Ce să nu faci după o partidă nereușită de sex



4. Nu te duce imediat la duș

Igiena intimă după sex este foarte importantă, însă dacă tocmai ai avut parte de o partidă nereușită, nu da fuga la baie să te speli. Gestul tău sugerează că vrei să uiți rapid tot ce s-a întâmplat și poate fi catalogat drept jignitor de către partener.

5. Nu căuta vinovați

Sigur că primul tău impuls este să dai vina pe iubit pentru eșecul partidei de sex, dar te-ai gândit măcar o clipă că și tu porți o parte de vină? Și ce dacă ați avut parte de o partidă nereușită de sex? Nu căuta vinovați, nu invoca scuze, încearcă să treci peste și te vei simți mult mai bine.

6. Nu încerca să-l faci să se simtă prost

Cel mai rău lucru pe care îl poți face după o partidă nereușită de sex este să pleci de lângă iubitul tău și să cauți metode prin care să-ți ocupi timpul, pentru a-i face parcă în ciudă. De exemplu, dacă intri pe Facebook, nu te amuza și nu râde la fiecare poză pe care o vezi. Iubitul tău ar putea crede că râzi de el.

Frumos ar fi să-l inviți și pe el să hoinărească alături de tine pe Facebook, ca să puteți râde împreună de pozele amuzante pe care le vedeți. În acest fel, uitați de eșecul partidei de sex și vă continuați programul obișnuit ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

7. Nu posta pe net mesaje cu aluzii

Chiar dacă ai avut parte de o partidă nereușită de sex, lumea nu trebuie să afle acest lucru, așa că nu atrage atenția asupra problemei tale prin postarea unor mesaje cu aluzie la performanțele slabe ale bărbaților în pat.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GABIERUL pe 24 Iul 2014, 12:53
    Precizari Utile ... :)

    1. NU se "egzista" sa "egziste" Partide de SEX ne-reushite ... Exista SEX Oral reciproc. Exista Comportament FEMININ instinctiv ... Exista MANA Femeii ... :) 2. Exista doar Rautate SI Prostie ... 3. One Night Stand este un Comportament extrem de riscant in Conditziunile SIDA, HPV, Herpes, Hepatite. Chiar SI MTS Clasice si vindecabile, daca NU sunt tratate CORECT si definitiv, pot ZACE in Corp si te poti trezi la 40 de ani la DIALIZA ... 4. Ar fi bine ca eva.ro, daca se apuca de Sfaturi In_Cestie ... :) sa se mai documenteze in TOT ce tzine de SEX ... Unele Cartzi BUNE dateaza din Anii '70, da' se vede ca inca NU au ajuns in Mintile Profesorilor de la eva.ro ...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod