Valentina Pelinel se pregăteşte să fie mamă singură. Borcea vrea să scape de neveste!

de Maria Ionescu, 21 Aprilie 2016

Într-o postare pe blog, modelul vorbeşte despre relaţia complexă cu bebeluşul nenăscut, despre emoţiile şi fericirea pe care o simte în timpul gravidităţii, sugerând că îşi va creşte singură copilul
Valentina Pelinel va naşte un băieţel în luna iunie. Deşi a păstrat cu sfinţenie secretul, tatăl copilului e, după toate probabilităţile, Cristian Borcea, fost acţionar al clubului de fotbal Dinamo, aflat la închisoare pentru fapte de corupţie. Acesta are o relaţie de doi ani cu fotomodelul deşi e încă însurat cu Alina Vidican cu care are alţi doi copii.
Acesta din urmă încearcă în ultimele zile să-şi facă ordine în viaţă - să facă pace cu prima soţie, cu care are alţi trei copii şi să divorţeze de actuala.
Vrea să încheie partajul cu Mihaela Borcea, lăsându-i o casă care în acest moment se află sub sechestrul autorităţilor şi, conform cotidianului ”Click”, doreşte să se înţeleagă asupra pensiei alimentare cu actuala soţie Alina Vidican pentru a putea divorţa rapid, la notar.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Gina pe 21 Apr 2016, 18:16
  Pt. xyz şi Masha

  Aveţi dreptate. Decât o brută ca tată, mai bine fără. Ai încercat totuşi SPERÂND că vei avea o familie armonioasă şi copilul va fi ferit de impactul atât de brutal cu viaţa, fiind crescut doar de o mamă singură. Căci va exista întotdeauna întrebarea: eu de ce nu am tată? a murit? M-a părăsit? Da, au existat, există şi vor exista copii crescuţi de un singur părinte, unii au reuşit în viaţă, alţii - cei mai mulţi au clacat. Dar ca să faci un copil doar ca să câştigi de pe urma lui BANI, e un sacrilegiu. Cât despre bărbaţii care-şi RĂSPÂNDESC SĂMÂNŢA doar din spirit competiţional, ar trebui să plătească pensie alimentară dublă, triplă. Sau să fie castraţi chimic. Poate că atunci nu vor mai fugi femeile să-i agaţe în scutece.

  1
  0

 • Masha pe 21 Apr 2016, 15:08
  Raspuns pt Gina

  Nu tine neaparat de o emancipare a femeii. De ce uitam ca in toate timpurile au crescut copii fara tati, dintr-un motiv sau altul? Si daca un tata e prezent, dar e violent, betiv sau doar idiot, cu ce foloseste copilului? Da, copiii fara ambii parinti sufera adesea, dar paleta suferintelor e mult mai larga. Barbatii nu sunt folositi doar pt prasila, orice femeie isi doreste un barbat al ei si un tata pt copilul ei, dar cand tatal fuge de responsabilitate, adesea femeia se declara independenta doar pt a face fatza lumii, care n-are alta treaba decat sa-i cerceteze ei viata.

  1
  0

 • xyz pe 21 Apr 2016, 15:03
  POATE

  @Gina, draga, ambii sint vinovati si nu e cazul sa spun de ce. Daca Borcea era un neica nimeni, nu mai faceau femeile coada la el. Atit el, cit si ele, niste cretini iresponsabili care ar trebui sa fie sterilizati. Nicio problema, Pelinela nu va mai trebui sa munceasca in veci, are pensia alimentara asigurata.

  4
  0

 • Gina pe 21 Apr 2016, 09:57
  Emanciparea femeii

  Nu sunt religioasă, dar părinţii şi bunicii îmi spuneau ades: "păcatele părinţilor le plătesc copiii". Ce vrea să însemne asta? Oare suferinţele copiilor lăsaţi fără tată se vor răsfrânge asupra copilului ce se va naşte fără să fie ocrotit de un tată, fără să aibă o familie? S-au emancipat femeile, dar oare şi copiii sunt de acord cu asta? Sau poate că aşa evoluează societatea, bărbaţii să fie folosiţi doar pt. prăsilă şi mai ales BANI ?

  0
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod