Simona Halep, un model de modestie, eleganță şi discreție


Nu întâmplător de figura ei se agață acum cel mai lipsit de substanță politician român din ultimii douăzeci și cinci de ani. Nu întâmplător vine un asemenea să-i paraziteze imaginea. Este și această întâmplare nefericită – această apucătură a răului – un etalon pentru cât de sus a ajuns Simona Halep pe drumul drept.

Campionilor li se cuvine admirația noastră. Înclin să afirm că, în acest caz, e prea puțin. Simona Halep se cade a fi și urmată. Nu înțeleg prin asta că va trebui de mâine toți să deprindem tainele forehand-ului.
E exclus și nu e realist și nu e nici util. Util e însă să o urmăm în tenacitatea în carieră, iar dumneavoastră, doamnelor și domnișoarelor, o puteți urma în frumusețea senină a zâmbetului său, în frumusețea netrucată a femeii care știe cine e și nu are nevoie de nicio stridență pentru a se face atât de plăcută.

Simona, ne înclinăm.
andrei-crciun
8 Noiembrie 2014
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lucia_i86 pe 10 Nov 2014, 14:12
    E o mare campioana.

    Felicitari! Pe langa muncitoare, mai e si cinstita. Chiar e un model.

    0
    0

  • Eva pe 8 Nov 2014, 23:41
    super

    Intr-adevar Simona e un miracol pentru Romania, un miracol neasteptat, nechemat, nesperat. Pe unii ii incurca, pe altii ii descurca la minte. Asta inseamna ca voi, jurnalistii trebuie sa fiti mai selectivi si mai critici cand "scoateti in fata" toate adunaturile cu titluri de "vedete". Deja ne-am saturat de ele, nu credeti ca ar trebui sa faceti ceva in sensul asta??

    0
    0

  • kiki pe 8 Nov 2014, 11:02
    asta da,articol

    Va felicit pt acest articol,cu un minus pt atingerea politica,ce nu are ce cauta aici. Ar fi minunat daca tinerii ar citi,ar intelege,si ar urma acest exemplu RAR in peisajul romanesc plini de 'buruieni'

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod