Esti singur(a) si nu stii cum sa-ti aranjezi o intalnire?

Scenarii de apropiere
Trebuie sa creezi oportunitati in care te poti apropia subtil si poti intra in vorba cu persoanele de sex opus fara sa para ca ai vreo intentie de a intra in vorba din alte motive.

Aceasta inseamna ca trebuie sa te gandesti mai mult la "scenariile de apropiere" si mai putin la cum sa intri in vorba. Acest lucru inseamna ca trebuie sa creezi o situatie in care poti incepe o conversatie in care poti fi creativ(a) in felul in care o conduci. Nu trebuie sa te afli intr-un bar, la o petrecere sau in vreun club. Supermarket-urile ofera sanse extraordinare de a intra in vorba cu cineva.

- Trebuie sa arati bine - pregateste-te ca si cum ai avea o intalnire speciala (imbraca-te totusi obisnuit; te duci la cumparaturi doar si nu vrei sa pari ca ai o intalnire de afaceri).

- Alege un carucior si nu un cos de mana daca acest lucru iti da mai multa libertate de miscare. Uita-te la carucioarele si la cosurile celorlalti cumparatori - daca vezi carne congelata pentru o singura persoana si o singura sticla de vin, te poti apropia.

- Raftul cu vinuri este cea mai buna alegere. Nu intra in vorba pur si simplu, poti folosi urmatoarele expresii:
"Ma scuzati, imi cer scuze ca va deranjez, dar vreau sa gatesc paste in seara aceasta si intotdeauna beau vin alb - invitatilor mei le place insa vinul rosu. Mi-ati putea recomanda un vin care sa se potriveasca?" sau "Ma scuzati (din nou, "imi cer scuze ca va deranjez" va arata ca aveti maniere bune, o calitate care ii va atrage atentia). Ma intrebam daca ma puteti ajuta; in seara asta vreau sa gatesc peste, iar eu beau in special vin rosu, insa la peste s-ar potrivi vinul alb. Nu prea le cunosc si v-as ruga sa-mi recomandati un vin bun". Acum ca ai initiat conversatia, armele sunt puse in miscare!

O sugestie pentru barbati:
Aveti grija cand intrati in vorba cu o femeie sa nu pareti prea duri, deoarece acest lucru ar putea sa o faca sa se simta atacata. De asemenea, femeile sunt mult mai saritoare si pregatite sa va ajute cu generozitate fara a astepta ceva in schimb; atunci cand te pregatesti sa ceri un sfat, gandeste-te daca "ea" este pregatita sa receptioneze semnalul si nu cere sfatul intr-un mod general. Te poti folosi chiar de cateva semnale sexuale din limbajul corpului.

O sugestie pentru femei:
Este important sa nu uitam faptul ca barbatii functioneaza intr-un mod total diferit de femei. Daca ei sunt atrasi de tine sau interesati, acestia nu vor discuta doar despre vin, ci te vor intreba si despre vasele in care gatesti si vor gasi motive in plus de a conversa cu tine.

Citeste care este dispozitia interlocutorului
33% din impresia initiala vine din felul in care spunem anumite lucruri. Tonul, inflexiunile vocii si cuvintele pe care le folosim sunt foarte importante. Te-ar ajuta sa recitesti semnalele sexuale din ghidul despre "Limbajul corpului" - http://www.eva.ro/dragoste/articol187.html

Una din cheile importante ale initierii unei conversatii este citirea dispozitiei interlocutorului, chiar daca este ceva de moment, o perceptie gresita poate distruge conversatia inca de la inceput. Cand te apropii de cineva care ti-a atras privirea, trebuie sa-ti dai seama repede daca acea persoana este intr-o dispozitie buna, daca este mai tacut(a) sau doar plictisit(a) si astfel iti poti acorda tonul vocii cu starea lui (ei). De asemenea, abordarea ta se va modifica in functie de locul in care va aflati. De exemplu, daca sunteti in parc, poti folosi putina ironie in conversatie, pe cand intr-un bar sau intr-un club, chiar poti flirta.

5 sfaturi pentru succes

  • evita conversatiile la intamplare si concentreaza-te mai mult asupra "scenariilor de apropiere";
  • pune intrebari si arata un interes deosebit in tot ceea ce spune cealalata persoana;
  • afla care este dispozitia celui (celei) cu care vrei sa intri in vorba;
  • daca te-ai apropiat de potentialul(a) partener(a) si sunteti angajati intr-o conversatie, nu insista prea mult asupra formulelor de politete; ce este prea mult strica;
  • daca ai obtinut numarul lui (ei) de telefon, incepe prin a-i scrie mesaje (in cazul telefonului mobil). Mesajul scris inseamna ca nu exista presiune din partea ta.
 

Comentariile 101-150 din 783

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marian pe 30 Dec 2013, 18:41
    raluca

    Buna Raluca ,trebuie sa stam de vb ,da-mi un mesaj

    7
    11

  • Dany pe 29 Dec 2013, 20:09
    o fata din buzau

    baiat 21 de ani din buzau caut prietena amica gagica sa faca revelionul cu mine ?

    3
    11

  • Adrian pe 24 Dec 2013, 22:13
    ''Intlnire De Craciun'' (Sarbatori)

    Buna Raluca, suna foarte bine mesajul tau. Sunt singur nu am pe nimeni : speranta, moare ultima, ''o minune de craciun'' poate face totul.... Saten, 1.75m 75kg Bucuresti Colentina studii Liceu... deocamdata... Imi ''doresc sa ne cunoastem'' daca se poate si este posibil... 0734329552. Adi. Iti urez un Craciun Fericit alaturi de cei dragi (familie) sa ai parte de multe bucuri si impliniri. ''IMI DORESC CEVA SERIOS'' pe curand Bye.

    5
    6

  • Raluca pe 24 Dec 2013, 20:26
    intalnire

    Buna! 33 ani, satena, ochi albastri, Bucuresti. Imi doresc sa cunosc pe cineva interesat de o relatie serioasa. Rugaminte un pic discriminatorie> mi/as dori sa aiba studii superioare. Si Craciun linistit alaturi de cei dragi!!!

    24
    7

  • Stefan pe 24 Dec 2013, 19:32
    Brabat singur 36 ani ami caut jumatatea! Arad---

    Daca esti singura si ati doresti o relatie cu un barbat te astept sa ne cunoastem mai bine .... sunt din Arad ... florin.stefan45 ESTE ADRESA MEA...

    3
    4

  • Leo pe 24 Dec 2013, 19:00
    Tip singur din Tm. 38 ani 175/77. caut o partenera de viata...

    Salut! Craciun Fericit tuturora! Eu sunt Leo 38 ani singur cu un caine, caut o fata asa cum este ea cu bune si rele cu cineva cu care sa vorbesti sa razi,sa visezi, sa iubesti, si asa cum este viata cu bune si rele sa mergem impreuna pana la capat mana de mana... astept sms sau pe messs. danileo54 .0720299335 .Multumesc!

    1
    3

  • Mihai43 pe 23 Dec 2013, 17:18
    Ami caut un suflet pereche

    Buna, Domnite ,ma numesc Mihai si sant din Braila,am 44 ani ,divortat si fara copii,cu servici,iubitor de tot ce este frumos,daca esti interesata de a avea ,sa ai pe cine strange la piept acum in perioada singuratatii,hai sa ne luam o viata noua ,bazata pe sinceritate si dragoste,reciproca,te astept in prag,cu barte deschise,si flori,daca esti (SUPLA)-si ai33-40 ani de la ORAS-sau TARA,,,,APEL sau SMS-LA nr 0757.808.643,nu raspund la nr PRIVAT,,,sau pe www.pmihai43@yahoo.com.

    2
    5

  • adrian pe 21 Dec 2013, 17:15
    casatorie

    buna sint roman dar locuiesc in Australia de 17 ani. Am 36 de ani si imi doresc de nevoasta o romanca. Sint singur de craciun si de revelion. De cind am venit caut o fata serioasa si draguta care este gata de o relatie serioasa, si vrea sa mearga in Australia. Oare o gasesc?? inca mai sper Adi Eu folosesc computerul mamei ca tableta mea nu o pot folosi in Romania

    3
    9

  • ionut pe 19 Dec 2013, 13:55
    buna sunt un baiat din Constanta singur.Cine doreste sa ma cunoasca ma poate suna la 0786210077 sau 0721628115 oricum raspund la amandoua.Sunt fara obligatii

    baiat din Constanta singur in cautare de4 relatie serioasa

    4
    9

  • Domnul X pe 18 Dec 2013, 12:04
    Revelion !!

    Buna , numele meu este .. Domnul X ( deocamdata ) !!! M-am gandit la ceva care poate o sa iti convina sau poate nu depinde de cat de tare te tine ceea ce iti propun. Propunerea mea este simpla : Esti singura de Revelion si nu ai cu cine petrece aceasta seara de 31 decembrie 2013 ? Nimic mai simplu pentru aceea seara ma ofer drept Compania ta sa facem ce vrei Tu . Vrei sa iesim sa mergem la un concert live in Centru ok de acord , vrei sa dansezi si nu ai cu cine? ok de acord ,,, esti singura acasa si vrei sa te simti bine cu cineva ok de acord..deci propunerea mea e simpla iti ofer o zi compania mea. Sunt din Bucuresti am 28 de ani ( si Jumate ) si indiferent de varsta ta daca nu ai planuri de Revelion si vrei sa til petreci cu un Necunoscut te astept. Id-ul meu este pacific_rim30 . Daca ai curaj si vrei sa vezi cum arat sau sa ma cunosti mai bine ia id-ul meu. Valabil doar pentru cineva care este singura si nu are nici un plan de Revelion.

    1
    10

  • Cristian pe 15 Dec 2013, 19:28
    Esti un Nesimtit cu N mare Alex

    Am un mic Mesaj pentru tine Alex desi nu imi sta in fire sa fac asta dar Esti Un Mare Nesimtit Ordinar daca tu vezi O Femeie doar ca o partenera de sex nesimtitule. Din cauza unor obsedati sexuali ca tine nu suntem noi vazuti bine sti mai sunt si Oameni Normali care cauta altceva de la o Femeie dar din cauza unora ca tine e de inteles de ce evita sa vorbeasca cu cineva. Esti Un Mare Nesimtit !!! Cu Placere

    15
    3

  • Alex pe 14 Dec 2013, 19:02
    Caut domnisoara discreta

    Buna, am 31 de ani, 1.75, ochi caprui saten, caut domnisoara 20-35 de ani pentru relatie discreta si companie placuta seara in bucatarie. Ploiești-Târgoviște-Găești. Putem vorbi initial pe mess pentru a ne cunoaste mai bine. id alex_10_8

    3
    21

  • Cristian pe 12 Dec 2013, 10:42
    Buna imi acorzi si mie putin din timpul tau !!!

    Buna , Ma Numesc Cristian sunt din Bucuresti am 28 de ani si daca ai putin timp atunci te rog mult sa citesti ce am de scris : Stiu ca pare cam aiurea sa scri aici ca sunt singur si caut o prietena dar am zis la naiba de ce nu sa incerc. De ce sunt singur hmm e o buna intrebare la care din pacate nici eu nu stiu sa raspund probabil asa a fost sa fie sa am 28 de ani si sa nu am si eu parte de nimeni. Daca si tu esti singura , ( nu vreau sa ma bag in viata nimanui doar ca sa fiu unul care se baga aiurea in relatia cuiva stiu cum e sa vrei sa fi cu cineva si sa nu ai parte de aceea persoana de aceea acest mesaj este doar pentru cineva care este singura si vrea sa cunoasca pe cineva), daca esti singura si ai timp la dispozitie si vrei sa vorbesti cu cineva si sa incerci sa descoperi aceea persoana atunci te rog frumos sa ei id-ul meu de mess aikon_001 . Nu sunt o persoana care se considera nici urata , nici sexy ma consider o persoana normala cu problemele de zi cu zi si care sa cam saturat sa nu aiba pe cineva. Stiu ca poate a sunat aiurea aceste randuri dar daca esti interesata sa ma cunosti atunci te rog sa imi ei id-ul de mess. Nu conteaza cati ani ai conteaza sa iti doresti acest lucru. Rog mult acele persoane care au chef de mistouri sa nu ia id-ul meu pentru ca este aiurea sa intri doar sa faci misto. In rest ce sa va spun decat decat cu apropierea Sarbatorilor De Iarna decat un Craciun Fericit atat tie cat si Familiei tale si un An Nou Mai Bun decat acesta. Multumesc mult daca ai citit aceste randuri !!

    13
    4

  • alin-alexandru pe 11 Dec 2013, 18:57
    imi caut jumatatea

    buna sunt un baiat implu am 28 de ani zin zimnicea si imi caut jumatatea. cine vrea sa ne cunoastem ma poate suna la 0742419512

    1
    4

  • daniel pe 3 Dec 2013, 00:05
    imi caut jumatatea...

    buna ma numesk... Daniel)) am 24 d anii caut o fata serioasa...pt o rel serioasa dk se poate... am fost tradat am suferit fff mult... akm imi caut jumatatea.:(( urask sa fiu mintit)) ma puteti gasi pe fb...Inimioara tha...sau la tel 00393281377493 imi dati doar beep va sun euu..va pup si va ast sa ne cun mai bn

    1
    11

  • andrei pe 2 Dec 2013, 18:17
    caut relatieserioasa NU AVENTURA

    BUNA SUNT UN BAIAT TRADAT IN DRAGOSTE , cate fete am cunoscut pana in ziua de azi la nici una nu le-a placut de mine , am 27 ani sunt din brasov caut o fata sa fie sincera serioasa , care stie sa iubeasca un baiat care e foarte dezamagit de fete , exista vreo fata care sa stie ce isi doreste un baiat ? , e foarte grea sa fi singur de 16 ani fara iubirea draga , , daca e vreo fata in stare sa stie sa inteleaga cei suferinta unui baiat , ii poate oferi ce am scris mai sus astept un sms si va contactez eu inapoi 0754604268 fara numar privat ca nu va raspund daca vreti sa ma sunati sau ma gasiti la id-ul de mess andreimunteanu739@yahoo.com . rog seriozitate. multumesc

    1
    4

  • andrei pe 2 Dec 2013, 16:58
    imi caut jumatatea

    buna ziua sunt un baiat din brasov am 27 ani si caut o fata serioasa cu varstele de 18sau 27 sau maxim 32 pentru a forma o relatie serioasa , nu caut aventuri . astept sms la 0754604268 sau contactatima , nu accept nr privat sau ma gasiti la id-ul de messenger andreimunteanu739@yahoo.com va astept cu drag sa va cunosc

    3
    5

  • marius pe 1 Dec 2013, 18:11
    caut o relatie serioasa

    salut sant un baiat sincer sin intelegator ,sant singur de serbatori,doresc sa cunosc o domnisioara sau doamna ptr o rel serioasa si sa petrecem sarbatorile impreuna,am 35 de ani,nr meu de tel 0761670361

    1
    2

  • Dorin pe 26 Nov 2013, 20:05
    Relatie serioasa, prietenie.

    Buna, numele meu este Dorin, am 24 de ani si imi doresc foarte mult o relatie serioasa. Pentru mai multe informatii ma gasiti pe id dorinchiriac867@yahoo.ro O rugaminte: Fara glume si persoane care se prefac. Bataia de joc nu e o optiune, si nu castigam nimic din asta.

    30
    3

  • popescu pe 26 Nov 2013, 13:11
    nou pe aici

    buna, sunt un baiat mutat din cluj in bucuresti, aici nu cunosc pe nimeni si mi-ar face placere sa intalnesc o fata/femeie/domnisoara, cu care sa mai ies sa petrec timp...nu am pretentii..cat daca va fi ceva mai mult, vedem mai incolo...ms

    2
    2

  • tud pe 25 Nov 2013, 18:25
    prietenie

    buna caut o persoana serioasa hazlie si mult bun simt (1.63/45ani Db)

    6
    1

  • benyamyn pe 21 Nov 2013, 13:49
    caut o fata seriosa cu un suflet bun

    Buna ma numesc Benyamyn am 30 ani sunt din sibiu sunt baiat crendincios oxtodox hanic muntitor eu am un mic un defect la mers dar eu doresc mult sa iubesc si sa fiu iubit o relatie serioasa de ce si o casatorie o fata care stie ce vrea mai multe pe mail benyamyn1983@yahoo.com nr meu 0741035579

    3
    2

  • alina pe 21 Nov 2013, 10:39
    pt. dante

    Buna! Din comentariul tau mi-ai parut o persoana serioasa si inteligenta. Sunt doua dintre calitatile pe care le caut la un barbat! Eu sunt din Targu Jiu (sper ca asta nu va fi o problema) si mi-as dori sa ne cunoastem. E-mail-ul meu este alizee.alina@gmail.com

    4
    1

  • Dante pe 9 Nov 2013, 14:28
    Speranata moare ultima

    Sunt un baiat de 32 de ani din TM sagetator,ochii negri saten,suflet mare,doresc sa cunosc o fata cu suflet mare sa aprecieze persoana de langa ea si nu vei fi dezamagita,sufletele mari intodeauna intalnesc opozitie din partea mintilor mediocre,raspund la ori e mesaj oricine doreste uneori sa se descarce. eu sunt aici

    6
    1

  • GABY pe 20 Oct 2013, 10:01
    SUNT UN OM FOARTE BUN DAR NU APRECIAZA ASTA MULTE FETE

    caut o fata serioasa intr 21-25d anii din constanta fb meu este leo gaby si id d mes le0_xxlcaut

    0
    13

  • cumpanasu mircea pe 18 Oct 2013, 16:37
    dragoste

    buna vreau sa ne vedem daca nu lasa-mi nr de tel al meu este defect dar pe 26 cind i-au salariu il repar

    2
    14

  • sofian pe 17 Oct 2013, 22:03
    caut gakika

    sunt singur si caut o fata intre 14 si 16 ani din constanta vreau o relatie serioasa de multa durata cine vrea sa ma caute facebook-ul meu este sofian unicatu sunt diponibil pentru orice fata frumoasa

    1
    13

  • simona pe 17 Oct 2013, 18:06
    vreau ceva de durata

    doamna de 35 ani ,din,vaslui,caut un domn de varsta apropiata ,care sa aiba 1 sau 2 copii si sa vrea ceva serios.aventurierii sa se abtina.ID MESS ESTE;rar.david@yahoo.com

    8
    2

  • simona pe 17 Oct 2013, 17:59
    vreau ceva serios

    buna sunt o doamna de 35 ani,caut un domn,antialcool ,inteligent,serios pentru ceva de durata

    24
    7

  • Mihai pe 14 Oct 2013, 01:34
    Dores o fata sami fie alaturi de sufletul meu

    detali doresc sami gasesc pe cineva alaturi de mine sunt din bucuresti un baiat farte sincer la locul meu am 25 ani analtime 1,75 greutate 66 kg parul blond spre saten,ochii albastri ca actiune am meserie la baza etc si doresc o fata antre varsta de 18 si 24 si nu sunt foarte pretentios sa arte chiar bine si asi vrea ca parere sa fie sincera si sa ma iubeasca si sami fie alaturi de mn ca vreau o relatie foarte lunga sau si casatorie acum depinde care persoana este interesata de avea un baiat alaturi ,,bauturi nu beau decat sunt fumator atat?un numar de tel 0727988434 sau pe facebook manda daniel

    5
    12

  • mihai pe 14 Oct 2013, 01:22
    caut o fata sami fie alaturi

    doresc o fata care sa ma aprecieze si pe mn dar sa fie macar din bucuresti cu varsta antre 18 si 24 doresc o relatie foarte serioasa si foarte lunga acum si la aprecierea ei daca se poate si casatorie astept un mesaj pe facebook mandadaniel sau un numar de tel...0727988434 vreau sa fie seciritate?

    1
    10

  • matei marcelian pe 13 Oct 2013, 22:48
    prietenie casatorie

    buna sunt adrian din bacau si vreau sa cunosc o fata pentru o relatie de lunga durata bazata pe respect si incredere. detest viciile de orice fel si nu imi place minciuna. fetele interesate mapot contacta la nr de telefon 0745658414 sau la meil mateiadrian544@yahoo.com

    1
    8

  • Andrei pe 12 Oct 2013, 02:16
    Imi caut jumatatea!

    Buna, sunt un baiat din Bucuresti, student, am 21 ani, blond inchis, ochi verzi, 180 cm si as vrea sa cunosc o fata de varsta mea, pentru o relatie serioasa! id: original_slash@yahoo.com

    1
    2

  • walentin pe 9 Oct 2013, 23:49
    casatorie

    sufletist,antialcoolic,nefumator,studii superioare cu nadejde catre Dumnezeu..doresc Femeie 45-50ani.harnica,scunda .serioasa care vrea sa-si intemeieze o familie bazata pe credinta cu dragoste catre Dumnezeu care sa ma accepte sa locuiasca in Timis in orasul meu..plinutele excesiv sa se abtina...tel.0732547348sau 0034652565988

    2
    11

  • Olteanu Elvis pe 6 Oct 2013, 23:42
    caut o fata pt o relatie de lunga durata

    am scris primada si acum trebuia sa mai pun si varta mea am 18 ani si ceva

    2
    11

  • Dumitrache Alina Mihaela pe 6 Oct 2013, 20:39
    buna seara

    Buna seara ma numesc Alina Mihaela am 24de ani, 1.65cm, 80de kg, sunt din Bucuresti, sunt o fata crestin-ortodoxa cu frica de Dumnezeu, imi place sa merg la munte, in parc,, ascult muzica, cam atat despre mine, imi doresc sa ma casatoresc sa am copii, si cam atat vreau ca baiatul sa fie tot din Bucuresti, uitati id-ul meu alymihaela18@yahoo.com

    7
    12

  • Olteanu Elvis pe 6 Oct 2013, 07:24
    caut o fata pt o relatie de lunga durata

    Buna pe mine ma cheama Olteanu elvis imi caut o fata sincera frumoasa daca vreti sa vb pe mess id meu se cheama elvis_constantin sau nr meu de tel 0754225705

    1
    10

  • Marian pe 5 Oct 2013, 00:30
    caut dar fara raspuns :(

    Buna Ma numesc Marian am 24 de ani sunt de loc din judetul Sibiu, sunt un barbat iubaret si sincer cu persoana de langa mine,mereu atent in tot ceea ce fac si sunt din pacate singur :( imi caut jumatatea poate exista cineva si pentru mine .... mai multe informati ma puteti intreba la adresa de mess mariangalit89@yahoo.com acolo va voi da toate detalile care va intereseaza . MENTIONEZ caut o fata pentru relatie serioasa nu vreau aventuri de o zi sau sa arunc bani pe (una) si pe (alta) asta nu o sa vada nici o fata de la mine... daca nu aveti ganduri serioase nu insistati ca insistati degeaba :) ....

    0
    11

  • stefan pe 4 Oct 2013, 17:27
    bucuresti

    stefan_28_stefan este id meu pentru fete serioase vrei sa ne cunoastem vreau o relatie serioasa nr 0768405962

    0
    1

  • Cristi pe 2 Oct 2013, 03:28
    Si eu pe aici

    Ia sa vedem ce domnisoara are curajul sa vorbeasca cu mine...ma gasiti la george80net@yahoo.com

    0
    14

  • Vlase Silviu Nicusor pe 10 Sep 2013, 21:20
    Silviu

    Scuza ma, daca cineva ii place d mn? atunci iti dau un idu meu este vlase_s_nykusor91@yahoo.com, va astept sa vb p mess........! Va pupat p toti........

    1
    18

  • Vlase Silviu Nicusor pe 10 Sep 2013, 21:15
    Silviu pe 10 septembrie 2013,

    Buna! ma cheama silviu sunt din constanta am 21 d ani, si imi caut o fata atat d serioase, si o relatie lung, si gata.....

    1
    17

  • florin pe 7 Sep 2013, 16:17
    vreau o relatie serioasa

    vreau ceva serios foarte serios cu o fata sincera care si ea vrea la fel ceva de la viata o familie id meu de mes este florinpinku

    12
    2

  • Dorin pe 4 Sep 2013, 16:59
    Vreau sa-mi gasesc si eu jumatatea.

    Buna, ma cheama Dorin si sunt din Brasov am 24 de ani si imi doresc foarte mult sa cunosc o fata care este si ea singura si vrea sa cunoasca pe cineva. va astept pe chiriacdoriniulian@yahoo.com

    17
    8

  • pirvu dany pe 4 Sep 2013, 11:40
    Imi caut si eu jumatate

    Pe mine ma cheama dany sunt din rm .valcea am varsta de 18 ani si asi vrea sa imi gasesc si eu jumatate sunt un tip dragut si etc ,va las nr meu 0740029784 va astept la telefon sa ne cunoastem ( DAR SA FIE TOT DIN ORASI CU MINE SAU MAI APROAPE DE MINE )

    2
    18

  • Mitrea Emanuel Dannyel pe 31 Aug 2013, 17:24
    tot eu sunt

    sunt din bucuresti si abea astept sa fiu cautat mam saturat sa tot fiu luat la misto si sa fie bataie de joc :(

    5
    15

  • Mitrea Emanuel Dannyel pe 31 Aug 2013, 17:22
    caut Jumatatea

    Buna Ma Numesc Mitrea Emanuel Dannyel Si am 20 de ani si caut o fata cu care sa ma potrivesc sa fie ca si mie fara fitze figuri dupa avere si faima sa pot darui o iubire frumoasa asa cum toate fetele a-si doresc din filme am 1.82cm inaltime ochi caprui par saten si astept sa fiu si eu fericit asa cu toti meritati sa fiti fericiti pt cn vrea sa ma cunoasca sa ma caute pe riprip49@yahoo.com sau sa ma sune la nr :0737100283 la ori ce ora din zi si noapte pt ca cutoti stim ca singuratatea este foarte dureroasa si apasatoare nimenui nui place sa stea singur de sarbatorile de iarna si chiar si de pasti :( :X astept sa ma cautati pt cn e interesata rog seriozitate caut o fata intre 17-21 ani

    4
    16

  • Aikon007 pe 27 Aug 2013, 11:37
    Pentru Raluca !!

    Buna daca vrei sa stam de vorba uite id meu aikon_001 te astept sa ne cunoastem mai bine. Mersic si daca vrei ma gasesti pe mess

    0
    17

  • lyon pe 26 Aug 2013, 17:21
    Timisoara

    Buna, sunt din tm, am 25 de ani si as vrea sa cunosc o fata simpla . ma poti contacta la adresa mea de e-mail lyon.18cm@yahoo.fr

    1
    15

  • andrei007 pe 24 Aug 2013, 07:51
    @alin

    Timiditatea e doar in capul tau. Aminteste-ti ca atunci cand erai mic, vorbeai, te jucai cu fetele. Femeile apreciaza curajul unui barbat, nu timiditatea. Incearca sa te schimbi ;)

    16
    5
Pagina « 1 2 3 4 5 6 7 8 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod