Relaţia ta: 8 lucruri care le taie bărbaţilor pofta de sex. Evită-le!

Chiar dacă partea psihologică a sexului este mai puţin complexă la bărbaţi, multe femei fac greşeala să creadă ca orice bărbat vrea sex oriunde şi oricum sau că poate trece rapid peste orice inconvenient.
Chiar dacă partea psihologică a sexului este mai puţin complexă la bărbați, multe femei fac greşeala să creadă ca orice bărbat vrea sex oriunde şi oricum sau că poate trece rapid peste orice inconvenient. Puțini chiar au un astfel de libido de neclintit, dar cei mai mulţi sunt totuşi sensibili la 8 lucruri care le taie pofta de sex bărbaţilor.

Părea dornic de o partidă fierbinte, dar s-a răzgândit brusc? Iată care sunt problemele care taie pofta de sex chiar și celui mai excitat bărbat.

Lipsa ta evidentă de chef

Nu te aștepta să fie mulțumit doar pentru că ai spus "Da" atunci când limbajul corpului tău bate mai mult înspre "Nu". Chiar dacă încerci să îți ascunzi lipsa de entuziasm, cei mai mulți bărbați vor detecta problema și vor fi și ei afectați. Un mod subtil de a-ți arăta lipsa de chef este faptul că îl lași doar pe el să inițieze partidele de sex.

Respirația urât mirositoare

Singurul moment în care respirația urât mirositoare nu este o problemă este acela când ai mâncat alături de partener ceapă sau usturoi. În orice altă situație, apa de gură, guma de mestecat sau bomboanele mentolate sunt necesare dacă nu vrei să îi elimini rapid pofta de sex.

Lenjeria intimă neatractivă

Dacă te prezinți ca o bunică în budigăi, te va trata ca pe o bunică în budigăi. Asigură-te că alegi o lenjerie intimă care să-l incite, nu să-l respingă de la prima vedere. Imprimeurile cu animale drăgălașe și inimioare merită la fel de mult porecla de "moartea pasiunii".

Excesul de instrucțiuni

Dacă incepi să-i dai instrucțiuni ca o polițistă în intersecție de la primul sărut pe gât, îi vei tăia cheful rapid. De multe ori, bărbații apreciază indiciile cu privire la zonele erogene sau la ritmul unor mișcări, dar nu încerca să-l controlezi complet: îl vei jigni.

Lipsa ta de încredere în sine

Când te simți prea grasă, prea slabă sau neatractivă din orice alt motiv, îi vei transmite și lui angoasele tale. Insistențele cu privire la stingerea luminii sau modul în care încerci să-l faci să evite anumite zone ale corpului tău sau poziții sexuale sunt la fel de neatrăgătoare și îi taie pofta de sex. Dacă îți iubești corpul, îl va iubi și el mai mult.

Orice mențiune despre un fost iubit

Încearcă să nu vorbești prea mult despre foștii iubiți, mai ales într-un context intim. Dacă se simte comparat cu foștii, partenerul își poate pierde brusc și interesul și cheful de sex.

Discuțiile banale în pat

Vorbitul excesiv poate fi o problemă, indiferent dacă vrei să discuți despre ce se întâmplă, să-i vorbești deocheat sau să abordezi un subiect complet diferit. Dacă simte că nu ești cu adevărat captivată de moment, iar mintea îți zboară la cu totul altceva, își va pierde și el interesul rapid.

Lipsa de îngrijire

După nunta, puțini bărbați se așteaptă să fii întotdeauna perfect epilată și îngrijită ca la prima partidă de sex. Nu poți însă nici să adopți o atitudine de delăsare totală. Lipsa de îngrijire a corpului tău îi poate tăia cel mai repede pofta de sex, iar în multe cazuri, dacă situația devine permanentă, și dezinteresul lui se poate permanentiza.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gia pe 29 Mar 2013, 20:29
    Pentru numitul XC

    Se vede ca esti superficial si iti place sa tratezi femeia ca pe un obiect! Esti egal cu zero, nu ai nimic din ceea ce inseamna a fi OM!

    0
    1

  • deea pe 22 Feb 2013, 21:11
    la mine inca e foarte bine

    am 23 de ani si sunt cu iubitul meu de cand aveam 16 ani...si viata sexuala e perfecta ..tot timpul!! si cand nu se poate nu ne suparam! conteaza foarte mult comunicarea dar in mod sincer/real...fara rusine...spune clar cat cum unde de ce si cat iti place si iti va spune si el si totul va fi superr!!!!!! sincer eu nu cred ca sunt persoane care fac "dragoste" cu lumina stansa,in liniste,cu multe sarutari pasionale si doar in anumite pozitii asa numite de ei "normale" si se simt bine CRED CA EI NU STIU CE INSEAMNA IMPLINIREA SEXUALA/ORGASMUL....EXPERIMENTATI!!!!!!! vedeti ce va place....nimic nu e ciudat atat timp cat va place la amandoi. Lasati gandurile de genul "daca stau sau fac asa ce o sa creada? daca ma comport sau ma imbrac altfel ce o sa zica?" vorbiti cu el/ea si vorbiti mult altfel o sa ajungeti niste frustrati

    3
    2

  • flory pe 11 Feb 2013, 12:52
    nu mai ma doreste

    am grija de mine si de corpul meu consider ca arat destul de bine desi am dat nastere la un copil..insa nu ma simt atrasa de iubitul meu de fiecare data cand il mangai sau il sarut ma respinge ma evita si daca incer sai spun ca am nevoie de el schimba subiectul...suntem imreuna de un an dar la 2 luni dupa nastere am facut "dragoste" decat de 2 ori si foarte repede ...spune ca ma iubeste dar nu imi demonstreaza ...va rog datimi un sfat ce pot face ????va multumesc

    0
    1

  • ROXANA pe 7 Feb 2013, 00:10
    dragoste nu sex

    la inceput sotul meu era foarte atras de mine de la un timp nu mai vrea sa mai avem o relatie,mereu imi spune ca este obosit si ca nu il mai atrag ce parere aveti?

    4
    3

  • Anessia pe 4 Feb 2013, 16:55
    Scuze @XC

    Fiecare are dreptul sa-si exprime o parere....Fiecare are dreptul sa faca ceea ce doreste...Era o simpla parere, poti sa fii sau sa nu fii de acord cu ea....Scuze , daca a deranjat...O zi relaxata!!

    11
    0

  • XC;SKCL pe 4 Feb 2013, 14:17
    si

    @Anessia - si care e problema daca facem sex? Tine-ti timpeniile pentru tine....

    0
    11

  • Andrei pe 4 Feb 2013, 11:09
    o nelamurire....

    Iulia....de ce ai sters comentariul meu anterior?

    2
    1

  • Anessia pe 4 Feb 2013, 08:21
    DRAGOSTE, nu SEX!

    Ma surprinde faptul ca ceea care a scris acest articol este o FEMEIE..dar ma rog... Orice neplaceri intre parteneri se pot discuta deschis, nu degeaba comunicarea este "cheia" unei relatii..., cele mici se pot "trece cu vederea" daca intre cei doi exista DRAGOSTE ADEVARATA.., daca nu evident ca il va deranja foarte multe..:) Nici femeia , nici barbatul nu este o masina in "asternut" ca sa o parchezi ,e drept..:) O femeie care iubeste cu adevarat chiar daca i displace parul din zona axiala a iubitului sau in cel mai grav caz, egoismul barbatului pe care-l iubeste in sensul ca uneori pentru el primeaza doar placerea lui, pentru EA , doar EL este cel mai frumos si atragator barbat de pe planeta... DRAGOSTEA si SEXUL nu sunt SINONIME! In dragoste partenerii se implica total TRUP si SUFLET, nu sunt superficiali!! Faceti DRAGOSTE, nu SEX!!

    18
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod