Dragoste şi sex: Cum să agăţi pe plajă fără să pari disperată

Vara este cel mai bun moment pentru găsirea unui iubit, fie el şi unul temporar, iar dacă se întâmplă să ajungi la mare, şansele de a cuceri un tip sexy sunt cu atât mai mari. Conform unui studiu recent, femeile se simt mai atrăgătoare vara, deoarece au ocazia să-şi dezvaluie mai mult corpul, iar soarele şi marea le dau un imbold suplimentar să iasă la agăţat. Eşti gata să flirtezi şi să cucereşti bărbaţii cu şarmul tău irezistibil? Iată cum trebuie să procedezi ca să ai succes, fără să pari disperată.

1. Fii subtilă când ieşi la agăţat

Primul lucru de care trebuie să ţii cont atunci când ieşi la agăţat pe plajă este atitudinea. Trebuie să fii sexy şi seducătoare, fără să îţi arăţi cu tot dinadinsul disponibilitatea. Prin urmare, încearcă să fii subtilă când ieşi la agăţat şi flirtează atât cât să atragi atenţia celui pe care ai pus ochii.

Cu cât eşti mai evidentă şi mai insistentă, cu atât ai şanse mai mari să pari disperată. Agăţatul pe plajă nu se diferenţiază de agăţatul în club sau în parc, decât prin faptul că porţi un costum de baie. Aşadar, evită să te unduieşti lasciv pe lângă tipul sexy sau să te apleci provocator în faţa lui. Mai bine zâmbeşte-i ghiduş, fixează-l cu privirea câteva secunde, apoi uită-te în altă parte.

După alte câteva secunde, priveşte-l din nou. Se uită la tine insistent? Înseamnă că ai reuşit să-l agăţi. Al tău va fi!

2. Intră în vorbă cu el

Şi aici trebuie să actionezi cu diplomaţie, dacă vrei să nu pari disperată. În loc să te bagi în seamă rugându-l să-ţi dea cu cremă de protecţie solară pe spate, mai bine intră cu el în vorbă cât se poate de natural. Roagă-l să-ţi umfle mingea de plajă când trece pe lângă tine sau roagă-l să-ţi mute şezlongul.

Desigur, pentru aceasta trebuie să fii destul de aproape de el. De aici, depinde de aptitudinile tale cum îl agăţi. Îl poţi întreba la ce club îţi recomandă să mergi sau dacă vrea să se alăture grupului tău de prieteni la o petrecere.

3. Nu da buzna în viaţa lui

A agăţa un tip pe plajă fără să pari disperată presupune să ai o oarecare răbdare cu el. Lasă-l să vină el la tine, nu da tu buzna în viaţa lui. Altfel spus, dacă i-ai atras atenţia şi ai reuşit să creezi o legătură cu el, aşteaptă să facă el următoarea mişcare, să te invite la o plimbare pe plajă, la o îngheţată sau chiar la o plimbare prin parcul de distracţii.

Dacă apari la fiecare 5 minute în faţa lui, şansele să pari doar o fată disperată după atenţie sunt foarte mari.

4. Fii îndrăzneaţă

Bărbaţii adoră fetele îndrăzneţe, care dovedesc că au încredere în ele şi că ştiu ce vor. Însă tot ei sunt cei care consideră că trebuie să existe moderaţie şi în acestă îndrazneală. Aşadar, dacă vrei să-l agăţi fără să pari disperată, îndrăzneşte să vorbeşti cu el, flirtează cu el, însă fără să i te arunci în braţe. Dacă va fi interesat de tine, te va căuta negreşit.

5. Fii veselă şi pozitivă

Veselia ta poate fi molipsitoare, dar mai mult decât atât, poate fi atrăgătoare. Râzi, distrează-te şi fii plină de energie, dacă vrei să îl agăţi. Vei vedea că nici măcar nu vei fi nevoită să depui prea multe eforturi pentru a-l agăţa. Va căuta el diferite modalităţi de a intra în vorbă cu tine
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod