[fix title]

Care a fost cea mai neasteptata declaratie de dragoste pe care ai facut-o?
Nu prea imi place sa fac declaratii de dragoste. Vreau sa atrag altfel o fata. Placerea mea cea mai mare este sa ii ofer flori persoanei de care imi place.

Cum reactionezi la complimente?
Cred ca o femeie nu ar trebui sa ii arate dragoste totala unui barbat, pentru a-i mentine mereu treaz interesul acestuia fata de ea. Apreciez fetele care cedeaza mai greu si care nu imi fac prea multe complimente.

Cum ai cunoscut-o pe prietena ta?
Suntem impreuna de doi ani de zile.
Si ea lucreaza tot in modeling. Ne-am intalnit la un casting iar prima noastra ocazie de a ne apropia mai mult a fost in Elvetia, unde am avut cateva contracte. Atunci a fost pentru amandoi ca o vacanta.

Povesteste-mi mai mult despre voi...
Avem un caine, un pitt-bull, si impreuna suntem ca o familie. Nu ne mai place sa mergem in discoteci, preferam sa ne petrecem timpul cu prietenii nostri. Ea seamana foarte mult cu mine. Ni s-a intamplat de multe ori ca oameni care nu ne cunosc sa spuna ca suntem frati.
Avem gusturi comune, pornind de la simplul fapt ca ne plac amandurora calatoriile. Nici unuia din noi nu ne plac cuvintele de alint. Imi place sa fiu alintat, dar nu cu diminutivele clasice, de genul "iubi" sau "puiut".

A aparut plictiseala de care le e frica tuturor cuplurilor?
Nu; aceasta poate sunt pentru ca nici unul dintre noi nu avem inhibitii...

Ce veti face de Sfantul Valentin?
Imi plac foarte mult sarbatorile si deci si aceasta. O sa ii iau un buchet mare de trandafiri si un cadou.
Vom vedea mai departe ce vom place. Prefer sa nu planific nimic - las ca lucrurile sa se intample spontan.

Articol
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod