Vunk a filmat un clip nou la Venetia!

Trupa Vunk a filmat ieri la Venetia, chiar in timpul celebrului carnaval care are loc in aceasta perioada in Orasul Indragostitilor, videoclipul pentru noua piesa ”Iubeste-ma #detot”, cel mai frumos cantec de dragoste al primaverii.
Povestea clipului regizat de Anton Sandu are in centrul atentiei scena unui sarut intre doua femei, interpretate de Ana Maria Guran, frumoasa actrita considerata ”viitorul fenomen” al cinematografiei romanesti datorita rolului din ”Lumea e a mea”, film premiat la TIFF si Karlovy Vary si modelul Ana Maria Ilinca.

Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, subliniaza ca alegerea unui cuplu de fete ca protagoniste ale unei povesti de iubire, dar si locul si timpul filmarii videoclipului nu sunt deloc intamplatoare: ”Venetia este un oraș-simbol pentru cele mai multe cupluri.
Tot acolo are loc și Carnavalul, un context in care lumea isi pune mastile sau si le da jos. Este un moment in care lumea renunta la prejudecati, la inhibitii, la judecata celor din jur. Iubirea nu are nevoie de masti, ci dimpotriva, trebuie sa ne ajute sa ni le dam jos pe cele pe care ni le punem, involuntar, de cele mai multe ori, în fața celorlati”.

”Mai bine o zi de iubire #detot decat ani intregi de iubire pe jumatate”, este de parere liderul trupei Vunk, care subliniaza astfel mesajul celui mai frumos cantec de dragoste al acestei primaveri.
”Orice tip de iubire trebuie sa-si aiba rostul si locul, daca este din suflet, fara sa ne mai ascundem in spatele unor masti pe care le etichetam drept morale”
, adauga Cornel.

Ana Maria Guran marturiseste ca este la prima experienta de acest gen, insa totul a iesit foarte bine, iar atmosfera din timpul Carnavalului a fost fantastica. “A fost o experienta super interesanta, am avut parte si de intamplari amuzante, turistii ne opreau si ne faceau poze. Scena de sarut intre cele doua protagoniste a fost filmata cu maximum de profesionalism, m-am inteles foarte bine cu Ana Maria si pot sa spun ca dintotdeauna am sustinut iubirea dintre persoanele de acelasi sex”, declara Ana Maria Guran.

14 ore au durat filmarile pentru clipul piesei ”Iubeste-ma #detot” ce urmeaza sa fie lansat de trupa Vunk in curand, videoclip care promite sa-si incante fanii nu numai prin muzica ci si prin mesajul unei iubiri intense, dincolo de prejudecati, prin imaginile spectaculoase din timpul Carnavalului de la Venetia.

Incepand de azi, 5 februarie, piesa baietilor de la Vunk – “Iubeste-ma #detot” este disponibila in exclusivitate la streaming pe Deezer.
Asculta aici Vunk “Iubeste-ma #detot”: https://www.deezer.com/album/12314218.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod