Pozitii sexuale in functie de zodie (XI)

Afla cum fac amor reprezentantii zodiei varsator
Esti o fire independenta, nu tii cont de chestiunile traditionaliste si de "moda veche" - aceasta ar putea fi, pe scurt, descrierea ta, a femeii varsator. Relatiile de lunga durata te cam lasa rece, pentru ca simti nevoia sa fii libera. Adori sa oferi pasiune, dar intotdeauna te concentrezi mai mult asupra prezentului si mai putin asupra viitorului.

Esti foarte creativa, dar iti exprimi sentimentele de dragoste cu mare greutate. Insa atunci cand te hotarasti sa te asezi la casa ta, stii foarte bine ca o vei face pentru tot restul vietii. Se poate intampla sa incepi o relatie amoroasa cu un barbat care ti-a fost amic o perioada lunga de timp.

Nu suporti monotonia si de aceea nu ai putea fi implicata intr-o relatie plictisitoare. Varsatoarele au tendinta de a se implica si in alte relatii, pe langa cea oficiala.

Partenerul perfect pentru tine? Unul extrovertit, cu idei neconventionale (cum sunt si ale tale), din toate punctele de vedere.       

Mereu ai nevoie sa fii admirata, indeosebi in ceea ce priveste corpul tau. Fiind reprezentanta unui semn de aer, tinzi sa te apropii de partea sexuala a vietii tale via inteligenta partenerului. Daca reusesti sa discuti despre gandurile tale cu partenerul tau si in pat, vei fi foarte incantata.  

Esti atrasa de parteneri care gandesc si arata mai putin conventional, chiar ciudat. Iti place sa experimentezi, dar exista si momente in care simti nevoia sa fii singura pentru a-ti incarca bateriile... pentru a o lua de la capat.

Barbatul nascut in zodia varsator nu lasa impresia ca ii place sa faca amor, dar daca ajungi sa il cunosti indeaproape vei realiza ca adora sa faca sex. Este un artist, mai ales in pat, traieste pentru a-si satisface partenera, uitand de el complet. Adora sa fie el cel care face primul pas.  

Preludiul? Este innebunit dupa aceasta parte a partidei de amor, prelungind-o foarte mult, uneori chiar prea mult pentru partenera "in flacari". Este innebunit dupa femei mature, pe care le considera perfecte.

Perversiunile, tehnicile sado-maso si bisexualitatea nu sunt straine de barbatul varsator si este mereu pregatit sa experimenteze. Zonele lui erogene sunt coapsele si fesele. O joaca cu unghiile usor salbatica pe fesele lui il va innebuni. Sexul oriunde si oricand ii este pe plac, iar daca atunci cand sunteti intr-un club te va invita la toaleta, sigur nu o va face pentru a te ajuta sa iti pudrezi nasul...

Daca esti un varsator (sau iti doresti sa satisfaci unul/una), pozitiile preferate sunt "Calareata intoarsa" (in care ambii parteneri privesc in directii diferite, ceea ce le amplifica placerea) sau "Sezlongul" (cand partenerul este "on top").

Iata cateva pozitii sexuale preferate de barbatul in zodia varsator


Pozitia "Podului"

Nu este o pozitie grea, dar trebuie sa stii ca necesita multa flexibilitate. Tu esti cea care faci "podul", ridicandu-ti corpul si sustinandu-te cu ajutorul mainilor, in timp ce el, ingenuncheat, te penetreaza, tinandu-te de coapse.

 

Comentarii (50)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GEO pe 21 Ian 2015, 01:16
    Varsatoare -Scorpion

    WAW sex interminabil,intens,total,pina la epuizare,da asa sint varasatoarele cind au un scorpio.Incearca orice si doresc mai mult.Cind ele se ataseaza stiu sa iubeasca cu ardoare,iar cind sunt calcite pe orgoliu sint instare sa-si distruga si sa pirjoleasca totul inurma indifferent cu ce sacrificii,sint instare sa calce pe cadaver.Tot deauna varsatorul are abilitatea sa invinga cu o usurinta surprinzatoare.

    0
    0

  • emeca pe 28 Apr 2014, 16:14
    minciuni

    nimic nu e adevarat sunt varsator imi place sa fc sex imi plac fetele tinere nu cred ca conteaza zodia asta e o tinpenie nu am cunoscut nici o varsatoare mias dori,sotia mea e capricorn dar nui place mult sex daca este vri persoana interesata sa ma caute lasati id.

    1
    0

  • vika pe 11 Feb 2014, 12:26
    nice

    I prefer to try some of them in Brazil next summer

    0
    0

  • Cata pe 7 Nov 2012, 16:13
    un berbec..

    dap..este foarte adevarat o varsatoare cu un berbec..super..ca atare..exista pe aici o varsatoare singura ? :) eu ..un berbec singur din bucuresti

    4
    4

  • Anca pe 21 Mar 2012, 21:44
    corect

    sunt varsatoare mi se potrivesc 100%

    16
    3

  • rxi pe 24 Feb 2012, 16:29
    foare adevarat!!

    prietenul meu este varsator si chiar sunt pozitiile lui preferate!! eu sunt rac si nu prea ma simt comoda in pozitia 69... in rest se potrivesc si sunt super!!

    10
    2

  • Mady pe 22 Dec 2011, 23:04
    Varsatorul si Berbecul...sex non stop

    Femeia varsator e genul...dna in societate si porno in pat!Suuus Varsatoareleeee!!!!!!!!!!

    49
    3

  • helen pe 29 Iul 2011, 05:42
    multumesc danny

    Ti-am gasit articolul asta"cat un catastif" dupa un an de zile.Tin sa-mi multumesc in special pt toate amanuntele care le-ai dat,atat pe larg si de explicit.Pt ca aveam multa nevoie sa stiu/sa inteleg aceasta zodie.Mentionez ca sunt taur si sincer nu stiu daca sa incep o relatie cu un varsator.Nu ma sperie partea despre sex,cum spunea cineva pe aici"multi o fac dar nu recunosc",cu persoana care o iubesti esti deschisa sa faci de toate...indecisa sunt in privinta nestartorniciei intr-o relatie pe lunga durata pe care o are varsatorul. Cum noua taurilor ne place stabilitatea si siguranta,asta ar fi pt noi ca o lovitura de gratie...tu cum o vezi???? Astept un raspuns plsssssssss Oricum tie multumesc in mod special pt invataminele ce le lasi si pe aici,caci asa mai invatam si noi

    10
    0

  • KissAngel pe 28 Iun 2011, 08:30
    my sunt nascut in 14 februarie dar nu tot ce am citit se potriveste.

    my nascut in 14 februarie ,fidel ,in mare ce scrie e adevarat dar ,nu tot ce scrie se si potriveste pt my.....Celibatar,nuam iubita,nam avut iubita,.. numi plac puicele gainile pt cas infidele,îmi plac porumbitele,lebedele pt cas fidele.asa daca e vreo porumbita lebada ,te aștept a avea o relatie serioasa,..

    3
    8

  • alex_21cm pe 3 Mai 2011, 15:32
    Crezi tu ?

    imi place ca toate comentati aici..e lumea voastra..aveti impresia ca stiti atat de multe...si de fapt.. :)

    10
    6

  • Ioana pe 30 Nov 2010, 23:20
    Varsatorii cei mai cei...

    Eu,impreuna cu iubitul meu formam un cuplu de Varsatori de 2 ani.Nu avem timp sa ne plictisim,intotdeauna se iveste ceva nou,cautam noi si noi idei,pozitii,felul de a ne simti cat mai bine.Cert este ca pe plan intim suntem ca 2 picaturi de apa.Este magnifique!!!

    12
    3

  • mihaela pe 15 Nov 2010, 14:01
    ador sexul

    sunt niste pozitii magnifice..abia astept sa le incerc...sunt "varsatoare" si ador sa fac sex..il epuizez pe prietenul meu..avem o rel de aprope 2 ani dar nu avem cum sa ne plictisim..avem mereu idei noi:X:X fara rusine si timiditate..am facut sex oral amandoi..si toate ideile prindeau viata.. e superb..nu e nimic mai frumos ca sexul

    10
    5

  • daniela pe 24 Oct 2010, 00:28
    nu este tot adevarat

    nu este adevarat sunt multe poziti care nici nu le cunosc este prima oara care vad pozitile astea.nu cred in asa ceva

    10
    4

  • nelu pe 21 Oct 2010, 21:59
    Varsator

    petru Corina eu sunt deacort ca varsatorii au ca un secret si te atrage ca magnetul

    8
    3

  • ro pe 17 Sep 2010, 22:20
    corect

    nimic mai adevarat...sunt varsatoare, iubitul meu e varsator, iar cand suntem amandoi ies scantei....ii accept propunerile, sunt deschisa la nou....iubitul meu e foarte multumit de mine si eu la fel de el....cand suntem impreuna intr-adevar simtim ca suntem o singura persoana:D...facem amor ca nebunii, de uneori ma gandesc ce or zice vecinii de la zgomot:))...nu cred ca poate fi ceva mai placut:X

    9
    2

  • luuuu pe 13 Sep 2010, 00:28
    dap

    eu sunt varsatoare si ma ador:)) da chiar asa e cum zicesti voi, suntem perverse:D:D:D

    7
    3

  • Sabina pe 2 Sep 2010, 17:47
    varsatoarele

    eu sunt varsatoare si sincer pot sa va spun ca nu sunt genul "familista" si nici foarte statornica .....imi schimb iubitii foarte repede maxim 3 saptamani apoi ma plictisesc.Ofer libertate deplina .....nu sunt deloc posesiva sunt orgolioasa din cap pana in picioare si nu imi plac deloc lucrurile romantice. Prietenii mei de pana acum au fost niste tipi perfecti ........aratau extrem de bine dar ei cautau o relatie serioasa doar eu cu el si nimic mai mult dar eu nu le puteam oferi asa ceva asa ca despartirea venea imediat Probabil ma voi maturiza si voi dori si eu o relatie stabila da nu acum si e foarte greu pentru ca toti arata atat de bine !!!!!!

    4
    3

  • eva lui pe 23 Aug 2010, 01:59
    eu berbec el varsator

    ne iubim si sar scantei....m-a invatat la prostii

    8
    1

  • danny pe 22 Aug 2010, 11:28
    barbatul varsator

    Ca sa intram direct în miezul problemei, nu te astepta ca un barbat din zodia Varsatorului sa se comporte asa cum se comporta oamenii îndragostiti. Daca faci greseala asta vei avea parte de o cruda trezire la realitate. Cînd e vorba de prietenie, el e tot ce ti-ai putea dori: cel mai bun prieten, un confident de încredere. Dar dragostea... Dupa cum spunea un Varsator pe care l-am cunoscut: "Oricine poate avea o fata, dar dragostea e cu totul altceva". În cazul acestor barbati, asta e foarte adevarat. Tocmai cînd se poarta ca si cum nu te-ar placea, atunci e pe punctul de-a se îndragosti nebuneste de tine. Logic! Varsatorul place pe toata lumea. El se va referi chiar si la cel mai mare dusman al lui ca fiind "prietenul meu". Asa ca atunci cînd spune ca nu place pe cineva, asta are o semnificatie mai adînca. Simpla descoperire a acestei semnificatii îti va lua ceva timp. Nativul nu vrea sa-si dezvaluie adevaratele sentimente, desi ocupatia lui favorita e descoperirea sentimentelor ascunse ale altora. Propriile lui reactii si motive sînt complexe si are de gînd sa le pastreze asa, chiar si numai pentru placerea de-a te pacali. Acest barbat va trai multe experiente ciudate atît prin dragoste cît si prin prietenie si le va analiza cu aviditate pe fiecare. Pîna reusesti sa ajungi cu el la altar, nici tu nu esti decît un alt experiment, oricît ti-ar fi de greu sa acccepti asta. Nu te descuraja. Poate fi pacalit, în ciuda precautiei lui. Dar, înainte sa-ti începi tentativa de a-l pacali, ai face bine sa încerci sa înveti cum sa faci fata atitudinii lui unice fata de oameni. El e un spirit gregar, asa ca munca în echipa e ceva firesc pentru el. Varsatorul întelege regulile fair play-ului ca si cum le-ar fi inventat el însusi si le aplica în relatiile personale. El e interesat de orice, pentru ca dragostea lui pentru oameni e atît de impresionanta. Pentru un astfel de barbat, toti oamenii sînt deosebiti, chiar si cei pe care nu i-a cunoscut înca. Foarte putini dintre nativi sînt egoisti sau meschini. Dar chiar si acestia pot reveni la calea cea dreapta daca li se atrage atentia cu blîndete asupra acestor defecte. Varsatorii nu suporta sa li se spuna ca sînt obtuzi. Uranianul are idealuri neobisnuit de înalte, datorita codului sau moral rigid, care nu trebuie neaparat sa coincida cu cel general acceptat de societate. Cu siguranta va avea o viata plina de schimbari, controverse si evenimente neasteptate. Totusi, vei avea alaturi de el parte de momente de seninatate deplina, cum nu vei avea cu nici un alt semn al zodiacului. O data ce trece peste socul descoperirii ca a permis ca o femeie sa devina mai interesanta în ochii lui decît tot restul omenirii, el poate deveni un iubit extrem de atent. Partea periculoasa e înainte de a depasi socul respectiv. Deoarece e atît de obisnuit sa-si neglijeze problemele personale în favoarea celor ale majoritatii, poti spera ca ceva din aceasta atitudine se va transfera si în viata lui amoroasa. Însa nu conta pe asta. E la fel de posibil ca acest barbat sa-si dea brusc seama ca si-a dedicat toata loialitatea tie cînd sînt atîtia oameni în lume care au nevoie de el. În acest caz, se va trage înapoi de lînga tine pentru a-si dovedi ca nu a pierdut dragostea pentru prieteni si restul omenirii prin devotamentul fata de tine. Mereu pornit pe analizat, Varsatorul se va întreba deseori: "Ce-o fi vrut sa spuna prin asta?" si nu se va potoli pîna nu va afla. Cea mai mica umbra de mister îl scoate din minti, asa ca nu te lasa pacalita de nonsalanta lui. Cînd simte ca i se ascunde ceva, pur si simplu nu va dormi noaptea pîna cînd nu va dezlega misterul. Exista întotdeauna posibilitatea sa fie dezamagit de ceea ce descopera, asa ca ai grija sa nu tii ascunse decît lucruri care merita efortul de a fi descoperite. Daca nu, el nu se va jena sa-si exprime dezamagirea si va pleca în cautarea unui nou mister. Fata care vrea sa puna mîna pe el va trebui sa-l intrige mai întîi. O carte deschisa nu-ti va stîrni niciodata curiozitatea. El e atras de paginile închise, daca se poate chiar lipite între ele. Cînd o femeie îl ignora sau îsi asculta propria ratiune cînd e vorba sa ia decizii (cel putin la început), el va face ochii mari si chipul lui va capata expresia alerta a unui ogar pus pe cautare. De ce e atît de afectata emotional de cutare lucru? (Dupa cum vezi, poti sa fii emotiva atîta timp cît nu explici de ce). Chiar e atît de schimbatoare sau doar joaca teatru? De ce pune pe ea atîta parfum si machiaj si apoi se simte insultata cînd o fluiera pe strada Leii, Sagetatorii si Scorpionii? Vrea sa atraga atentia barbatilor sau nu? E o puritana sau o promiscua? Examinarile, întrebarile si testele vor flata la început femeia, fireste, dar cînd vede ca e la fel de curios în legatura cu chelnerita care tocmai le-a adus cafelele sau cu vînzatorul de lozuri, îi cam trece entuziasmul. Sentimentul de insecta prinsa sub microscopul rece al unui savant nu e tocmai o senzatie care sa faca sa palpite de amor inima unei fete. Asa ca va ajunge sa se îndrepte spre un alt barbat, mai pasional sau mai terestru, iar Varsatorul va suspina vreo doua secunde, dupa care se va orienta spre urmatoarea lui investigatie romantica. Asta daca nu i-a stîrnit interesul vreo noua inventie sau o idee originala, caz în care femeile vor trebui sa mai astepte. Barbatii acestei zodii pot fi înduiosator de blînzi si docili, dar nu cumva sa uiti ca aceasta suprafata calma e doar un miraj, ca si aparenta lui maleabilitate. Nu va tolera nici o farîma de oportunism la o femeie. Daca uranianul crede ca e exploatat, acel farmec al lui se poate evapora atît de repede încît nici n-o sa-ti dai seama ce se întîmpla. Înspaimîntator e faptul ca un nativ extrem de suparat e capabil de actiuni socante. Si mai înspaimîntator e faptul ca s-ar putea sa-l ierti. N-o face! Sau cel putin nu-l ierta mai mult de o data. El admira o femeie tare pe pozitii, daca nu e prea masculina si-l lasa sa zboare pe unde-i place, nestînjenit de promisiuni dezgustator de sentimentale si acuzatii înlacrimate. Cît despre amintitele actiuni socante trebuie, totusi, sa pomenim aici ca de obicei Varsatorii sînt extrem de galanti cu sexul opus. Dar, uneori, luati de val, s-ar putea sa uite sa faca distinctia dintre cele doua sexe. În plus, adauga la asta imprevizibilitatea uraniana si ai sanse sa te trezesti cu o jumatate de grepfruit azvîrlita în fata daca îl scoti din sarite. Varsatorul are toate sansele sa atinga o pozitie prestigioasa în cursul vietii. Fie ca e doar un trofeu pentru performantele la fotbal într-un campionat al liceelor sau o diploma ca e cel mai înalt om din judet, el va primi o recunoastere de un fel sau altul a meritelor sale. Multi Varsatori ajung chiar sa cîstige premii de mare prestigiu, cum ar fi Nobelul. Pe de alta parte, un mare procentaj de nativi fac vizite saptamînale la psihiatru. Poate fi destul de dificil de sesizat diferenta între cele doua grupuri. Unii dintre barbatii acestei zodii au un fetis pentru curatenie, caci ei au o teama aproape nevrotica de microbi si boli. Nativul e în stare sa lase aceste fobii sa se strecoare si în viata lui amoroasa, desi uneori acest lucru e inconstient. Sa nu te miri daca se plînge ca e alergic la fardul tau de pleoape si ca îl face sa stranute. Uranienilor le apar din senin alergii exact la lucrurile pe care prefera sa le evite si sînt în stare sa pacaleasca pîna si doctorii. El nu e genul care sa-ti faca curte cu gesturi extravagante. Nu-ti va veni la usa cu haine de nurca si diamante, dar viata alaturi de el poate fi la fel de sclipitoare si fara pietre pretioase. Poti sa te astepti din partea lui sa-ti ofere la prima întîlnire o cutie cu alune spunîndu-ti ca si-ar dori sa fi fost smaralde, pentru ca, multi ani mai tîrziu, sa-ti ofere o cutie cu smaralde, spunîndu-ti ca si-ar dori sa fi fost alune. Cine mai are nevoie de diamante? Acum e momentul sa privim în fata partea cea mai rea. Spre deosebire de Rac, Capricorn, Leu sau Balanta, Varsatorul nu asteapta nerabdator însuratoarea asa cum un copil asteapta desertul. La drept vorbind, majoritatea evita însuratoarea cît pot de mult. Rareori se gaseste vreun nativ care sa fi facut acest pas la tinerete. De obicei acest impas începe prin faptul ca Varsatorul porneste într-o iubire de la o frumoasa, superba prietenie, sentiment de care îi e mult mai usor sa se desprinda mai tîrziu. Acest barbat alege o fata care stie sa fie si o buna camarada si care poate tine pasul cu subiectele care îl intereseaza, inclusiv fotbalul, rebusul, caii de rasa, licuricii si pergamentele de la Marea Moarta. De ce? Simplu. Cu atîtea lucruri de discutat ramîne mult mai putin timp pentru amorul fizic, care îl poate face sa se implice serios într-o relatie. Idealul lui e femeia care îi e si prietena si care nu are pretentii emotionale de la el. Unde poti ajunge pornind de la aceasta situatie? De obicei, nicaieri. Barbatilor acestei zodii le vine de obicei foarte greu sa exprime fizic afectiunea. Probabil ca vei avea mult de asteptat pîna la primul sarut. Sigur, vei constata ca a meritat asteptarea, iar suspansul va face totul si mai deosebit. Dar el se va agata de iluzia ca e implicat într-o relatie placuta, neriscanta si platonica mult timp dupa ce o asemenea relatie amicala a devenit imposibila pentru tine. Chiar si dupa ce si-a adunat curajul sa spuna "Te iubesc", el va evita casatoria folosind toate scuzele si tertipurile inventate de mintea umana. Cînd le va termina, va inventa el unele total noi si pline de imaginatie. Îti va explica rabdator ca nu te poate întretine financiar la nivelul pe care-l meriti, ca parintii lui au nevoie de el acasa sau ca nu e destul de bun pentru tine. Daca nici astea nu tin, va sustine ca viitorul e prea nesigur, cu încalzirea asta globala si cu poluarea... Daca e transferat undeva la Polul Nord? Ai putea muri de pneumonie acolo si el va jeli tot restul vietii! Dar nu e totul pierdut. Desi se casatoresc tîrziu, Varsatorii se casatoresc pîna la urma. De obicei dupa ce ultimul lui prieten a pornit în calatorie de nunta, nativul se trezeste ca mariajul e un mister pe care altii l-au rezolvat iar el nici nu s-a apucat sa-l investigheze. Fireste ca nu suporta gîndul acesta si poc! sare cu cererea în casatorie. Brusc, desigur. La începutul legaturii s-ar putea sa ajungi la concluzia ca trebuie sa-i dai o lectie si te hotarasti sa-l lasi sa creada ca te-a pierdut în favoarea unui petitor mai agresiv. Da-mi voie sa te avertizez ca pierduta s-ar putea sa ramîi. Uranianul tau cu inima frînta mai degraba va varsa în tacere cîteva lacrimi si-si va spune ca a cîstigat cel mai bun decît sa dea buzna dupa tine, ca sa te aduca înapoi, cu ochii arzînd de pasiune. Se va resemna sa traiasca fara tine cu o insultatoare usurinta. Ba chiar va pune probabil insuportabila întrebare: "Crezi ca putem ramîne prieteni?". Daca spui categoric NU, probabil ca va ridica din umeri si se va îndeparta încet. Daca spui da, veti reveni de unde ati pornit: la prietenie. Nativul nu e în stare sa fie gelos. El va avea încredere în tine pîna cînd îi dovedesti ca nu esti de încredere. Nu fiindca e naiv, ci pentru ca firea lui analitica l-a lamurit deja în privinta caracterului tau. Daca nu sînt influente grave în harta stelara de la nasterea lui, e incapabil de suspiciuni nefondate si posesivitate. Daca simte totusi uneori ghimpele geloziei, tu nu vei sti niciodata. Cît despre el, va fi rareori, daca nu niciodata, necredincios la modul propriu, fizic, în primul rînd pentru ca subiectul sex, desi îl intereseaza, nu-l obsedeaza. S-ar putea sa gasesti vreun Varsator care petrece mult timp gîndindu-se adînc la sex, dar poti sa fii aproape sigura ca are ascendent în Scorpion si, chiar si asa, sînt putine sanse sa alerge efectiv dupa fuste. O data ce un nativ si-a ales o partenera de viata, din punctul lui de vedere poate sa se concentreze asupra altor lucruri mai importante. Se poate relaxa si poate studia în liniste chestiunea relatiilor dintre sexe. Daca în relatia voastra apare o problema care-l face sa se simta vinovat, va rupe legatura brusc, desi îl va durea îngrozitor. Situatiile care pot duce la un asemenea deznodamînt ar putea fi aproape orice, de la faptul ca parintii tai nu sînt de acord cu legatura voastra, pîna la diferenta de religii dintre voi sau un fost iubit al tau la care înca mai tii, o promisiune pe care si.a facut-o lui însusi cînd avea opt ani sau ceva ce a citit într-o carte. Indiferent ce e, va trebui rezolvat daca vrei ca intimitatea dintre voi sa se refaca, chiar daca dragostea dintre voi e scrisa în stele. Varsatorii zac în bezna si-si ling ranile inimii daca prietenii nu-i observa si nu încep sa le puna întrebari. E în stare sa astepte pîna la nouazeci de ani ca se reînnoade relatia, chiar daca tie ti se pare cam mult. Partea cea mai proasta e ca nu-ti va spune niciodata care a fost motivul rupturii. Pervers cum e, te va lasa sa crezi ca totul a fost doar o aventura superficiala si va ascunde adevarul - ca totul a fost real - pîna într-o zi, cîndva, în viitor, cînd e convins ca va veti ierta si împaca. E crud, dar asa e jocul lui. Singura ta alinare va fi ca si el sufera în felul lui. Probabil ca vei fi complet zapacita cînd vei simti ca îti transmite în felul ciudat, tipic uranienilor, sentimente profunde, în timp ce actiunile lui de suprafata te resping. Nu prea ai ce face, caci el conduce jocul. Poti doar sa încerci sa inventezi un nou mister cu care sa-l tentezi sau sa ai un succes uluitor care sa-i stîrneasca curiozitatea si sa-l faca sa vrea sa vorbeasca din nou cu tine, cum ar fi sa devii prima femeie care a ajuns pe orbita planetei Venus. Nu ca asta i-ar schimba sentimentele fata de tine. Daca te iubeste cu adevarat, te va iubi chiar daca n-ai sa orbitezi mai departe de alimentara din colt. Probabil ca te-ai prins de-acum ca un uranian poate fi foarte încapatînat cînd e vorba de iubire. Fixismele lui în probleme de inima te pot trmite direct la balamuc sau în bratele altcuiva, din disperare. Singurul lucru pe care poti sa-l faci e sa speri ca vei fi tot atragatoare la nouazeci de ani sau apuca-te sa studiezi orbita planetei Venus. Sa nu te superi daca va veni acasa noaptea tîrziu, chiar si dupa ce v-ati casatorit. Prietenia e foarte importanta pentru el, iar daca prietenul e de sex feminin ar fi mai bine sa ignori acest aspect. La drept vorbind, probabil ca si lui i se pare irelevant. Daca-i pui o întrebare directa, îti va spune adevarul. Dar, daca îl întrebi din nou, suspicioasa, va crede ca nu te intereseaza adevarul, asa ca va inventa niste povesti detaliate si absolut nebunesti, ca sa te învete minte si sa-ti rozi unghiile dupa aceea, gîndindu-te cît din ce ti-a spus a fost adevarat. Ai sa înveti repede lectia. Nu fi jignita cînd e într-o dispozitie solitara. Se va întoarce mai cald si mai afectuos ca oricînd ca sa-si împartaseasca visele solitare cu tine. Desi nu e interesat de bani, exista cîtiva Varsatori care au milioane, în general fie pentru ca le-au picat în brate, fie pentru ca în cercetarile lor necontenite au descoperit ceva cu totul nou, care le-a umplut contul din banca. Oricum, cu acest barbat vei avea parte numai de surprize. Nu fi extravaganta, caci nu-si va reveni niciodata daca arunci banii pe fereastra, dar uneori are accese de generozitate care te vor uimi. Pentru copii uranianul va fi un bun prieten, care nu se satura sa-i asculte, caci tot ce fac ei i se pare fascinant. Va face calcule complicate pentru a descoperi ce capacitate pulmonara trebuia sa aiba lupul din poveste pentru a darîma dintr-o suflarele casele celor trei purcelusi si-si va bate capul cu compozitia mixturii folosite de vrajitoare pentru a otravi marul oferit Albei ca Zapada. Nu permite carierei tale sa te faca sa-l neglijezi. În plus, nu e genul de barbat care sa tolereze prezenta prea îndelungata a prietenelor tale în casa si nici nu va suporta sa te vada stînd la televizor sau citind cînd el te-a rugat sa-i cauti vechea minge de baschet. Unul dintre cele mai importante motive pentru care s-a însurat cu tine a fost ca sa fii acolo pentru el ca sa-i faci piure, sa-i cosi nasturii la camasa si sa-i scoti aschiile intrate în deget. Din punctul lui de vedere, o femeie e o sotie si o mama buna daca se tine tot timpul de aceste ocupatii. Dar el e atît de plin de idei interesante si de surprize, încît nu-ti va mai trebui o alta ocupatie, mai ales ca poate fi cu adevarat nesuferit cînd se simte neglijat. Desi e atît de realist, Varsatorul nu va uita niciodata prima lui iubire adevarata. Acesti barbati se însoara deseori cu iubita din copilarie, chiar daca trec ani de zile pîna se reîntîlnesc. S-ar putea sa uite de aniversarea nuntii voastre, dar îti va aduce violete în ianuarie. Craciunul poate fi oricînd, nu neaparat pe 25 Decembrie. Pot trece luni fara sa-ti spuna un cuvînt afectuos, ca într-o dimineata, cînd îi faci omleta, sa se uite adînc în ochii tai si sa spuna "Ai idee cît esti de frumoasa?". Si va fi ceva în vocea lui care va face sa ti se înmoaie genunchii. Zurgalai pe plaja, zile de nastere sarbatorite în zori, curcubee la miezul noptii, oua de Paste în zapada si lumînari pe tort aprinse în vîrful unui gigantic carusel. Ai grija, însa. Poti sa te si pierzi în Tara Minunilor.

    11
    5

  • danny pe 22 Aug 2010, 11:18
    fosta prietena

    era in zodia varsator dar ceea ce m-a uimit stiind ca suntem unul si acelas fiind aceeas zodie ea nu vroia decat sex si doar atat.. nimik mai mult in skimb eu eram persoana si sunt persoama care la capitolul ''a iubi si a fece pe cv fericit '' pot sa zic ca ma pricep cel mai bn ... imi plac lucrurile noi imi place cand mii se face pe plac si multe altele ..

    6
    2

  • danny pe 22 Aug 2010, 11:14
    iubita mea

    este in zodia rac iar eu sunt varsator ... imi place sa experimentez de toate pt totzi dar nu prea am cu cn ... as vrea si eu o pr in zodia varsator desii stiu ca nu prea ne' potrivim

    4
    2

  • ddiddii pe 20 Aug 2010, 17:33
    iubitul meu

    este varsator si este cel care m-a invatat sa fac dragoste cu adevarat !! ador sa o facem oriunde , oricand si oricum si nu o zic doar asa !! Poate este si iubire dar e persoana care reuseste cu doar un sarut sa ma excite la maxim

    0
    2

  • LORI pe 4 Aug 2010, 09:14
    iubute si o sa fii iubit

    da sant varsatoare si sant ferbinte........

    0
    1

  • Sandakassandra pe 15 Iul 2010, 11:35
    hmmm

    Da..sunt varsatoare..si cam asa ee. Imi place sa incerc de toate..e putin mai greu cu inhibitiile uneori... dar trec peste Nu prea exista limita si nu cred ca ar trebui sa existe nu cand esty in dormitor cu persoana care o iubesty sau ma rog cu care "umbli" daca o cunosty foarte bine,,si puteti fi deschisi. Da sunt pasionala, nebunatica si excitanta , are cineva vreo problema cu asta

    0
    2

  • corina pe 11 Iul 2010, 12:21
    varsatoarele!?!?!

    Sunt varsatoare si am foarte multi prieteni in aceasta zodie si cu siguranta suntem cei mai nebunatici. Insa perversi nu prea cred. Fiecare varsator are ceva special care te atrage ca un magnet,e ceva de nedescris

    8
    1

  • anca pe 23 Iun 2010, 18:14
    sex

    eu sunt berbec iar prietenul meu este varsator.........de ci va dati seama ce iese in pat?????????

    5
    1

  • raluca pe 29 Mai 2010, 17:48
    varsatorii

    Partenerul meu este varsator si este un om minunat. Preludiul este pentru el ceva peste care nu se poate trece, uneori eu sunt cea care mai grabeste lucrurile. Sex in locuri publice, ahhhhh.......... Cand imi suna telefonul si este el imi zic: "oare unde ma cheama de data asta?!" . Eu sumt tauroaica si, spre bucuria mea, imi spune ca sunt cel mai bun prieten pe care l-a avut vreodata, transformat in cea mai buna amanta. In rest muuuuuuultaaaaaa iubire.

    4
    1

  • cristina pe 13 Mai 2010, 23:34
    adevar go- golut???????

    sunt o varsatoare incadrata in aproape toate standardele de mai sus........sa stiti k femeile in varsator sunt si geloase,prietenul meu e tot varsatoar si este extrem de gelos si posesiv.......libertate nu e tocmai cuvantul lui preferat.:Pdar e adevarat.suntem pasionale pana la Dumnezeu,jucause si nonconformiste..:D:D:D:D:D:D:D

    3
    2

  • Cretu pe 5 Mai 2010, 17:33
    Pentru @iubitata

    Se ''ea'' mai ales fara protectie ,dar te rog invata sa nu mai faci asemenea greseli ortografice.Se''ea'' pantru ca multi nu au macar putina cultura si putine cunostinte despre aceste crunte boli transmisibile sexual...----------------------- Cat priveste acest articol despre zodia varsator, felicitari!!!!sunteti buni in ceea ce faceti.

    4
    1

  • Marius pe 5 Mai 2010, 12:51
    Stiu.. sunt fete minunate in aceasta zodie

    Da, sunt convins ca iubita mea ,care e in aceasta zodie cat e ea de minunata, m-ar parasi daca nu i-as acorda acea libertate, despre care scrie in zodiac, ea nu e geloasa, nu e cicalitoare , are incredere pentru ca nu am dezamagit-o, dar sunt convins ca daca as fi mai nepasator sau exesiv de gelos, nu ar mai fi la fel.Asa ca daca aveti o varsatoare care va iubeste... e pe bune si va daruieste ce nu ati crezut vreodata in viata voastra....

    3
    1

  • Claudia pe 4 Mai 2010, 22:41
    Minunat fel de a descrie zodile:)

    Superb articol,felicitari pentru cine a scris atat de original despre toate zodiile.Sunt in aceasta zodie si se potrivesc multe cele citite mai sus,faine pozitii si bune de pus in aplicare:D

    4
    0

  • Alin pe 4 Mai 2010, 22:14
    Varsatoarea mea..

    Iubita mea este in aceasta zodie, calitatiile zodiei parca sunt scrise dupa ceea ce vad eu la ea...mai e cateodata cu capul in nori , visatoare , emotiva ,dar este o femeie superba si pasionala,am intalnit-o deprimata de ceea ce a avut de suferit dar am inteles-o si am readus-o la felul ei de a fi, nu as mai putea trai fara ea,este tot ce am dorit de la o femeie..o iubesc:)

    10
    0

  • Doar unu din cei prosti pe 4 Mai 2010, 19:11
    Degeaba ai multe daca nu ai implinire....

    Am avut o varsatoare superba din toate p.d.v. dar nu am stiut sa o tin langa mine, sa ii apreciez caldura,dragostea,copilaria si maturitatea in acelasi timp.Nu i-am aratat la timp ca e iubita, apreciata ,respectata....e adevarat ca sansa bate doar o data la usa, a doua oara doar regretele si singuratatea.Mi-am batut joc de un inger superb si jucaus:(

    8
    1

  • iubitata pe 2 Mai 2010, 15:03
    buna

    dak faci sex cu un baiat care are infectie in sange,se ea?

    0
    5

  • diana pe 24 Apr 2010, 14:45
    pt Erik

    Ai cumva cont pe Hi.5?ID-ul meu este diadiana82.nu am timp sa scriu mai mult.Plec iar la lucru.Vorbim!pa pa

    0
    4

  • Erik pe 24 Apr 2010, 09:49
    pt diana

    Am 34 de ani sunt din Alba Iulia sunt in zodia rac si ador si eu numele Diana foarte mult, imi doresc o relatie stabila adevarata, sunt un adevarat familist. E foarte greu sa cunosti fete serioase in ziua de azi. Mai scrie-mi draga Diana despre tine , daca ai un ID pe care putem vb ...

    0
    1

  • diana pe 23 Apr 2010, 21:29
    pt.Erik

    momentan sunt in Italia.In Romania am bunici in Ialomita ,iar tatal si sora mea in Suceava.Tu de unde esti?Ce zodie esti?Ce varsta ai?eu 28.pupici Vrei sa stii care e cea mai mare dorinta a mea?sa am un fiu caruia sa-i pun numele Eric.

    0
    3

  • alina pe 23 Apr 2010, 18:56
    experiente

    as vrea si eu sa gasesc pe cineva care se pricepe chiar asa bine. pana acum nu am intalnit.de fapt demult mam oprit si nu mai vreau sa fac nimik in privinta asta sunt o leoaica prea pretentioasa

    1
    0

  • Erik pe 20 Apr 2010, 22:49
    pt@diana

    Diana din ce oras esti? :)

    0
    1

  • diana pe 20 Apr 2010, 22:07
    pt.Erik

    eu sunt femeia pe care o cauti tu

    0
    3

  • diana pe 20 Apr 2010, 22:07
    pt.Erik

    eu sunt femeia pe care o cauti tu

    0
    4

  • Alex pe 20 Apr 2010, 13:58
    sex

    La capricorn ce poziti sunt

    2
    0

  • fery16 pe 19 Apr 2010, 15:59
    FERY

    Da zodia Leu nu-i paci ? :P :))

    1
    4

  • COSTEL pe 19 Apr 2010, 15:32
    PERFECT ADEVARAT

    SUNT COSTEL SI SUNT VARSATOR, VARSATOAREA MEA SE NUMESTE CLAUDIA SI CEEA CE SCRIE DE SPRE ZODIA NOASTRA SE POTRIVESTE PERFECT CU CEEA CE SIMTIM,FACEM SI GANDIM NOI.....

    0
    2

  • Teo pe 16 Apr 2010, 18:03
    varsatoarele iubarete:)

    Sunt o varsatoare fidela , imi iubesc partenerul enorm si doresc o viata impreuna, el e in zodia peste,un om superb,minunat ,ne potrivim foarte bine din toate punctele de vedere. Cred ca varsatoarele sunt intelegatoare,pasionale si ofera partenerului libertate si o viata sexuala intensa.

    7
    2

  • R4lukk4 pe 16 Apr 2010, 13:59
    uff

    sunt varsatoare si detest cand toti spun ca suntem pers care nu vor rel serioase ... VREM fratilor !!! da o rel care sa nu ne "tina in lesa". Iar in ceea ce priveste sexul :">. Ne place sa experimentam :D sa mai avem si un partener pe masura ... 8-> de vis :D

    1
    0

  • Erik pe 16 Apr 2010, 09:17
    Yesss

    Frateeee!As vrea si eu o femeie asa....sunt satul de janghine de 2 bani.

    1
    0

  • eu pe 16 Apr 2010, 03:52
    a mea si doar a mea!

    eu am o varsatoare extrem de pasionala... este deschisa la orice, imi cere sa facem tot meniul, nimic nu lipseste: oral, anal, vaginal, tare, incet, in locuri publice sau in intimitatea casei. am de toate! nu doar ca imi ofera, dar o face si cu placere pentru ca stie ca este a mea. va doresc tuturor sa va gasiti implinirea alaturi de o partenerea frumoasa, iubitoare si fidela desi stiu ca eu am luat ultimul exemplar de acest gen. si da!, ma laud, pentru ca am cu ce!

    9
    0

  • Adis pe 15 Apr 2010, 20:02
    Varsatoarele...

    Nu cred ca sunt femei mai superbe si mai perverse decat dulcile si aparent nevinovatele varsatoare.Le ador:-p

    10
    0

  • liviu pe 15 Apr 2010, 16:22
    sex

    vreau sa vad acest luc ru

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod