Vedete care nu mai sunt la modă! Bodo, o voce tare, o viaţă explozivă


Căsnicia cu Ioana Băsescu a fost scurtă şi extrem de complicată

„Am fost afectat de enorm de multe ori, am avut multe războaie! Vorba vine, că eu, de fapt, nu am reacţionat niciodată la acuzele pe care mi le-a adus presa. Mi-a fost foarte greu în perioada în care eram căsătorit cu Ioana Băsescu pentru că se scriau, de foarte multe ori, lucruri nefondate. Cel mai des se spunea, atunci, că Traian Băsescu nu mă suportă ca ginere. Era un lucru neadevărat, dar total neadevărat! Am avut şi am o relaţie foarte bună cu fostul preşedinte al României.

Chiar dacă lucrurile nu au mers între mine şi Ioana, a existat mereu o decenţă faţă de familia Băsescu”, a povestit solistul pentru gândul.info.
Totodată, Bodo şi trupa Proconsul au scris şi interpretează încă una dintre cele mai frumoase melodii lansate după 1990. E vorba de ”Cerul”, o melodie fără vârstă, tristă şi puternică, una care pune în valoare toate calităţile de interpret ale artistului. E difuzată fără întrerupere de posturile de radio de 15 ani şi nu pare că s-a demodat.
Cu toate acestea, pentru tinerii de azi, Bodo nu mai reprezintă un punct de atracţie. De ce?
7 Septembrie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ion Burciu pe 7 Sep 2015, 22:26
    Un gand

    Faptul că încă mai promovează acea muzică care nu are nici-o legătură cu muzica creștină,mă face să mă îndoiesc serios de faptul că se declară creștin credincios.Nu se poate sluji la doi stăpâni.Dacă încă îi mai face poftele primului stăpân care i-a pângărit viața,trebuie să-i dea serios de gândit....Am fost rastignit impreuna cu Hristos, si traiesc… dar nu mai traiesc eu, ci Hristos traieste in mine. Si viata, pe care o traiesc acum in trup, o traiesc in credinta in Fiul lui Dumnezeu care m-a iubit si S-a dat pe Sine insusi pentru mine. (Gal.2:20)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod