5 trucuri simple ca să săruţi perfect la prima întâlnire

3. Lansează semnale


Croieşte-ţi uşor, uşor calea către momentul primului sărut. Atingerile sunt esenţiale. Atinge-i mâna sau umărul în timp ce vorbiţi, arătându-i disponibilitatea pentru apropierea fizică. Lasă din mână telefonul mobil, pentru a nu-ţi distrage atenţia tocmai în acele momente magice.

Nu e nimic rău în a lansa o întrebare directă: „Pot să te sărut?” Sunt persoane care preferă să îşi dea acordul înainte de a le fi invadat cu totul spaţiul personal.

4. Priveşte-ţi partenerul în ochi


Creează un contact vizual puternic cu persoana din faţa ta. Contactul ochi în ochi ridică nivelul de intimitate al sărutului. După ce v-aţi atins buzele, poţi închide ochii pentru a te lăsa mai uşor pradă plăcerii. Atenţie însă la mişcările celeilalte persoane, pentru a nu face sărutul prea agresiv.

5. Fii tu însăţi


Cel mai bun lucru pe care îl ai de făcut în acel moment este să fii tu însăţi. Să simţi cu adevărat atingerea buzelor celeilalte persoane, să îi simţi mirosul şi trăirile. Să fii tu însăţi nu înseamnă să te arunci cu totul asupra lui arătându-ţi un fel de disperare neînfrânată, ci să te relaxezi şi să nu încerci să pari ceea ce nu eşti de fapt.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod