul de eliminare subiect!

    58
    33

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod