Cele mai dureroase mesaje de despartire

Poate ca, recent, ai incheiat o poveste de dragoste de lunga durata sau poate, dimpotriva, iubitul tau te-a anuntat ca isi doreste sa renunte la relatia voastra. Indiferent in care dintre situatii te afli, un lucru este cert - fiecare dintre noi a trecut, cel putin o data in viata, prin furcile caudine ale despartirii. Fiecare dintre noi a suferit, a plans si a regretat finalul unei povesti frumoase de cuplu.
Poate ca, recent, ai incheiat o poveste de dragoste de lunga durata sau poate, dimpotriva, iubitul tau te-a anuntat ca isi doreste sa renunte la relatia voastra. Indiferent in care dintre situatii te afli, un lucru este cert - fiecare dintre noi a trecut, cel putin o data in viata, prin furcile caudine ale despartirii. Fiecare dintre noi a suferit, a plans si a regretat finalul unei povesti frumoase de cuplu.

Cu toate acestea, nu putine sunt situatiile in care despartirea este cu mult ingreunata de modul in care partenerul decide sa iti aduca la cunostinta faptul ca nu te mai iubeste.

Am putea crede ca, dupa o perioada de timp petrecuta impreuna, despartirea se va produce in termeni amicali, cei doi vor ramane prieteni si vor pastra cu drag legatura. Da, asta s-ar putea intampla intr-o lume utopica, insa caracterul uman ne rezerva de fiecare data surprize.

De altfel, Roxana crede ca, in conditii ideale, nu ar trebui sa se ajunga la despartiri urate, mai ales daca timpul petrecut impreuna este de ordinul anilor.
Insa tot ea a adaugat faptul ca realitatea ne contrazice:
"Logica imi spune ca nu ai avea de ce sa ii spui vorbe urate unui om care ti-a fost alaturi atat de mult timp. Insa stiu ca nu e deloc asa. Din pacate, poate tocmai faptul ca cei doi au fost alaturi unul de celalalt pentru atat de mult timp ii determina sa reactioneze in acest mod. Se aduna foarte multe lucruri, reprosuri, pe care fiecare i le arunca celuilalt in spate, la despartire".

Despartire... la telefon


Fac parte dintre oamenii care poarta in suflet cicatricele unei despartiri. Nu as putea spune urate, insa, cel putin, inimaginabile pentru mine, avand in vedere anii petrecuti alaturi de el. A fost un soc, m-a luat prin surprindere, m-a trantit la pamant si m-a tintuit acolo luni intregi.

Nu mi-am imaginat niciodata ca acel moment al separarii va veni intr-o forma atat de dura, rece si complet impersonala.

La telefon. O conversatie care avea sa imi darame lumea si in timpul careia abia de am reusit sa ingaim cateva cuvinte.

Era prea tarziu. Instrainarea intervenise cu mai mult timp in urma, insa, chiar si asa, am crezut ca nu voi face parte din statistici. Ca relatia noastra va dura, ca vom reusi sa ne rezolvam problemele si sa traim impreuna o viata, asa cum visam adesea.

Nu a fost sa fie si acel moment ramane, in continuare, unul dintre cele mai urate din viata mea. Acelasi lucru mi-a spus si o prietena, care a primit vestea despartirii prin sms, pe telefonul mobil.

Andreea mi-a povestit: "Nu imi venea sa cred. Nu imi reveneam. Dupa un an si jumatate, mi-a spus, intr-un mesaj amarat, ca nu mai poate si vrea sa terminam relatia. Ca nu mai poate... ce? Evident, dintr-un sms nu poti intelege mare lucru, cu atat mai mult cu cat vestea a venit fara niciun avertisment, dintr-o data. Tot eu am fost cea care l-am sunat si i-am cerut sa ne intalnim si sa discutam.
A fost o experienta urata, peste care am trecut greu. Dar ma bucur ca s-a terminat asa, pentru ca un om care s-a purtat atat de urat cu mine nu merita, oricum, sa ii mai fiu alaturi".

I-am dat "papucii"


Insa mesajele de despartire nu sunt doar cele pe care le primesti, ci si cele pe care le transmiti. Pot fi la fel de dure, cu impact la fel de mare asupra partenerului.

Ileana mi-a marturisit o situatie traita in urma cu multi ani, in perioada liceului, cand a fost nevoita sa se desparta de prietenul ei de la momentul respectiv: "Am avut, la un moment dat, o relatie - cred ca e prea mult spus - cu un individ din liceu. Trebuie sa recunosc ca baiatul ma enerva la maximum. Atunci cand m-am hotarat sa ma despart de el, am incercat toate formele de bun simt pe care le stiam: i-am batut apropouri, i-am spus verde in fata, dar nu a percutat".


Iar Ileana mi-a povestit cum a rezolvat aceasta situatie neplacuta pentru ea: "Pana la urma, m-am enervat si m-am gandit la o solutie, destul de 'nesimtita'. I-am cumparat o pereche de papuci de casa, verzi, si i i-am pus la usa, cu biletel pe ei: 'Nu mai vreau sa te vad in viata mea'. Sincer, nu cred ca as mai putea sa fac acum asa ceva, chiar m-am depasit pe mine atunci. Asta e, ghinion!".
 

Comentariile 1-50 din 136

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nicoleta pe 21 Nov 2014, 20:04
    inselaciune

    fetelor sa nu aveti niciodata incredere in baieti si sa nu va atasati repede de ei pentru ca dupa veti suferi

    2
    0

  • alin pe 3 Dec 2013, 23:02
    o prefacuta

    totul a inceput acum doua luni....am fost pe acasa,,la tara``si am intalnit o fata..trecea printr-o despartire..am vrut sa o ajut sa treaca peste,era distrusa....in cele din urma am ajuns sa fim impreuna si sa ne iubim sau asa am crezut eu......tin la ea mai mult k la viatza mea..dar ma inselat.SI cu cn????CU fostu si mai are tupeu sa ma sune si sa imi spuna k ma yuby si tine la mn.....vrajeala......

    2
    1

  • Verlan Leonid pe 2 Nov 2013, 12:19
    Dragostea ii CurVa

    un mesaj pentru baeti si fete. Nu va sataruiti sa cautati dragostea, nu suferiti din cauza ca va parasit persoana draga sau din cauza altor conflicte ce apar. fiti in tot deauna cu zinbet pe fati, distrativa la maxim si nu incercati sa va ingropati fericirea in sentimente de dragoste. Nu va temeti, dragostea adevarata va aparea dar nu veti simti acest lucru........

    4
    1

  • alex pe 23 Oct 2013, 16:34
    iubire falsa

    Cu toate ca aveam incredere in ia am ajuns sa-mi zica pa ...am fost cu ia 6 luni inpreuna e putin nu crezi ...dar iata cum stand inpreuna se facea ca ma iubeste dar ia nu stia cum sa faca in ura vb cu mn la tel ...imi spunea ca ma iubeste si ca vrea sa ma vada tot timpul ai faceam pe plac....azi sa daramat totul in calea mea....eu find intro tara si ea acasa am sunato so intreb ce face ....am vb cat am vb dupa aia am incercat sa scot ceva din ia casa vad ce are pe suflet si vb cu ia imi zice sunt la suc cu toate ca se audea voci de baieti ai zic okk nui nimic dar vreau sa stiu cu cine ai mers pai zice ia cu prietena mea aha bn zic vezi sa fi acas pana dupa ora 11 bn cea facut mia inchis telu azi am sunato si iam dat papuci dar oricum o sa fie greu dar o sa trec eu cumva peste clipele astea urate ea stand acasa eu stau aici sa ne fie noua bn si ce primesc in schimb doar suferinta....o sa ma indrept eu in cateva zile,saptamani dar o sa fie bn.... sa nuti lasi prietena/iubita niciodata sa te comande azi asa maine asa si te face din vorbe ...wsm de acel ce e tratat de mila asa cum am fost si eu am stat cu ia din mila ...pana ma avut ia la mana si acum sufar dupa o fata bolnava care numi doream doar so fac fericita nenorocita dracului vezi ce in=seamna sa ai mila de handicapati vei ajunge si tu in urma ei pt ca asta asi doreste ia sa mai aiba cativa in lista ei nam sa uit ziua asta panan veac pururea ......e o nesimtita si nesimtitele nau simt asta e viata baieti numai bn cu fetele perverse.

    2
    0

  • dana pe 3 Iun 2013, 14:45
    iubire can filme

    O persoana normala... cu nevoi speciale... asha mea placut mereu sa ma privesc... Unori viata ne rezerva surprize mai mari decat termenul in sine desemneaza... Am avut o relatie de un an si jumatate in care practic eu si el am agonizat... Despartirea s`a concretizat prin simpla apasare a unei taste... Eram strict convinsa pe perioada relatiei ca altul ca el n`am sa gasesc... ca n`am sa mai iubesc si ca viata mea amoroasa se va sfarsi in punctul despartirii mele de el... Dar dupa cum am zis mai sus viata ne rezerva surprize mai mari decat termenul in sine desemneaza ... Totul a inceput "pe net"... Cand l`am cunoscut pe "El", practic imi provoca disgratsie tot ce avea legatura cu el... Me`a furat poze din calculator cu ajutorul unui program.Doamne cat l`am detestat in momentul ala.Pur si simplu imi "violase" intimitatea... Il vedeam ca pe un mare cumul de figuri adolescentine..o pata si un afront la intreaga feminitate... Cu timpul am inceput sa imi schimb ideile... sa il privesc altfel... dar parca tot nu era de ajuns.Imi spunea ca n`a iubit niciodata ... ca nu o va face... ma intriga... ma incapatana... Pana intr`o zi cand mi`a zis ca ma iubeste... N`am stiut practic ce reactie sa am... Am luat`o ca pe o gluma (cam proasta in acele momente gluma lui). Cu timpul "gluma" a prins proportsii si imi place sa cred ca acum traim o frumoasa poveste de dragoste... Poate cea mai frumoasa. Nu pot sa vad viata fara el... Fara "cumulul meu de figuri adolescentine"... Si asa "cosmarul meu de pe net" a devenit cel mai frumos vis... care`mi da putere si ma implineste... zambetul cu care inkei ziua si cel cu care o`ncep... Cel mai curat si mai frumos gand al meu... Aceesi inima ce bate`n 2 fiintse atat de diferite si totusi atat de asemanatoare... Si pentru prima oara in 20 de ani traiesc fiorii unei frumoase iubiri..."Am iesit din decor"... si traim o "iubire ca in filme" :) Arhiva cu povesti de dragoste

    1
    0

  • tania9 pe 17 Mar 2013, 22:03
    dragostea in zadar

    am avut o relatie de 1 an de zile nu pot spune ca a fost mare chimie intre noi dar neam despartit dar inca ma iubeste si el si eu il iubesc pe el insa ne respingem eu am inpresia ca ma contrazice si eu nul suport al urasc da pect al urasc ata si sunt indragostita de el

    4
    2

  • alexutxaTha pe 29 Dec 2012, 06:09
    caut iubit !!!!!!!!!!!!!

    vreau un baiat care sa ma iubeasca si sa nu ma insele :( id meu este alexandra_tzytzy

    11
    2

  • Cr3atza pe 27 Dec 2012, 12:12
    il iubesc da prostu nu'si da seama

    il iubesc da nu mai suport figurile care mi le face nu mai pot....

    6
    2

  • alina pe 19 Iul 2012, 16:35
    iubire la distanta

    te iubesc stefan :X:X:X:X

    2
    2

  • de deea pe 1 Iul 2012, 12:52
    l-am iubit

    buna ma numesc deea sh am stat q un baiat 1an de zile dar dupa un an el a ales sa plece q o alta fata..era cea mai buna prietena a mea..dupa 8luni de zile timp in kre incepusem alta relatie el mi-a spus printr-un msj k ma vre innapoi sh k dp ce ma pierdut si-a dat seama k nimeni vreodata nu-mi va putea lua locul sh k orikte fete ar avea pe niciuna nu ar pute sa o compare q mnr....dar q toate astea eu nu il mai vreau sh nu il mai iubesc..dar in inima mea l-am iubit kkndva

    7
    3

  • bibi pe 6 Iun 2012, 19:45
    daca ma iubea imi dadea o sansa

    buna,numele meu e bibi.amstat cu un baiat 9 luni timp in care ne-am inteles f bine pana intr-o zi cand eu am gresit mintzindu-l pt simplu fapt de a nu se supara si a intelege gresit.nu a fost vb de alt baiat ci de un banal motiv si prostesc.dar el nu m-a iertat nu a vrut sa imi dea o sansa si oricat am inceracat sa il fac sa inteleaga ca am facut de dragul lui tocmai sa nu il pierd nu a vrut sa ma inteleaga. a cerut sfatul mamei lui si a preferat sa ramana acolo decat sa dea o sansa iubirii noastre.s-a lasat influentzat si a uitat dragostea si clipele minunate dintre noi.in schimbul acelor amintiri frumoase am primit doar un mesaj rece zicandu-mi:nu mai insista s-a terminat.acum nu stiu ce sa fac ca nu am iubit niciodata pe nimeni cum il iubesc pe el...viatza merge inainte dar din cauza orgoliului s-a destramat ceva ce puea fi frumos,s-a spulberat orice vis ce il aveam impreuna si totodata si zambetul meu si sperantza.am 24 de ani.daca vreti sa vb bobo_pisicutza

    14
    2

  • Mosienco-Alex pe 1 Mar 2012, 19:25
    te iubesc Ana Demciuc!!!!!!!!!!

    vreau sa fim alaturi

    5
    2

  • MOSIENCO ALEX pe 19 Feb 2012, 16:54
    OARE CE SA FAC

    SALL MA NUMESC ALEX AM 18 ANI CU UN AN SI PATRU LUNI IN URMA AM INTILNIT O PERSOANA CU APROXIMATIV 1 AN MAI MARE MAM INDRAGOSTIT DE EA FOARTE MULT O IUBESC DIN TOT SUFLETUL DAR DE LA UN OARECARE TIMP EA A INCEPUT SA SE COMPOARTE CIT E MAI MULT POSIBIL TERIBIL CU MINE MI SE PARE CA EA NU MAI TINE DELOC LA MINE NU MAI SINTE NIMIK PENTRU MINE ASTAZI 19.02.2012 IAM SPUS ADIO EA A INCEPUT A PLINGE SPUNIND CA NU VREA SA NE DESPARTIM SI CA VREA SA FIM MEREU IMPREUNA AJUTATIMA VA ROG SPUNETIMI CE SA FAC SUNT DISPERAT NU MAI AM MOTIVE SA MAI LUPT MA SIMT TERIBIL...

    10
    3

  • inger pe 21 Ian 2012, 10:02
    despartire ....mult prea dureroasa

    buna am 29 de ani ,si de cv timp m am indragostit de un tip cu 15 ani mai mare decat mn ,nu stiam nimic de el ,cu timpul am aflat cate cv ,la 1luna am aflat ca are o fetita de 4 anisori ,k este divortat ,dar sa adeverit a nu fi , aqm am aflat ca are si un baiat destul de maricel ,as vrea sa renunt la el dar nu pot el nici atat nu vrea sa auda de despartire ,spune k o sa divorteze ,spunetimi ce sa fac ....il iubesc din tot sufletul ,dar totusi mi se pare prea mult ,am acceptat pe fetita dar si baiatul nu cred k as putea ,nu zic nimic de copii ,ei nu au nici o vina ,baiatul insa ma cunoaste eu nu .......chiar nu stiu ce sa fac sa merg mai departe sau sa renunt ajutatima va rog cu un sfat

    14
    3

  • marynella&LEO pe 23 Nov 2011, 16:31
    REALYTE LOVE STORY

    Fiecare persoana uitinduse la cerul instelat si spunind , Doamne dami si mie o stea. Pentru a fi fericit, indragostit si iubit. Ma numesc LEO am 18 ani. Eu sun unul din persoanele care sa uitat la stele. Dar domnul nu mia dat o ste dar me dat un Inger. Am facut cunostinta cu Marinela pe net. La inceput am comunicat pe net apoi am facut schinb de numere (va spun sincer cind am facut schinb de numere am CHIUIT o data tare). Dupa un tinp oarecare am spus Ingeras TE IUBESC. Doream mai tare sa vad ingerasul in bratele mele. Dorinta sa indeplinit si neam intilnit. Am cuprins Puisoru si spuneam ingeras esti viata mea. De pe zi ce trece dragostea mea creste din ce in ce mai mult. Sun in stare sa fac ori ce pentru puisoru meu, fie bine sau rau, pentru ca puisoru sa fie mereu cu zinbet pe fata. Scunpo, Iubito TE IUBESC, TE IUBESC, TE IUBESC, TE IUBESC, TE IUBESC, TE IUBESC, TE IUBESC. Imi curg lacrimi cind scriu aceste versuri, Imi curg lacrimi cid imi este dor de ingeras. Puisor TE IUBESC MULT. TARE MULT.ENORM DE MULT TE IUBESC.

    23
    4

  • alina pe 22 Nov 2011, 19:16
    despartire

    salut! mam intilnit cu un baiat de aproape 2 ani am auzit niste vorbe mai demult ca mar fii inselat cu cea mai buna prietena si el mia spus ca nu e adevarat atunci lam crezut dar acum am auzit aceleasi lucruri dar cu totul de la alta persoana .........eam spus sami spuie adevaru de nu ne despartim si el mia raspuns ca sa ascult pe cine vreau .....neam despartit acum sufaR ft mult din cauza asta fiindca am avut ft mare incredere in el si lam iubit mai mult dekit orice eram in stare si viata sa mio dau pentru el .........nu cred ca voi mai putea iubi vreo data sunt distrus..........nu merita nici un baiat iubirea fetelor sunt toti la fel.....cine vrea sa vb cu mine sau au nevoie de un sfat ma gasesc pe facebook cu numele -alina custiuc

    18
    2

  • Andrada pe 11 Nov 2011, 22:32
    despartire

    dupa 3 ani de relatie totul sa terminat imi iubeam foatrte mult partenerul mereu mia foast alaturi si invers pana cand intr.o zi am primit un mesaj cu po poza de la un nr ascuns in care el se saruta cu alta fata mia fost foarte greu sa trec peste asta dar am realizat ca deaca stau in casa si plang nu voi rezolva nimic acum el

    9
    3

  • valentina vali pe 11 Nov 2011, 20:08
    chiar nu stiu dc ne certam

    ma gindesc cel mai mult ca avem o fetita impreuna si nu vreau sa sufere din cauza noastra,vine de la servici si ma intreaba de niste lucruri foarte putin importante care.....de aici se ajunge la reprosuri cu ce ne-au ajutat parintii,.parintii lu cred ca vor sa nu mai fim impreuna,dc ?nu inteleg.dc se ajunge la cearta cind eu sunt o femeie cospodina cu totul la punct atunci cind ajung el acasa de la sv,dc dc dc?

    9
    2

  • RedBoy28 pe 10 Nov 2011, 21:13
    am pierdut cea mai importanta persoana din viata mea...sau asta vreau sa cred

    Buna ....pe scurt ...o relatie...de aproape un an de zile.....sex...bani...ajutor ptr ea si familia ei....dragoste ...iubire....de la mine...de la ea mai nimic....dupa aproape un an de zile....ce imi spune ea....ca ea nu poate sa`mi fie mai mult de o amica....de aici rezulta de la mine: chin mare....suferinta.....mare bineinteles....si o moarte care ma va astepta pana maine dimineata....chinul e foarte mare ...inima imi este terminata ...paralizat de la brau in jos....ce imi mai trebuie....moartea....adio viata ...adio vasi !!!!

    13
    5

  • marynella&LEO pe 8 Nov 2011, 13:31
    REALYTE LOVE STORY

    Salut ma numesc marinela,am 16 ani am cunoscut un baiat pe net ce poarta un nume seducator"LEO"am facut schimb de tel. si am inceput sa comunicam din ce in ce mai des.La inceput a fost o simpla privire ca pentru un simplu prieten, apoi sa transformat intrun pui de floare care a inceput sa se imbogateasca si sa se miste in sufletul meu A inceput a creste pina a ajuns un trandafir.Dupa un timp oarecare mia destainuit ca ma iubeste lucrul ce ma facut sa ma simt cu totul alta persoana.Din acel moment simteam nevoia de al vedea,de al putea atinge.Am comunicat pe tel pina cind a ajuns momentul sa ne vedem.Imi era teama de a ne vedea pentru a nusi schimba parerea.Dar mam inselat in privinta asta.El isi facuse cu totul alte pareri,din momentul din care neam vazut doream din ce in ce mai mult sa-l simt alaturi sai simt saruturile si imbratisarile care ma alintau.Acum ne afl;am intro lume a viselor in care ne iubim.Cunoscindul pe LEO "PRINTUL MEU"am invatat sa iubesc cu adevarat,sa privesc viata cu alti ochi.Ii multumesc ca exista si imi schimba visele in realitate.LEO TE IUBESC MULT,TARE MULT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    25
    4

  • doinita pe 8 Nov 2011, 12:38
    iubeste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    cind te vei intoarce va fi prea tirziu am sa fiu cu altul nu cu cel cel stii ai sa-mi scrii scrisoare nam sa-ti mai raspond ai sa bati la usa nai sa ma gasesti ai sa mergi pe strada nai sa mantilnesti si atunci o viata tu vei regreta am sa fiu cu altul nu voi fi a ta ..............................................................................pentru GELU

    18
    4

  • doinita pe 8 Nov 2011, 11:58
    ANTON SI DANI cele mai deosebite persoane!!!!!

    cunoaste persoane pe net dar nu te indragosti ca distanta omoara doua inimi care se iubesc dar nu se pot vedea si nu minti persoana care iti vrea bine ceia ce se aseamana si cu povestea mea am mintit si am ramas singura imi este greu,vreau sal intorc dar ma gindesc si la prietenul meu care trebue sa apara acasa.Nu stiu ce sa fac ii iubesc pe ambii.ANTON si DANI sunt doua persoane care mau facut sa privesc viata cu alti ochi,sa iubesc........................... spone doar sinceritatea la cel care te iubeste!!!!!!!!!!!!

    10
    4

  • doinita pe 8 Nov 2011, 11:58
    ANTON SI DANI cele mai deosebite persoane!!!!!

    cunoaste persoane pe net dar nu te indragosti ca distanta omoara doua inimi care se iubesc dar nu se pot vedea si nu minti persoana care iti vrea bine ceia ce se aseamana si cu povestea mea am mintit si am ramas singura imi este greu,vreau sal intorc dar ma gindesc si la prietenul meu care trebue sa apara acasa.Nu stiu ce sa fac ii iubesc pe ambii.ANTON si DANI sunt doua persoane care mau facut sa privesc viata cu alti ochi,sa iubesc........................... spone doar sinceritatea la cel care te iubeste!!!!!!!!!!!!

    10
    3

  • nicoleta pe 26 Oct 2011, 12:24
    despartirea

    cea mai dureroasa este despartirea de persoana pe care o iubesti......am trecut prin asta de ffff putin timp si simt ca nu mai rezist dar pe el nici nu-l int de mn .......pacat ca eu il iubesc enorm.

    9
    0

  • saida pe 13 Oct 2011, 23:26
    nu ar trebui sa te iubesk dar te iubesk.

    Sal. sunt o domnisoara destul di inkapatinata.iata si povestea mea di dragoste. eram intro zi ku un verisor trebuia sa plekam la iaz.si el a veni+ ku un baiat si iata ka mie mia plakut ft tare di akel baiat.am fakut kunostinta mia parut un baiat+soper. iata ka peste 2 zile iar ne intilnim si+aflu ka el este prietenu verisoarei mele. el stiund ft bine ka eu sunt verisoara ei. vb ku mine kuv strani. ka sunt ft frumoasa .puiut, etc.iata ka intro buna zi plekam la ziua unui prieten si akola se intimpla ka kineva ma stropit ku apa eu supara+a am plekat in kasa peste kiteva min.el vine dín urma mea.ajutinduma sa ma usuk. se+prímeste ka ma ia in brate si imi spune ka nu mai rezista.ka sa indragostit.iam lamurit ka ar+fi mai bn daka am uita unu di altu.si el asa+auzind asa+a inceput sa ma sarute.din ziua aie neam indragostit si ne vedeam asa+zilnik. si intro zi sa intimplat ka sa am ku dinsu relati ft serioase.mam daruit lui.dupa aia tot mai tare aw inkeput tine unul la altul.akum kontinuam sa ne intilnim.di multe ori am pus+punkt dar nu putem rezista+unu+far altul. varog spuneti ce sa fak?ne iubim.dar iybirea noastrs e prea perikuloasa

    7
    4

  • iulia pe 11 Oct 2011, 20:59
    rasp pt george

    nu imi vine sa vred ca dura a putut fi prietena ta. eu tocmai m-am despartit de primul meu iubit cu care am fost un an si 4 luni. il iubeam si inca il iubesc da nu mai puteam suporta...atata posesivitate si egoism...ma doare f tare da...nu am ce face. u fi tare. o pers capabila de asa cv nu te merita. macar pt sufletelul ala mic d mai acorda o sansa relatiei, si nici u nu meritai una ca asta. imi pare f rau. da totul se plateste in viata. poate vei intalni p cnv mai buna mai intelegatoare ca ea...stiu ca in momentul asta e greu sa t gand la altcnv...da asa va fi

    3
    3

  • george pe 5 Oct 2011, 12:03
    iubirea de la distanta nu e de durata `

    am 24 de ani pana akm cateva zilea aveam o relatie cu o fata pe care o iubesc nespus de mult si cu care am si un copil de 2 ani si 2 luni.. am fost amandoi in spania am stat acolo 3 ani impreuna cu ea cu si cu familia ei .. akm de cateva luni eu am ramas fara munca si am decis sa vin acasa .. am mai vb pe net ne-am km certat de cand am venit in rom pt k e greu sa stau eu intro p;arte si ea in alta .. si pana la urma isi ia concediu sa vina acasa sa stam de vb sa lamurim tot spunea ea ... a venit acasa am stat de vb si am lamurit tot cum zicea ea ... adica mi-a spus ca nu mai vrea sa fim impreuna ca ea nu mai simte nimic pentru mine si ca nu vede rostul acestei relatii si dc ar trebui sa mai fim impreunna ... eu am incercat pe sa fac tot posibilul sa ai spun ca ar trebui sa ne mai dam o sansa pt ca avem un copil impreuna si e foarte greu pt un copil sa creasca fara un parinte pt ca eu am crescut fara tata si stiu cum este .... si ea iimi raspunde sec .. ca nu mai vrea si gata ca nu vrea sa ne impacam de dragul nimanui ca nu se mai gandeste la nimeni si la nimic ... si nici nu stiu ce sa cred dc odata sa schimbat total .... am facut tot ce mia stat in puteri sa ne impacam dar nu vrea mam pus si in genunchi am lasat si orgoliu si tot numai sa ne impacam ... dar nu vrea.... akm a plecat inapoi in spania .. si eu am ramas singur .. si credetima k imi este frica sa nu cad intro depresie ceva am zile bune de cand tot plang si nu mananc si fumez .... nu mai stiu ce sa fac .... am o stare de neputinta ..... pt k nu vad rostul vieti mele fara ea si fara copilul nostru... cine imi poate da un sfat ceva ..???? ... va multumesc

    5
    1

  • mada pe 2 Oct 2011, 20:24
    distanta omoara

    sal eu sunt mada . sa va spun si povestea mea iubeam pe cineva pe care l-am cunoscut pe net si am ajuns dupa 10 sa il iubesc dar acum ne-am despartit . asa ca este greu sa iubesti pe cineva care este la distanta . asa ca un sfat sa gasiti pe cineva care este aproape nu la distanta ,distanta omoara orice sentiment frumos

    8
    0

  • daniela pe 13 Sep 2011, 20:37
    despartire pe mess

    buna...am fost cu un baiat 1 an ji jumatate....ne am iubit nebuneste....efectiv nu credeam niki unu dintre noi k ne putem despartii vreo data....dupa multe rascruci ce ni le a scos in cale viata .....dupa ce am stat langa el seara de seara si i vegheam somnul...de frica sa nu faca ceva...de multe orii se trezea noaptea si avea ganduri de suicid...dupa posturi indelungate si biseriki.....dupa rugaciunii....si multe intamplarii in vietiile noastre...cladisem o dragoste aproape indestructibilaa...niki o data nu i interziceam nimika...mergea unde vrea...renuntam la iesirile cu noi sa mearga el cu pretenii...stiam ca merge cu altele si totuji il iertam de fiecare data....dupa un timp mia scris pe mess ca si a gasit pe altcineva....ma gandeam k glumeste dar nu era asa....ji ma suna inkontinuu nu inteleg dc.....daca tot ssa terminat....dc ma suna??dc imi zike sa am grija de el...nu mai intelg nimika

    6
    0

  • Lumy pe 11 Sep 2011, 02:47
    Iubirea'i dificila!

    Buna! Ma simt f aiurea.. Am fost q un baiat, Alex, d care imi placea d 1 an, da' s'a sf dp doar o zi din motive personale. Prin el l'am cun p pr lui cel mai bun, Ionutz, am acc s stau q el si acum avem o luna si cv d cand suntem impr. Intre timp am aflat k Alex ink ma iub si k vrea s ne impacam. Yo p Alex il iub mai mult decat p Ionutz..pot spune chiar k stau q Ionutz doar d mila lui pt k ma iub enorm. Vorbind l tel destul d des q Alex, am decis aman2, p la mijlocul vakntzei d vara, s ma desp d Ionutz p motiv k incepem sc si k oricum nu ne mai putem vedea si chiar nu are rost s ne amagim (baietzii sunt d la tzara d la mn si q Alex ma pot vedea pt k invatza in oras l liceu, da' Ionutz s'a lasat d scoala). Aqm k incepem scoala, nuj ce mesaj sa'i dau-ca in fatza n'am puterea sa'i spun-sa fie at mai putzin dureros posibil pt k v'am zis k mor d mila lui.:(

    6
    3

  • cristina pe 8 Sep 2011, 00:36
    trecutul...

    buna .. vreau sa va spun si eu povestea mea..acum 5 ani am cunoscut si eu un baiat . timp de 3 luni am fost prieteni buni , dar dupa 3 luni parca aveam un sentiment ciudat , ne intalneam in fiecare seara , si o seara daca nu venea parca ma simteam ciudata si tot asteptat sa vina .Dupa cateva zile ma sarutat parca aveam niste flutrasi in stomac , fiind primul baiat cu care m-am sarutat eu pe atunci aveam 13 ani si el 20, am decis sa fim impreuna .ne simteam ft bine unul cu celalalt si am trait alaturi de el fiorii dragostei , am simtit ce inseamna sa suferi . Dupa 1 an au aflat parintii mei de relatia noastra , nu erau deloc de acord pe k el era mai mare ca mine cu 7 ani , trebuia sa ne intalnim pe ascuns si parca acest lucru ne unea tot mai mult , eu fiind minora parintii mei il tot amenintau k o sa depuna plangere la politie pt corupere de minori , iar atunci am decis sa ne despartim .ne-am despartit iar dupa 3 luni ne-am impacat din nou ... dupa 2 ani jumate eu avand pe atunci 15 ani jum mi-am inceput viata sexuala deoarece simteam k ma iubeste si eu il iubeam enorm de mult , totul intre noi era atat de frumos de parca traiam o poveste . Nu am mai suportat si am decis sa le spun parintilor mei k nu pot traii fara el si ca nu vreau sa ne mai ferim , parinii mei nu erau de acord dar intr-un final au acceptat , eram foarte fericiti si credeam k acum nimic nu ne mai poate despartii . am fost fericiti dar dupa un timp am inceput sa ne certat zilnic ne tot certat si iara ne impacam , el incepea sa iasa cu prietenii ... eu eram foarte geloasa desiii k nu imi dadea motive si el era la fel .. si am tinut-o asa mult timp si acum suntem in aceeasi situatie ne certam foarte des si m-am gandit k cel mai bine ar fi sa punem punct acestei relatii , desii k avem foarte multe amintiri impreuna si ma doare faptul k nu o sa il mai stiu langa mine , nu mai suport situatia asta imi este foarte greu pt k il iubesc enorm si el ma invatat ce e iubirea , dar cred k cel mai bine ar fii sa punem punct .

    5
    0

  • Florin pe 3 Sep 2011, 19:36
    nu pot sa iubesc

    nu pot sa iubesc nici o fata , sa ma ajute cineva dj_igniss

    8
    4

  • lory pe 30 Iul 2011, 11:27
    ierti dar nu uiti

    dupa o relatie de 12 ani afli k te inseala,ce mai poti face?ne-am despartit,a ramas k ea dupa 4 luni sa intors taras cerandu-si iertare,l-am iertat dc?poate pt k il iubeam,ink suntem impreuna dar nu am uitat,pt k indiferent de timp ranile sunt akolo,chiar dak s-au cikatrizat sunt vizibile,esentialul este k am fost puternik.

    8
    1

  • Blue Princess pe 19 Iun 2011, 13:30
    despartirea e grea , dar rana se va vindeca

    stiu ca doare sa te desparti de cineva la care tii cu toata fiinta ta ,dar va dau un sfat...incercati sa nu va mai ganditi intr-una la el/ea... incercati sa va acordati o sansa voua ca sa fiti fericiti...aveti dreptul acesta...meritati...faceti lucruri care va plac si mai ales deschideti-va inima lucrurilor / oamenilor noi care apar in viata voastra...lasati-va purtati de val....stiu...doare nespus de mult ,dar rana se va vindeca daca o lasati...Daca va ganditi zilnic la ce a fost atunci ea se va mari si va durea mai tare....RANILE SE INDECA si sa nu uitam CUI PE CUI SE SCOATE.....asa ca incercati....

    9
    0

  • alexandru pe 13 Iun 2011, 23:52
    despartirea

    o iubeam din inima si nici nu a vrut sa ma accepte ma atuncat ca pe niste haine jegoase o iubeam din toata inima dar acum este cu unu care sta cu ea doar pt ca este un distrus si nu avea cu cine eu miam dedicat toata inima ma ei iam dat tot ce sia dorit si ma refuzat ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    9
    2

  • pagu pe 31 Mai 2011, 14:57
    adio pt todeauna

    atunci cand esti mai fericit cand pentru veci ne-am despartit,cand vina nu-i decat a ta,sa sti eu nu te pot uita,trecutu acela blestemat cand ne iubeam cu adevarat,crezand ca tu vei fi a mea si nimeni n-o sa ne desparta

    10
    0

  • alex pe 9 Mai 2011, 04:57
    despartire:((

    sunt alex am 17 ani...am fo cu o fata timp de 6 luni...la inceput nu am dat importanta sa o relatiei...dupa am inceput o iubesc ...am petrecut clipe minunate impreuna...prostia mea a fost un mesaj cand eram la sc..i-am zis ca vreau sa ne despartim...ea a ramas cam:O....debia cand am ajuns acasa miam dat seama ce am facut am incercat sa o sun sa o caut pe mess dar nimic nu vroia sa mai auda de mine...pe urma ea a trebuit sa plece in grecia ...atunci am simtit ca se prabuseste cerul peste mine...o iubeam enorm ...mam tinut de ea sa ne impacam tipm de un an dar nimic...inca o mai iubesc dar nuj ce sa fac...:(

    9
    1

  • Alexandru Stefan pe 25 Feb 2011, 03:03
    Sa iubesti,inseamna sa si suferi

    Buna seara in primu-l rand as vrea sa spun ca am citit majoritatea mesajelor,din pacate cam tragic ce cu "vecinu" imi pare rau de tine,am 21 de ani,nu am crezut niciodata sa fac asta,am fost un baiat orgolios,mandru,si foarte incapatanos de fire,traiam in lumea mea,am crezut ,crede-am ca totu-l este ca mine,dar asta pana intr-o zi cand a aparut ea,ea fiind singura fata din viata mea care am iubit-o si o iubesc dar dragii mei in adevaratu-l sens al cuvantului,la inceput a fost frumos,ca in povesti,dar treptat eu am inceput sa ma schimb,am inceput sa o neglijez,facand si petrecand majoritatea timpului in alte parti in loc sa fiu langa ea,la un moment dat din partea mea a inceput sa nu mai existe respect,ma purtam foarte urat vorbindui laa fel,dar ea era sincera,si inghitea tot,pentru ca ma iubea ,sti ce este aceea dragoste pura,spera ca ma voi shimba,eu stiam acest lucru si tocmai de aceea profitam de aceasta situatie,dar la un moment dat..ea nu a mai suportat..si a decis sa ouna punct...eu am luat prima data asta cu usurinta,i-am zis,citez:-ehhh si ce parac este prima data cand imi zici ca te desparti dar tot tu vei venii la mine,asta se intampla de fiecare data,eu greseam si tot ea venea la mine,dar in aceea zi nu a mai fost asa,a trecut o zi,au trecut 2,eu ma gandeam dar ce o fi cu ea de nu ma cauta,au trecut 3 ,si am incpeut eu sa o caut,cand am aflat ca este cu altcineva,deci va spun sincer,am simtit ca sa prabusit totul cu mine,numai aveam aer,si tot ce imi doream era sa ma aflu in secunda aia langa ea,atunci mi-am dat seama cat de mult o iubesc,am mers la ea,in genunchi am plans,...si ma iertat,in fine...as vrea sa va dau un sfat prietenesc,daca cineva va iubeste si simtiti asta nu profitati,incercati sa faceti acelasi lucru,pentru sa nu patiti la fel ca mine,totusi pt mine nu a fost prea tarziu sa aflu cat d emult o iubesc,la ora actula sundem iar certati,..nu m-am schimbat coplet,dar vreau sa fac asta pentru ea pentru noi2 ,pentru ca ne iubim foarte mult,va multumesc daca mati ascultat,iubiti si pretuiti acel lucru cat vi se ofera,dar sa nu o afceti atunci candva fi prea tarziu,

    13
    0

  • Cristy pe 24 Feb 2011, 23:43
    Dedicatie pt fosta

    Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`? Ce te-ai gandit ca ma faci gelos cu distrusu ala? ha? Ce te-ai gandit ?ca esti singura fata d p pamant?ha? Ha ha ha!!!dar,nu te-ai gandit . ptr.` mine mai existi oare? Pff hai sa iti zic mai p intelesu tau DUTE IN P**A MEA

    9
    5

  • 3270620291 pe 3 Feb 2011, 01:02
    nustiu cum sa fac sa trec peste acesc chin

    salut la toata lumea sunt claudiu. am avut o relatie de 3 si jumate am iubit si anca o mai iubesc pe aceasta persona. la untimp anceput sa iese cu prietene le ei si sa unbli cu baieti nem certat dar eu am trecut cu vederea dupa scurt timp am vazuto cu altu de mana si se sarutau. am avut o perioada neam certa dar eu pros pentru co iubem cu adevara mai sunt fete dar nustiu cum am putut sa sa ami dau asa ancrederea an ia si anfine a venit la mine plangad ca gresit si numai face etc.dupa vreo 2 luni si ceva tim am aflat ca sa culcat cu colegu meu de munca. din momentul ala nustiu cine sunt nustiu cei cu mine numa ma mai recunosc si cu toate ce mia facut tot o mai iubesc dar o iubesc sufar dar nustiu cum as putea sa uit sa trec peste asta ce as putea face daca aveti un consiliu am aidiu claudiu_cel_bun

    5
    0

  • mihai pe 29 Ian 2011, 04:04
    mi-am ascultat inima.....

    buna dragi cititori......dak va mai aduceti aminte in urma cu vreo 2 saptamani am lasat si eu un mesaj aici in care va spuneam k distanta ma despartit de iubirea mea......dar in final am ales sa imi ascult inima si sa fac ce imi spune ea......si iata ce sa intamplat......am stat foarte mult si m-am gandit si mi-am dat seama k aceasta fata este viatza mea si nu o sa pot trai fara ea......asa cum am scris si in mesajul anterior, am decis sa ma intorc in tara sa las strainatatea si sa merg acolo unde cineva chiar are nevoie de mine.........am decis sa ma intorc la ea si sa ii fac un cadou de ziua indragostitilor k tot se apropie si nu vroiam sa las sa treaca asa fara nici un farmec......cred k este cel mai mare cadou care la primit vreodata de la persoana iubita......nu stiu pe cati i-au interesat mesajul meu dar vreau sa va spun un singur lucru.......intotdeauna sa faceti ce va dicteaza inima si vedi vedea k nu va mai exista cuvantul DESPARTIRE......si inca ceva foarte important......SA NU UITATI K TOTI AVEM O SINGURA VIATA NU AVEM 10 SI DE ACEEA AR TREBUI SA O TRAIM DOAR IN IUBIRE SA RAMANEM CU CEVA VESNIC......CU GANDUL K AM IUBIT CU ADEVARAT SI NU ARE NICI UN ROST SA TE ZBATI IN VIATA SA AJUNGI CEL MAI BOGAT SI SA ITI DORESTI IMPOSIBILUL PENTRU K NIMENI NU VA LUA CU EL NIMIK ATUNCI KND VA MURI SI CE POATE FI MAI FRUMOS PE LUMEA ASTA DECAT SA IUBESTI SI SA FI IUBIT CU ADEVARAT?????????????? sper sa nu va fi plictisit cu mesajul meu dar sper k sunt si persoane care vor citi acest mesaj si imi vor da dreptate..........ifs viatza mea.......te iubesc enorm!!!

    8
    3

  • mihai pe 14 Ian 2011, 04:51
    distanta ne/a despartit....

    eu sunt in italia si ea in romania...ne cunoastem de fffffff mult timp....knd am fost mai mici am fost impreuna....acum de cand sunt in italia am inceput sa tinem legatura si am fost practic impreuna....ne-am certat de foarte multe ori din nimicuri....eu i-am promis k o sa merg acasa si tot am amanat, o inteleg si pe ea k nu mai rezista fara mine si i/am zis k nu voi putea pleca acasa degraba si ea sa suparat si a zis k nu ma mai poate astepta pt k ii este ffffff greu fara mine...eu o cred k si mie imi este foarte greu fara ea......acum 3 zile ne-am despartit si imi pare foarte rau pt k ea sufera foarte mult si eu sufar dar mi se rupe inima knd o vedeam la web plangand....oare ce sa fac?????? singura solutie e sa plec acasa si asa voi face nu pot trai cu gandul k nu mai sunt cu ea....acum tinem legatutra pe mess doar ca amici dar nu pot accepta o astfel de relatie doar de prietenie. o sa merg acasa si o sa decidem impreuna ce vom face si dak e sa plec iar in italia o iau cu mine si asa vom ramane fericiti asa cum visam amandoi.....si am sa mai las 3 litere si asta in caz k yuby citeste mesajul asta sa isi dea seama k e de la mine.....I.F.S.

    7
    0

  • petrica pe 12 Ian 2011, 04:02
    e dureros can te desparti,dar trece

    sall nu stiu cum sa incep povestea mea,am fost casatorita timp de 15 ani,am facut 2 copii,o fata si un baiat ;fata are16 ani iar baiatul 10ani;copii dupa divort au fost incredintati mie.dupa 3ani despartita am gasit un baiat si suntem impreuna de un an;am venit in franta sa le ofer un trai mai bun la copii,acum fata mea a plecat la taicasu si sufar fff mult din cauza asta,am uitat sa mentionez ca,copii acum stateau la parintii mei aveau tot ce le trebuia,nu duceau lipsa de nimic,va rog cine poate sa-mi dea un sfat pe idul de mesinger tyka_pytyka

    6
    0

  • oana pe 8 Ian 2011, 09:23
    am pierdut 4 ani din viata si am o rana in suflet

    Am fost impreuna La bine shi la rau, Am krezut in tine Shi-mi pare foarte rau. Ash vrea sa shtiu akum De ti-a pasat vreodata De tot ce s-a intimplat, Shi ce se mai intimpla? Nu te mai iubesk shi akum Cum te-am iubit kyndva Dar tot nu pot sa kred Ca ai pe-altcineva. de multe ori se intampla ca sufletu sa ti-l ia cel care nu are nevoie asa ca va dau un sfat nu il mai oferiti pt ca mereu veti suferii

    8
    1

  • elena pe 8 Ian 2011, 00:43
    am stat cu el 4 anni mam ales doar cu anni pierdutii

    fetelor datim un sfat ca eu nu pot sa imi dau singura pentru ca il iubesc enorm de mult nu stiu ce sa fac ca el imi spune ca ma iubeste dar se intalneste si am descoperit ca se intalneste cu cea mai buna prietena de amea si nu stiu ce sa fac ca eu il iubesc ca as vrea sa il iert datim un sfat va rog acesta este ID meu elena_monica09

    6
    0

  • elena pe 8 Ian 2011, 00:43
    am stat cu el 4 anni mam ales doar cu anni pierdutii

    fetelor datim un sfat ca eu nu pot sa imi dau singura pentru ca il iubesc enorm de mult nu stiu ce sa fac ca el imi spune ca ma iubeste dar se intalneste si am descoperit ca se intalneste cu cea mai buna prietena de amea si nu stiu ce sa fac ca eu il iubesc ca as vrea sa il iert datim un sfat va rog acesta este ID meu elena_monica09

    4
    0

  • andreea pe 5 Ian 2011, 03:18
    despartirea mea

    si eu ai mi-am dat seama ca iubirea e o..... dupa un an si 4 luni el si-a gasit pe alta, si mai are si curajul sa ma minta, sa imi zica ca fata aia e verisoara lui. sunt terminata, sincer nu stiu cum imi va fi. ma dezamagesc de viata complet. ca pui suflet intro relatie, te dedici trup si suflet ca sa ii fie bine si el da cu piciorul in tot. nu stiu cum voi putea trece peste asta.:((

    3
    0

  • Nico pe 3 Ian 2011, 23:36
    o zi trista

    E cea mai grea zi din viata mea nu stiu cui sa ii povestesc si vam gasit pe voi... dupa app 4 ani care nu au fost tocmai perfecti ne-am despartit....mereu am sperat k va fi mai bn dar sa dovedit k nu sa schimbat deloc.... in toti acesti 4 ani ma inselat in nestire nu mai suport nu stiu ce sa fac cum sa reactionez .........si ne facusem atatea planuri la vara urma sa ne mutam impreuna sunt distrusa nu mai rezist:))

    3
    0

  • lucianradu pe 22 Dec 2010, 14:08
    buna em!

    va salut pe toti! sarbatori fericite! sarbatori fericite,emy!

    4
    2

  • andrutza pe 6 Nov 2010, 16:16
    viata

    E NAJPA CU VIATA ASTA

    1
    2
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod