Esti singur(a) si nu stii cum sa-ti aranjezi o intalnire?

Scenarii de apropiere
Trebuie sa creezi oportunitati in care te poti apropia subtil si poti intra in vorba cu persoanele de sex opus fara sa para ca ai vreo intentie de a intra in vorba din alte motive.

Aceasta inseamna ca trebuie sa te gandesti mai mult la "scenariile de apropiere" si mai putin la cum sa intri in vorba. Acest lucru inseamna ca trebuie sa creezi o situatie in care poti incepe o conversatie in care poti fi creativ(a) in felul in care o conduci. Nu trebuie sa te afli intr-un bar, la o petrecere sau in vreun club. Supermarket-urile ofera sanse extraordinare de a intra in vorba cu cineva.

- Trebuie sa arati bine - pregateste-te ca si cum ai avea o intalnire speciala (imbraca-te totusi obisnuit; te duci la cumparaturi doar si nu vrei sa pari ca ai o intalnire de afaceri).

- Alege un carucior si nu un cos de mana daca acest lucru iti da mai multa libertate de miscare. Uita-te la carucioarele si la cosurile celorlalti cumparatori - daca vezi carne congelata pentru o singura persoana si o singura sticla de vin, te poti apropia.

- Raftul cu vinuri este cea mai buna alegere. Nu intra in vorba pur si simplu, poti folosi urmatoarele expresii:
"Ma scuzati, imi cer scuze ca va deranjez, dar vreau sa gatesc paste in seara aceasta si intotdeauna beau vin alb - invitatilor mei le place insa vinul rosu. Mi-ati putea recomanda un vin care sa se potriveasca?" sau "Ma scuzati (din nou, "imi cer scuze ca va deranjez" va arata ca aveti maniere bune, o calitate care ii va atrage atentia). Ma intrebam daca ma puteti ajuta; in seara asta vreau sa gatesc peste, iar eu beau in special vin rosu, insa la peste s-ar potrivi vinul alb. Nu prea le cunosc si v-as ruga sa-mi recomandati un vin bun". Acum ca ai initiat conversatia, armele sunt puse in miscare!

O sugestie pentru barbati:
Aveti grija cand intrati in vorba cu o femeie sa nu pareti prea duri, deoarece acest lucru ar putea sa o faca sa se simta atacata. De asemenea, femeile sunt mult mai saritoare si pregatite sa va ajute cu generozitate fara a astepta ceva in schimb; atunci cand te pregatesti sa ceri un sfat, gandeste-te daca "ea" este pregatita sa receptioneze semnalul si nu cere sfatul intr-un mod general. Te poti folosi chiar de cateva semnale sexuale din limbajul corpului.

O sugestie pentru femei:
Este important sa nu uitam faptul ca barbatii functioneaza intr-un mod total diferit de femei. Daca ei sunt atrasi de tine sau interesati, acestia nu vor discuta doar despre vin, ci te vor intreba si despre vasele in care gatesti si vor gasi motive in plus de a conversa cu tine.

Citeste care este dispozitia interlocutorului
33% din impresia initiala vine din felul in care spunem anumite lucruri. Tonul, inflexiunile vocii si cuvintele pe care le folosim sunt foarte importante. Te-ar ajuta sa recitesti semnalele sexuale din ghidul despre "Limbajul corpului" - http://www.eva.ro/dragoste/articol187.html

Una din cheile importante ale initierii unei conversatii este citirea dispozitiei interlocutorului, chiar daca este ceva de moment, o perceptie gresita poate distruge conversatia inca de la inceput. Cand te apropii de cineva care ti-a atras privirea, trebuie sa-ti dai seama repede daca acea persoana este intr-o dispozitie buna, daca este mai tacut(a) sau doar plictisit(a) si astfel iti poti acorda tonul vocii cu starea lui (ei). De asemenea, abordarea ta se va modifica in functie de locul in care va aflati. De exemplu, daca sunteti in parc, poti folosi putina ironie in conversatie, pe cand intr-un bar sau intr-un club, chiar poti flirta.

5 sfaturi pentru succes

  • evita conversatiile la intamplare si concentreaza-te mai mult asupra "scenariilor de apropiere";
  • pune intrebari si arata un interes deosebit in tot ceea ce spune cealalata persoana;
  • afla care este dispozitia celui (celei) cu care vrei sa intri in vorba;
  • daca te-ai apropiat de potentialul(a) partener(a) si sunteti angajati intr-o conversatie, nu insista prea mult asupra formulelor de politete; ce este prea mult strica;
  • daca ai obtinut numarul lui (ei) de telefon, incepe prin a-i scrie mesaje (in cazul telefonului mobil). Mesajul scris inseamna ca nu exista presiune din partea ta.
 

Comentariile 351-400 din 783

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ale pe 13 Aug 2012, 19:09
    pt: bond_aikon007

    Uite: eu stiu o vorba buna de la o amica/prietena din cercul meu radus: EU NU SUNT PAREREA TA DESPRE MINE. Deci m-am aparat si eu ca si tine. :D Dar s-a vazut si se vede din amandoi ce suntem- akolo o parte in mom de fata si in cadrul de fata.. ca nu putem trece invzibili pe lumea asta pana si in Virtual. Si nu sunt respectiva ..ce ai scris pe site, dar te-am abordat a 3-a oara cred,acum, pe mess si m-am si recomandat. Sper ca incetam. Ok? :) Enervam oamenii astia mai rau, ce naiba? Numai de bine! Si.. imi cer scuze inca o data, dar imi mentin parerea! :) Have fun!

    17
    16

  • Ale pe 13 Aug 2012, 18:46
    pt: bond_aikon007

    Am inteles mesajul tau dragule, dar nu vreau sa ignor, m-am saturat sa tot ignoram in Romania asta, mie imi place respectul. Si....tu esti o contradictie totala... logic de observat: bond_aikon007 si (disperat)excesivitatea de pe site scuza-mi expresia : ca un milog. Nu e jignire doar vreau sa redau cadrul. Asta-i site pt oameni singuri, ce isi cauta companie/ jumatate/prietenie.. dar tu ...,dupa nick iti faci schema persoanei ce e in spate. Si tu esti intr-o contradictie totala.. mod de adresare(precum un milog/cersator) si nick-ul care de fapt te reprezinta. :D Si corect.. hai sa incheiem subiectul, dar nu m-as mira sa ma mai satur iar de mesaul tau. .. Si cu ignoratul.. oricum nu citesc toate cutele/ detaliile ce incerci tu sa transmiti.. ci doar m-am saturat sa citesc in ansamblu....mesajul transmis de tine si si modul: DOAR 5 minunte. :)) "Come on!"; Asa e astazi: in cinci minute se rezolva totul si se duce de rapa iar totul. :D ok SCZ de orice si o sa fac tot posibilul sa ignor, pt a nu ma mai pierde in cuvinte. Numai de bine!

    19
    14

  • katalin pe 13 Aug 2012, 18:08
    mai cristi

    nu vezi k ai umplut toate paginile cu anunturile tale ce esti asa de disperat crezi k intra vreo fata noua si o sa te rateze pe tine ma dor ochiii sa citesc numai mes de'a le tale

    16
    13

  • Aikon007 pe 13 Aug 2012, 16:55
    Ale numai bine draga

    In fine decat atat vreau sa iti spun ca ar cam trebuii sa iti vezi de ale tale iar cand vezi Numele Aikon la comentari pe aici,pur si simplu sari peste numele Aikon sau Cristian,nu le mai citi.mersi

    4
    57

  • Ale pe 13 Aug 2012, 15:51
    reply pt: Cristian pe 12 Aug 2012, 22:22 Cer scuze

    Nu e nevoie sa iti ceri scz, ms oricum. Dar stiu sa apreciez faptele doar, atitudinile luate, realitatea si nu povestile. Numai de bine!

    15
    12

  • Ale pe 13 Aug 2012, 15:46
    reply pt:CRISTIAN pe 12 Aug 2012, 18:37 Daca totusi crezi ca POTI VORBI CEVA FRUMOS

    Draga Cristian: da decat atat am putut spune, pt ca nu imi dau voie sa zic mai mult, prefer sa am altele de facut. Si sa iti mai zic ceva: faci reclama de colo colo.. si cand e sa stai d vb..probabil trebuia sa scriu in color: Buna, ca sa se continue conversatia, in conditiile in care m-ai abordat primul (Adica NU CRED CA ESTI O PERSOANA DE INCREDERE!!). :D Oricum.. nu ma intereseaza prea mult subiectul, si oricum nu sunt singura care ti-a contestat "prezenta excesiva". E ceva mai rau decat la magazinul non-stop comparativ cu restul publicului(al sitelui). Si nu mai am nimik de zis, decat cin stie..iar o sa ma satur la un moment dat.. si iar.. ma spovedesc. Imi cer scuze oricum si imi mentin parerea. Numai de bine tuturor!

    15
    10

  • Cristian pe 12 Aug 2012, 22:22
    Cer scuze

    Draga Ale vreau sa imi cer scuze daca Vechituriile mele te deranjeaza atat pe tine cat si pe ceilalti

    2
    45

  • CRISTIAN pe 12 Aug 2012, 18:37
    Daca totusi crezi ca POTI VORBI CEVA FRUMOS

    buna,numele meu este Cristian ,27 de ani din Bucuresti,Berceni,daca Nu esti ca Dsoara de mai inainte si ai intrat ca sa citesti "VECHITURI",poate Dsoara de mai inainte neavand ce face decat atata a putut spune"VECHITURI" ,eu te astept cu mare placere sa stam de vorba pe bond_aikon007

    2
    45

  • ale pe 12 Aug 2012, 14:13
    Reply pt:Cristian pe 10 Aug 2012, 21:40

    NU te mai amagi draga Cristain (nici pe altii) si.. nici nu ne mai plictisi cu invitatii Infinite.. .macar fa si tu comentarii mai realiste..; eu astept noutati pe site.. nu vechituri nerezolvate...si te intreb eu: Din ce cauza nici pana acum nu ai gasit nimik si totusi continui in acelasi fel sa abordezi problema?! :) Numai de bine tuturor!

    17
    14

  • beatrice pe 11 Aug 2012, 19:07
    imi caut un prieten?

    imi doresc un prieten de cand ma-m despartit de prietenul meu viata mi se pare foarte grea viata e nasoala viata fara el de aceea imi caut un iubia dar nimeni nu se indragosteste de mine si mi-e tare tare dor sa am un iubit deci conctatima si va voi da toate de-talilile... conctaantatima pe f.avram beatrice

    6
    16

  • Cristian pe 10 Aug 2012, 21:40
    Stiu ca citesti si comentariile mele dar de ce nu risti?

    De ce NU risti sa ei id-ul meu sa vorbesti cu mine pe mes?Da cu tine Vorbesc care citesti acest comentariu ,Hai indrazneste pentru 5 minute sa vorbim pe mess.Pe care id?Binenteles pe acesta bond_aikon007,indrazneste ia si dami add.Exact esuper simplu sa ai curaj Nu?Te poop si te astept daca dovedesti ca chiar ai curaj te astept pe mess.Cristian ,27 de ani din Bucuresti zona Berceni.Daca te gandesti ca ai peste 27 de ani nui nimic Tu pur si simplu indrazneste ia id-ul si Hai sa stam de vorba.Mult curaj si Determinare iti doresc daca decizi ca Gata ajunge cu Atata Singuratate ,eu te astept pe mess .Tot ce trebuie sa faci e simplu deschizi mess adaugi bond_aikon007 si ii dam drumul la vorba.Te poop

    2
    41

  • Cristian pe 8 Aug 2012, 12:25
    Si speranta continuua....

    Buna,numele meu este Cristian sunt din Bucuresti am 27 de ani zona Berceni ,daca vrei sa vorbesti cu mine te astept pe bond_aikon007.Te rog doar daca nu ai chef de misto daca esti pusa pe facut misto nu lua id meu mersi mult

    0
    44

  • katalin pe 7 Aug 2012, 22:46
    iuliana sunt interesat de tine

    iuliana sunt interesat de tine ce-a ce cauti u caut si eu dar nu gasesc poate imi dai si mie un semn de viatza ceva sau un mesaj pe nr asta 0763526617 sau0730535766 pwp o seara buna

    9
    13

  • katalin pe 7 Aug 2012, 22:27
    caut si sper sa te gasesc pe tine

    sunt un barbat care dupa 6 ani am aflat ca am fost inselat,acuma as vrea sa gasesc pe cineva care nu are pretenti prea multe de la viata o fata simpla,frumoasa in felul ei harnica si restu vine de la sine id meu este kata_alex86 sau la nr de tel 0763526617 pwp o seara buna

    9
    15

  • george pe 7 Aug 2012, 17:12
    ...

    sunt din bucuresti

    3
    14

  • george pe 7 Aug 2012, 14:40
    imi caut jumatatea...

    buna, sunt singur de ceva timp... incerc sa imi gasesc jumatatea, am 24 ani, 1,71, 62kg, dragut, caut o fata speciala, o fata care crede in iubire, cu bun simt si cu constinta, o fata care stie sa se faca respectata si care stie ce inseamna iubirea si care sa nu fie materialista nu de alta dar oricum sunt lefter::) carciumaru.gabi@yahoo.com

    5
    15

  • Cristian pe 6 Aug 2012, 13:36
    De ce nu poti gasi aceea persoana care sa poata sa iti fie alaturi?

    Se pare ca totusi cand iti este destinat sa fi singur orice ai face tot nu poti schimba acesta stare de singuratate.Vreau sa va multumesc ptr ca macar ati citit ce am scris si sa va doresc o saptamana placuta si multumiri pentru cine a vrut sa stea de vorba 5 minute macar cu mine.Daca si tu vrei sa ma cunosti si sa imi acorzi putin timp din timpul tau te astept pe id de mess bond_aikon007.Multumesc si sa ai o zi placuta.Apropo ma cheama Cristian sunt din Bucuresti zona Berceni,am 27 de ani.Daca vrei sa vorbesti cu mine te astept.P.S nu conteaza varsta ta conteaza sa vrei sa vorbesti cu mine.Rog daca ei id-ul meu sa fi sincera si serioasa Nu sa ai chef de mistouri.Mersic

    1
    35

  • alex_andru13 pe 4 Aug 2012, 13:26
    Caut amica/prietena

    Ma numesc Alex, am 21 de ani si sunt din Bucuresti. Mi-ar place tare mult sa-mi gasesc o amica macar daca nu o prietena care sa fie tot din Bucuresti, sa fie sincera, amuzanta, comunicativa si care sa stie sa aprecieze un baiat pentru sufletul sau si pentru trasaturile sale morale si nu pentru bani sau altceva. Astept mesaj aici sau eventual PM cu id de mess. Multumesc si bafta in continuare tuturor!

    6
    20

  • Cristian pe 3 Aug 2012, 14:51
    In cautarea ta...

    Nu ştiu dacă acolo, departe, Tu simţi cum inima îmi bate, Tot mai tare şimai tare, Căutând cu disperare O privire, o chemare. Poate că cerul, ce este Un imens şi scump hotar, Te caută mereu ca mine, Fără a primi măcar: O chemare, o privire. Tu nu vezi cum lumea toată Pentru mine cercetează, Orice loc, fără să vadă, A ta magică privire... Şi oftează, şi oftează. Poate doar o altă lume Mult mai mare, mult mai clară, Ce crede numai în minuni Pe tine o să te vadă... Şi-o să tacă, o să tacă. ------------------------------------------ daca vrei sa ma cunosti ia id-ul meu bond_aikon007,iar daca nu vrei iti urez un weekend placut si numai Fericire in Sufletul meu.Mersic si o zi buna sa ai

    2
    42

  • Cristian pe 3 Aug 2012, 14:48
    Iti multumesc

    Iti multumesc ptr negativismul in care primesti ce scriu eu pe aici.Super.Ar fi trebuit sa las Un Anunt de genu Barbat in putere satisfac orice femeie poate asa cine stie luai id meu,DAR NU O SA FAC CHESTIA ASTA,chiar iti multumesc ca imi dai likuri negative ptr ca pur si simplu LE IGNOR. aaaa si inca Ceva P.S-- Nu scapati de mine :)

    2
    40

  • Cristian pe 3 Aug 2012, 11:56
    Inceputul la ceva frumos...

    Da suna bine " inceputul la ceva frumos" din pacate pentru mine nu este posibil desi as vrea ca macar odata sa pot vorbi cu cineva care este cu adevarat interesat de mine si nu sa minta si sa faca mistouri.Te ia cu cuvinte frumoase doar ca sa fi luat la misto.Din pacate in ziua de azi asa este Ori ti la vrajeala cuiva,ori daca nu cazi in ceea ce se cheama Misto de o persoana.Vreau sa va doresc sa aveti un weekend placut indiferent unde va aflati si daca va doriti cu adevarat sa cunoasteti un baiat fara sa faceti mistouri sau mai stiu eu ce va astept pe id-ul de mess bond_aikon007.Multumesc frumos si sa aveti un weekend calm si relaxant.

    2
    40

  • KATHY pe 3 Aug 2012, 01:58
    Buna!

    Sunt din Craiova,49 ani si as dori sa cunosc un barbat de varsta apropiata. Id eukathy63 si discutam pe mess. Multumesc si succes!

    3
    16

  • ady4yoursoul pe 3 Aug 2012, 00:51
    Buna Adnana

    Te pot cunoaste?Nu doresc decat o relatie stabila, plina de intelegere si comunicare in primul rand. adrian_savin2006 / 0765 620 970 Multumesc frumos! Toate gandurile bine si o seara faina >:D

    8
    12

  • Adnana pe 2 Aug 2012, 18:21
    Totul pana la ultima suflare

    In viata e bine sa sti sa renunti..acum 3 luni am renuntat la o relatie de 2 ani si 8 luni.De ce? Simplu..aceeasi poveste..doar un alt tip..tradarea..Sunt din Bucuresti,am 23 de ani si sunt gata sa iubesc cu adevarat un barbat care sa stie ce inseamna sa sufletul si abea mai apoi trupul.

    15
    14

  • Cristian pe 2 Aug 2012, 10:46
    Stresul ?hmmm

    Chiar daca am stresat lumea pe aici asa cum m-ia zis aceea persoana o s-ai zic Persoana X , eu mi-am scris ce am avut de scris asa ca Persoana x sa stea linistit ca nu-s aici la agatat asa stresant cum sunt eu Daca fug fetele de mine ce?E o tragedie ca scriu ce vreau eu?hmmm Persoana X stai linistit ca nu-s aici sa imi fac lista mare de persoane pe yahoo.Acele persoane care au vorbit cu mine ma refer la cei care au luat id-ul meu am vorbit foarte frumos si foarte ok.Nu am agatat pe nimeni ca nu-s la o partida de pescuit draga Persoana X asa ca nu imi pasa ca te stresez pe tine sau pe altcineva.Nu iti convine cand vezi Numele Cristian sari peste si nu mai citi.Mersic si o zi buna

    2
    36

  • Cristian pe 2 Aug 2012, 10:35
    Pt domnul sau doamna sau ce o fi cine m-ia zis sa nu mai imi las mesaje ca devin stresant --RASPUNSUL MEU ptr tine este NU MA INTERESEAZA parerea ta.Scriu cat vreau eu si ce vreau

    IMI VOI DA SI UN Like ptr asta

    3
    31

  • Pt Cristian pe 1 Aug 2012, 20:51
    FUG FETELE DE TINE.

    Esti stresant si enervant. Tu nu vezi asta ? Numai trimite atatea mesaje , daca cineva vrea sa te contacteze , te contacteaza. Sincer nu cred ca, o fata normala ar vrea sa vb cu un astfel de disperat ca, tine.Numai posta atatea mesaje.

    11
    22

  • Vin Diesel pe 1 Aug 2012, 12:52
    Doare singuratatea

    Daca citesti acest sms si Esti singura si vrei sa cunosti pe cineva te astept sa stam de vorba sa ne cunoastem.Si daca ... daca ai incerca sa ma cunosti sa vorbesti cu mine? Poate si tu te simti singura ca si mine si vrei sa cunosti pe cineva? Merita sa incerci?Eu zic ca DA Si daca... ai curaj uite id-ul meu vindiesel497@yahoo.com sa ai 18 ani.

    1
    16

  • Vin Diesel pe 1 Aug 2012, 12:38
    Imi caut iubirea vietii mele

    Ii nasol sa fi singur,chiar daca ai parint ei nu iti pot da ce iti da fata pe care ai aleso sa iti fie iubita,deoarece cu ei nu te poti mozoli sau face sex. Sunt un baiat invarsta de 20 ani

    1
    17

  • Cristian pe 30 Iul 2012, 13:50
    In continuare....

    Buna dupa cum prea bine v-am obisnuit sunt tot Cristian din Bucuresti,27 ani ( zi zilele trec),zona Berceni.A trecut aproape si luna Iulie sa mai dus 1 luna din viata mea asa cum sa mai dus si din a ta.Ce pot spune multumesc acelor persoane care au incercat sa vorbeasca cu mine,va multumesc frumos asta e nu ne-am potrivit dar cel putin ati avut curajul sa vorbiti cu mine.Nu a stricat nup sa vorbesti cu cineva?pentru mine a fost ok. Acuma sa revin la mine ce pot spune inca sper ca tu indiferent de cati ani ai sa iti doresti sa vorbesti cu mine de aceea te astept pe id-ul de mess bond_aikon007.Multumesc ca ai citit acest mesaj.poop dulce si sa ai o saptamana superrr

    2
    27

  • diana pe 28 Iul 2012, 19:05
    singuratate

    Sunt o femeie singura , am 40 de ani si 1.76 inaltime. am inaltime de fotomodel da nu sunt chiar fotomodel .Doresc sa cunosc un domn serios de varsta apropiata , inaltime peste 1.82, fara vicii si obligatii, cu simtul umorului dezvoltat.0765975177

    5
    14

  • Cristian pe 27 Iul 2012, 14:17
    Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai bun

    Buna vreau sa iti doresc un sfarsit de saptamana cat mai reusit.Pooopic dulce si te astept pe id-ul de mess bond_aikon007. -------------------------------------------------------------------------------- Nu uita Weekend placut !!!!!!!!!!!!!!

    0
    24

  • Cristian pe 26 Iul 2012, 15:20
    Poezie pentru tine

    Ce e amorul? Ce e amorul? E un lung Prilej pentru durere, Căci mii de lacrimi nu-i ajung Si tot mai multe cere. De-un semn în treacat de la ea El sufletul ti-l leaga, Incit să n-o mai poti uita Viata ta intreaga. Dar inca de te-asteapta-n prag In umbra de unghere, De se-ntilneste drag cu drag Cum inima ta cere: Dispar si cerul si pământ Si pieptul tau se bate, Si totu-atirna de-un cuvint Soptit pe jumatate. Te urmareste saptamini Un pas făcut alene, O dulce stringere de mini, Un tremurat de gene. Te urmaresc luminatori Ca soarele si luna, Si peste zi de-atitea ori Si noaptea totdeauna. Căci scris a fost ca viata ta De doru-i să nu-ncapa, Căci te-a cuprins asemenea Lianelor din apa. -------------------------------------------------------------------------------- Sau despre singurătate Vorbeşte-mi despre dragoste I-am spus Şi crinul Brusc a înflorit Lăsându-mă în urmă Singur şi îndrăgostit

    1
    24

  • Cristian pe 25 Iul 2012, 14:52
    Mersic Adrian

    Multumesc frumos Ady ptr sfat si incurajare

    12
    11

  • ady4yoursoul pe 25 Iul 2012, 14:22
    Pentru Cristian!

    O sa iti gasesti perechea, Cristiane! Trebuie doar sa ai incredere in tine si sa-ti pastrezi zambetul pe buze zi de zi.Cauta oriunde, pe net, in realitate...nu scapa nici o sansa si nu descuraja! Bafta, frate!

    15
    8

  • ady4yoursoul pe 25 Iul 2012, 14:18
    Pentru Petronela

    O sa-ti para rau...dar m-am saturat de fete ca tine care sa ma respinga fara sa vada cine sunt eu, cu calitatile si defectele mele.Nu sunt perfect deloc, dar mi s-a acrit de fete cu pretentii la fizic...ca ''nu esti genul meu'' etc. Dar ce?Aveam dizabilitati?Fii sanatoasa!

    10
    9

  • Cristian pe 25 Iul 2012, 13:22
    ................Cateva cuvinte....!!!!!!!!

    Buna sunt Cristi din Bucuresti ,am 27 de ani si probabil credeti ca da probabil sunt cam cu capul de las atatea mesaje pe aici dar nu imi pasa eu macar aici pot sa mai imi las din off,daca vrei sa ma cunosti te astept pe bond_aikon007 id-ul meu -------------------------------------------------------------------------------- Te-am cunoscut in zi de toamna Cand totul m-i se parea pustiu Si m-am indragostit de tine Fara sa vreau,fara sa stiu. Te aseman unui soare Ce pluteste lin pe cer Iar eu fiind intinsa mare O singura raza-ti cer; O raza plina de iubire O vorba dulce si un sarut Sa pastrez ca amintire Tot ce-am trait sau am avut. Iubirea noastra-i vantul Ce adie oftand Iar de ar fi sa nu mai bata As mai avea un gand; Sa fi tu fericita Cu sau fara amintirea mea Si eu...Oriunde as fi Sa-ti pazesc dragostea!

    1
    21

  • Cristian pe 25 Iul 2012, 12:55
    Nu imi pasa de criticiile altora din contra chiar ma bucur...

    Buna ma bucur ca cel putin vad ca se uita lumea pe ce scriu si imi da non like sau poate si un like cel putin stiu ca citeste cineva ce scriu.Multumesc frumos ptr ca imi acordati putin timp si cititi si ce scriu

    2
    22

  • petronela pe 25 Iul 2012, 02:21
    imi caut jumatatea

    buna!!!am 25 ani,160cm,54kg bruneta cu ochii verzi.imi caut jumatatea...sper sa o gasesc cat mai repede ... daca te consideri un baiat dragut cu simtul umorului sufletist si intelegator Id-ul meu e g.petronela@yahoo.

    3
    20

  • Cristian pe 24 Iul 2012, 15:51
    Singuratate..

    Singurătate Singur. Singur când te naşti. Singur când iubeşti. Singur când mori. Cine poate înţelege nevoia de singurătate? Dar de iubire? ---------------------------------- Cumplit E golul singurătăţii! Sunt ucisul ei... Singurătatea? Povara tăcerilor Sfăşiate de suspine... Singurătatea... Ochiul tău Priveşte îngheţat În ochiul gândului Neîmpărtăşit... Singurătate, Nu te-am voit! Viaţa – haină – M-a dăruit ţie. Tu m-ai cerut Vieţii - Prizonierul tău – Singurătate... Oamenii... Cum i-am iubit... Dar ei Nu m-au voit. Din singurătatea Vieţii În singurătatea Morţii, şi nimeni Nu înţelege Acest adânc... ------------------------ Singuratate In serile cu luna plina Cand cerul este fara nori, Cand vantul cu-adierea-i lina Zburand usor iti da fiori, Cand se imbraca toti copacii Cu-a florilor impodobire, Cand vine iarasi primavara Inmiresmand intreaga fire, In serile acestea triste, Duioase si fermecatoare, Gandurile mele catre tine Pe-aripi de vant le las sa zboare Si lacrimand sa-ti aminteasca De clipele demult uitate Sa-ti spuna cat de mult eu sufar In trista mea singuratate. Bond_aikon007 id-ul meu mersic

    3
    21

  • petre ionut pe 24 Iul 2012, 14:46
    singur

    buna sunt ionut si caut o fata frumoasa

    0
    23

  • cimpoiasu alin pe 24 Iul 2012, 02:20
    sunt singur imi caut jumatatea sunati-ma 0769928333

    am iubit cu adevarat si am ramas doar cu suferinta imi doresc o relatie de durata si serioasa

    1
    21

  • Cristian pe 23 Iul 2012, 10:33
    Buna ..... din nou si din nou !!!!!!!

    Buna dimineata,sau dupa-amiaza depinde cand citesti acest mesaj postat aici.Iti doresc sa ai un inceput de saptamana bun indiferent daca esti baiat sau fata si o saptamana placuta. Acum daca este o fata care vrea sa vorbeasca cu mine te astept pe bond_aikon007,doar daca esti serioasa si sincera daca ei id-ul meu doar ca NU ai ce face si nu ai de cine face mistouri atunci te rog sa nu il ei.Te salut si un sfarsit de luna iulie cat mai placut. Cristian ,Bucuresti,27 ani zona Berceni .te poop si o zi placuta in continuare

    2
    21

  • doar o fata pe 21 Iul 2012, 19:10
    oare singuratatea e cel mai nesuportat sentiment?(numai cei singuri stiu asta....)

    M-am gandit sa mai las si eu un anunt p-aici ,sper ca nu v-am suparat cu insistarea mea ,imi cer scuze daca da dar atunci cand esti singur faci aproape orice ca sa nu mai fi singur ,la mine nu e nimic 3 4 anunturi ,sa-i fi vazut pe altii care isi iau si zilele din cauza golului pe care simte ca nu-l poate umple si fel de fel de persoane. Recent mi s-a intamplat asta.Un prieten bun de-al tatal meu care tineam si eu la el ,oameni buniiiii.....s-a spanzurat,avea tot ce-i trebuia...nu-i lipsea nimic doar o fata ,sa-i alunge singuratatea care tot il macina zi de zi,noapte de noapte.Saracul de el....Uite unde ajungi din cauza depresiei,ar vrea cineva de aici care citeste aceste randuri sa ajunga ca el? De aceea nu trebuie sa judecati oamenii care tot incearca sa dea anunturi sperand ca vor gasi ,adica vom gasi pe cineva ...eu nici macar nu vreau sa ajung depresiva dapai sa-mi iau viata ce mi-a fost oferita ca un dar si eu sa-mi bat joc de el?Cine iti mai poate da un asemenea dar?Trebuie sa profiti de el dar nu prin alcool ,tigari ,narcotice ,curvie si asa mai departe .Nu asa se traieste viata...Acum depinde de fiecare ce inseamna pentru ei :Traieste-ti viata,ca numai una ai!In fine ,va recomand o melodie despre aceste comentarii despre care toti le facem,eminem-beatiful.Poate multi o stiu....mie una mi-a placut foarte mult,ba chiar m-a atins la inima ,acum depinde de fiecare om,fiecare gust.....O zi buna in continuare.P.s id meu :loneliness_is_killingus(poate unii l-au si invatat pe de rost:)))

    8
    20

  • Cristian pe 20 Iul 2012, 12:57
    Iti Multumesc...

    Buna numele meu e Cristian ,oooo da tot eu.Vreau sa multumesc in primul rand acelor persoane care au luat id-ul meu si am vorbit pe mess ,macar daca chiar si asa daca nu e sa fie sa ne placem macar am ramas amici nup si in al 2-lea rand vreau sa va urez voua celor care cititi aceste randuri sa aveti parte de un sfarsit de saptamana frumos si sa credeti ca acolo undeva este loc de '' Si Mai Bine"". Daca totusi mai este cineva care vrea sa stea de vorba cu un baiat te rog frumos sa ei id-ul bond_aikon007 ca sa stam de vorba pe mess.Te poopic dulce si "" Nu Uita exista aici in Tara Noastra de ce nu si acel baiat pe care il cauti. te poopic si sper sa vrei sa ne cunoastem Cristi,Bucuresti,27 ani. P.S.--Nu conteaza varsta ta conteaza sa iti doresti sa vorbesti cu mine

    3
    22

  • ionut pe 19 Iul 2012, 23:53
    imi caut jumatatea....

    buna sunr ionut, am 19 ani sunt din craiova ,vreau sa imi gasesc o fata serioasa care sa stie ce vrea de la viata sh sa fie foarte sinkera sa nu minta sh multe altele..uitti id:ul meu sh vb ku mine...ionutz_93_25 va astept ....

    1
    20

  • Cristian pe 19 Iul 2012, 13:16
    Tot eu....bond_aikon007 id-ul

    Buna dupa amiaza, din cate vad cel putin mai este si lume care totusi intra pe acest site si macar chiar daca citeste sau nu comentariile cel putin ale mele e oky credeam ca nu este nimeni care sa citeasca dar vad ca mai este.Nu imi pasa daca primesc sau nu like-uri din contra cel putin asa vad ca exista si persoane care totusi citesc ce scriu.Anuntul meu ramane valabil daca este o fata care se simte singura ca si mine si isi doreste sa incerce sa stea de vorba cu un baiat eu te astept pe id-ul meu bond_aikon007 cu cea mai mare placere.Pentru restul care doar intra si citeste aceste comentari va doresc sa va gasiti aceea persoana pe care o cautati.Mersic si o zi buna.P.S Cristi,27 de ani Bucuresti si nu conteaza pe mine cati ani ai ca ai pana in 20 sau peste 30 important e sa fi sincera cand ei id-ul meu ca sa vorbim asta daca il ei.Rog mistocarele sa se abtina mersic

    3
    24

  • Cristian pe 16 Iul 2012, 17:22
    Repetativ

    Buna Ma Cheama Cristian .Am 27 de ani Sunt din Bucuresti ,Sector 4 ,Berceni. Daca citesti acest sms si Esti singura si vrei sa cunosti pe cineva te astept pe id-ul de mess bond_aikon007 sa stam de vorba sa ne cunoastem.Pentru mine nu conteaza varsta daca asta crezi u ca este o problema conteaza sa vrei sa stai de vorba cu mine indiferent de cati ani ai Tu.Dar te rog foarte mult daca ei id-ul meu sa Nu ai Chef de Mistouri Pentru ca a mai Luat Fte id-ul meu doar ca sa aiba de cine rade. Ori ei id-l ca vrei sa ma cunosti si sa stam de vorba ori Nu il lua doar ca SA ai de cine rade.Multumesc frumos si daca crezi ca merit un mic timp din acel timp al tau te astept pe mess. O zi buna iti doresc si multa fericire daca se poate

    5
    25

  • Cristian pe 16 Iul 2012, 17:17
    Pt domnul sau Doamna cu acel comentariu Retardati

    Domnul Sau Doamna ar trebui sa iti vezi de nasucul tau nu sa vezi doamne sunt un Romanas am intrat pe acest site la misto si sa las un comentariu stupid . Te saluta Domnu Retardat cum zici u Cristian si poate si resul cand iti spune ca poate tu ar trebui sa te duci la doctor.Pa pa nu stau sa injur sau sa ma iau de un Simplu Romanas care este Intrigat de faptul ca isi mai las alumea pe aici un Off si Repetativ Nu te pune nimeni sa citesti unde vezi ca scrie Numele Meu sau a celorlalti care se mai repede Destetule sau desteapt-o multa bafta de la Noi retardati. A si am uitat imi dau Singur 1 Like ca sa ma simt bine nu tot m-ai trimis la doctor

    5
    24

  • Pt retardati pe 15 Iul 2012, 17:06
    Pentru RETARDATI

    Pentru Cristian si restul , care se tot repeta. Daca ai probleme cu capul dute , la medic. Nu te mai tot repeta , esti bolnav la cap ? Inceteaza cu atatea mesaje , esti enervant si disperat. Credem cu totii ca, ai probleme la cap. Fetele fug de astfel de barbati. Dute la medic.URGENT

    3
    27
Pagina « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod