„Vocea României“: De ce este Nicoleta Luciu o prezentatoare mai slabă decât Roxana Ionescu?

Duminică, 1 decembrie, odată cu Ziua Naţională a României şi cu aniversarea a 18 ani de Pro TV, au început şi galele live ale show-ului „Vocea României“.

Şi în acest an, la fel ca şi anul trecut, co-prezentatoarea de la „Vocea României“ este Nicoleta Luciu, care face echipă cu inegalabilul Pavel Bartoş.

În primul sezon al emisiunii „Vocea României“, co-prezentatoare a fost Roxana Ionescu, pe care mulţi fani o regretă şi astăzi. Ajunsă între timp în ograda celor de la Antena 1, acolo unde are o rubrică specială în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan & Dani“, Roxana Ionescu a rămas în mintea celor care urmăresc constant show-ul de la Pro TV.

„Vocea României a fost pentru mine o adevărată schimbare de look, de stil, care m-a încântat şi care va rămâne în mintea oamenilor“, spunea Roxana Ionescu, după ce părăsise trustul Media Pro.

Despre Roxana Ionescu s-a spus că a fost dată afară de la „Vocea României“ pentru a i se face loc Nicoletei Luciu, însă cele două dive au negat acest lucru, afirmând că, de fapt, Roxana nu putea să lupte pe două planuri. În momentul în care a început cel de-al doilea sezon al show-ului „Vocea României“, Roxana Ionescu participa şi la „Dansez pentru tine“, în calitate de concurent.
„În general, în viaţă când se închide o uşă, se deschide o alta. Cred că lucrurile se întâmplă cu un scop, nimic nu este întâmplător. Poate destinul are alte planuri cu mine. Îi doresc Nicoletei mult succes, e o experienţă foarte frumoasă şi sunt convinsă că o să se bucure de ea“, spunea Roxana.



Chiar dacă audienţele emisiunii „Vocea României“ sunt în creştere, publicul şi fanii care comentează pe internet afirmă că show-ul era mult mai frumos atunci când co-prezentatoare era Roxana Ionescu.

Singurul atu al Nicoletei Luciu, după cum spun fanii, este că aceasta apare la fiecare ediţie cu rochii transparente sau cu decolteuri adânci. Însă, dacă Roxana Ionescu putea face glume cu Pavel Bartoş şi chiar îi răspundea acestuia ori de câte ori avea ocazia, acum Nicoleta Luciu nu face altceva decât să fie un om în plus. În ediţia de pe 1 decembrie, Pavel Bartoş a fost nevoit, la un moment dat, să-i spună în direct Nicoletei inclusiv pe unde să meargă pentru a nu strica un cadru.

Nicoleta Luciu a rămas şi fără job-ul de la Acasă TV, cei de la Kanal D afirmând că emisiunea „Bingo România“ se mută, din 8 decembrie, la postul turcesc.
Dacă la Acasă TV show-ul era prezentat de Nicoleta Luciu şi Max Dragomir, acum emisiunea va fi prezentată de Niculina Stoican şi de Cove.

3 Decembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ion cutcunel pe 4 Dec 2013, 23:24
    nicoleta luciu

    luciu buciu...are mai multe menajere care i invata copiii sa vorbeasca ...ar trebui sa o invete la inceput pe ea ! era mai simpatica pe sport.ro la workout...cel putin atunci era naturala...big boobs , tiny brain !

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod