Noaptea nunţii: 6 locuri romantice în care să faci sex

Noaptea nunţii a fost multă vreme petrecută cu oaspeţii, pe ringul de dans, însă tot mai multe cupluri aleg să înceapă nunta mai devreme şi să o încheie cu o noapte de pasiune în doi. Dacă vrei ca singurul bărbat pe care îl vezi în noaptea nunţii să fie proaspătul tău soţ, iată 6 locuri romantice în care să faci sex.
Noaptea nunţii a fost multă vreme petrecută cu oaspeţii, pe ringul de dans, însă tot mai multe cupluri aleg să înceapă nunta mai devreme şi să o încheie cu o noapte de pasiune în doi. Dacă vrei ca singurul bărbat pe care îl vezi în noaptea nunţii să fie proaspătul tău soţ, iată 6 locuri romantice în care să faci sex.

Cea mai sigură cale de a te asigura că vei petrece noaptea nunții alături doar de soțul tău este de a-ți programa nunta pentru o duminică, astfel încât cei mai mulți oaspeți vor pleca la o oră rezonabilă, iar rudele care tot mai cer un pahar pot fi convinse mai ușor că petrecerea s-a terminat. După ce ai încheiat petrecerea, încearcă 6 locuri romantice în care să faci sex în noaptea nunții.

Hotel boutique

Hotelurile boutique sunt acele hoteluri mici și elegante, amenajate de obicei în clădiri vechi, cu fațada recondiționată și cu un lux elegant înăuntru. Dacă alegi apartamentul nupțial într-un hotel boutique pentru noaptea nunții, nu vei da greș. Personalul ce găzduiește un număr mult mai mic de oaspeți decât în alte hoteluri prețuiește atenția la detalii și te poți asigura că totul este decorat din timp pentru cea mai romantică atmosferă în noaptea nunții.

Noul cămin

Poate cel mai romantic loc pentru sex în noaptea nunții este noul cămin, în care urmează să vă mutați doar voi doi în curând. Nu contează dacă nu este complet finalizat sau mobilierul nu este încă la loc. Cu câteva lumânări, puteți crea atmosfera romantică perfectă pentru noaptea nunții și "botezați" și viitorul cămin.

Piscină

Dacă stai bine cu banii după nuntă și cel mai important lucru pentru tine este o noapte romantică alături de soț, poți închiria o piscină pentru câteva ore. Asigură-te că alegi un loc retras și că personalul nu vă va deranja cu nimic și puteți apoi înota goi sub lumina lunii.

Poiană retrasă

Când iubești natura și noul tău soț este la fel de pasionat de excursii, poate cel mai romantic loc pentru noaptea nunții este o poiană retrasă unde puteți fi împreună sub cerul înstelat. Dacă nunta s-a desfășurat relativ departe de un asemenea loc retras și romantic, sigur că nu prea are sens să-ți petreci noaptea nunșii pe drum, mai ales dacă nu știi exact condițiile pe care le vei întâmpina la destinație. Pentru unele cupluri, o partidă de sex în natura este însă și la îndemână și cea mai romantică alegere.

Pensiune veche sau conac boieresc recondiționat

Dacă ești dipusă să călătorești puțin în noaptea nunții sau pur și simplu ai noroc să-ți faci nunta într-un loc cu farmec, alege o pensiune veche sau un conac boieresc recondiționat, unde te poți bucura în această noapte specială de lux și liniște. Ca și în cazul hotelurilor boutique, interesează-te din timp în ce moduri poate personalul să-ți facă șederea nupțială cât mai plăcută.

Cadă cu lumânări

Când singurul lucru la care te mai gândești după nuntă este relaxarea, cada proprie devine un loc extrem de romantic atunci când este îmbodobită cu lumânări și parfumată cu uleiuri esențiale. Uită de agitația nunții și bucură-te de compania proaspătului tău soț fără cheltuieli sau efoturi suplimentare, doar voi doi, mai apropiați ca niciodată.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Y-anna pe 12 Aug 2012, 11:40
    hmm

    nu imi place k fol cuv sex. doar o faci cu sotul tau si faci dragoste

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod