Morar si Buzdugan: "Facem ziua indragostitilor impreuna...

"Valentine's Day este un cliseu, asa cum se intampla si cu emisiunile de Revelion", spune Mihai Morar.

Faci parte dintre cei care sarbatoresc Ziua Indragostitilor?


Nu am nimic cu cei care sarbatoresc Valentine's Day, daca asta-i face mai impliniti sufleteste si daca asa gandesc ei ca-si pot regasi iubirea pierduta in restul celor 364 de zile, nu am nimic impotriva lor, doar ca pentru mine nu inseamna nimic. Asa cum pentru mine nu exista decat Paste si Craciun, celelalte sarbatori nu au greutate in ceea ce ma priveste.
Valentin, este un foarte bun reminder ca sa-ti iei revansa pentru zilele in care iti neglijezi partenerul.

Sa inteleg ca esti neutru?


Da, sunt neutru. Nici nu serbez, nici nu sunt impotriva. Daca imi aduc aminte ca este Valentine's, iau flori, daca nu, iau peste 6 zile si cred ca bucuria este si mai mare atunci. Pentru cuplul in care traiesc, aceasta sarbatoare nu inseamna nimic. A nu se intelege ca-mi iubesc mai putin partenera.

Imi amintesc ca am vrut sa ies o data in oras, nu stiu daca de Valentine's Day neaparat, si toate restaurantele erau pline.
Atunci am mers acasa, am mancat un iaurt si ne-am culcat. Crezi ca a doua zi am simtit mai putin iubirea? Urasc chestiile de genul acesta: sa aduni iubirea in tine si s-o deserti de Valentine's.

Anul trecut am scris un articol, in preajma acestei sarbatori. Se chema "Fabrica de iubire" si vorbea despre strategiile de marketing care se invart in jurul acestei zile.

Deci este o chestiune de marketing si atat...


Da, si toata lumea intra in acest joc. Atunci cand am scris articolul despre care vorbeam mai sus, mi-am imaginat o situatie in care toti fabricantii astia de iubire au produs stocuri imense de inimioare de plus, de compilatii cu muzica speciala de Valentine's Day si, in ziua mult asteptata, nu au vandut nimic.

De ce? Pentru ca oamenii de pe planeta se simt din ce in ce mai singuri, in aceasta lume a internetului si a relatiilor virtuale. In concluzie, le-a murit afacerea asa cum o sa moara si aceasta zi.

In calendar sunt o multime de sfinti, care sunt ocrotitorii multor lucru De exemplu, ocrotitorul scaunelor de birou (rade). S-a ales acest sfant care ocroteste iubirea tocmai pentru ca a fost facil din punctul de vedere al marketingului. In ceea ce priveste radioul si televiziunea, este un prilej sa deschizi o discutie cu ascultatorii sau telespectatorii tai.

Un articol de Ileana Voicu Ghinea

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • viorica pe 13 Feb 2009, 09:41
    ziua indragostitilor

    la noi se serbeaza mai mult de dragobete aceasta zi a indragostitilor decat sarbatoarea aceasta americana care a venit si la noi,cei ce se iubesc si se respecta asi fac cadouri deosebit de frumoase in aceasta zi pe 24 feb.de dragobete

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod