Femeie nehotărâtă

7 lucruri pe care le vor femeile de la bărbaţi, chiar dacă nu le spun

Femeile sunt foarte greu de înţeles, iar uneori se aşteaptă ca partenerul lor să ştie exact ceea ce vor...deşi nu le oferă niciun indiciu!
Ideaspots ne prezintă câteva dintre lucrurile pe care le vor femeile de la bărbaţi, chiar dacă nu le spun:

1. Să aibă coloană vertebrală


Femeilor nu le place doar să execuţi şi să spui mereu da, ar vrea din când în când să te mai şi impui. Asta nu înseamă că trebuie să fii agresiv, ci doar să îţi impui punctul de vedere şi să fii vertical!

2. Să petreci timp cu prietenii tăi

Chiar dacă nu s-ar părea, femeile au nevoie de intimitate la un moment dat. Dacă la începutul relaţiei ar vrea să stai numai lângă ele, pe parcurs îşi vor dori să mai ieşi din când în când din peisaj atât spre binele tău, dar mai ales pentru al ei!

3.
Să-i reaminteşti că o iubeşti


Dacă ai ajuns la concluzia că ai demonstrat tot ce ai avut de demonstrat, nu poate fi nimic mai greşit. Femeile au nevoie în permanenţă de dovezi de iubire, iar un simpli te iubesc poate fi suficient pentru ele!

4. Să îţi dai seama când se preface

Dacă o iubeşti şi o cunoşti cu adevărat, cu siguranţă îţi vei da seama când îţi va zice că merge la film doar ca să îţi facă pe plac. Femeile aşteaptă de la voi să vă daţi seama de adevăr!

5.
Vrea să fii şi rău, dar şi bun


Femeile sunt atrase de băieţii răi, însă din când în când au nevoie de o persoană caldă şi bună lângă ele. Dacă ai putea fi o combinaţie între cele două, ar fi perfect, cu siguranţă nu se va plictisi de tine!

6. Să ştie că ele nu se aranjează pentru ei

Femeile se aranjează în primul rând pentru ele, apoi pentru femeile din jurul lor şi abia apoi pentru bărbaţă. Fii răbdator cu o femeie care stă în baie mai mult de 5 minute pentru a se face frumoasă, doar aşa va fi plină de încredere în ea!

7.
Taci şi ascult-o


Să asculţi o femeie este cel mai important lucru pe care îl poţi face într-o relaţie. Cu siguranţă dacă te alege să îţi povestească ceva înseamnă că are încredere în tine şi se bazează pe tine, aşa că nu o dezamăgi!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod