Sfaturi de înfrumuseţare de la cosmeticiana vedetelor: Cum să-ţi faci masaj facial

Anastasia Achilleos, celebra cosmeticiană a vedetelor şi ambasador Olay, îţi propune un masaj foarte simplu de realizat, pentru aplicarea cremei acasă.


Mişcarea pentru zona din jurul ochilor – Începe cu vârfurile degetelor poziţionate sub zona ochilor, apoi printr-o mişcare de balans întinde crema dinspre baza nasului spre pomeţi, apoi schimbă uşor direcţia şi realizează o mişcare circulară până în zona tâmplelor.



Mişcarea pentru linia maxilarului – poziţionează în zona bărbiei palmele apropiate (ca şi când te-ai ruga) şi împinge uşor degetele în sus desfăcând palmele către fiecare parte a maxilarului. Continuă mişcarea trecând de linia maxilarului, de pomeţi şi de unghiul exterior al ochilor, până la tâmple.




Mişcarea pentru zona gâtului – Începe cu braţele încrucişate şi cu palmele orientate spre zona gâtului (mâna ta dreapta va fi pe partea stânga a gâtului şi viceversa). Dintr-o mişcare de braţ (fermă şi uşoară în acelaşi timp) coboară palmele de la maxilar spre baza gâtului şi apoi spre zona decolteului (când ajungi la baza gâtului braţele nu mai sunt încrucişate), mişcarea continuând până la decolteu.




Anastasia Achilleos, ambasador Olay, îţi propune următorul masaj pentru aplicarea serului acasă


1.    Aplică:
Pune pe vârfurile degetelor două doze de ser Olay Regenerist 3 Point.  Aplică-le, pe tenul perfect curăţat şi uscat, cu mişcări de tapotare, începând din zona frunţii. Apoi lucrează cu mişcări circulare zona de contur a ochiului.  Pornind de la baza nasului coboară  cu mişcări ferme spre obraji şi urechi şi apoi spre zona din jurul buzelor şi bărbie.
La sfârşit, întinde serul pe gât şi în zona decolteului prin procedeul mâinilor încrucişate.


2.    Presează uşor:
Pentru a i se permite pielii să absoarbă serul, repetă întreaga procedură începand cu zona frunţii, dar de data aceasta printr-o mişcare de apăsare, timp de 3 secunde, pe fiecare zonă: frunte, ochi, obraji şi decolteu.



3.    Întinde:
Încălzeste pe vârfurile degetelor o altă doză de ser. Începe din nou cu fruntea şi aplică produsul prin mişcări circulare spre exterior. Coboară în regiunea de contur a ochilor şi insistă pe zona cu linii fine care ne îngrijorează mereu.
Porneşte apoi de la baza nasului şi coboară către gură. Încrucişează mâinile şi aplică crema uşor începând cu spatele gâtului către baza decolteului.



“Aceste tehnici de masaj sunt tehnici pe care le folosesc în tratamentele mele profesionale – ajută la redarea fermităţii pielii şi stimulează circulaţia pentru a elimina toxinele. Datorită texturilor, Olay Regenerist 3 Point Treatment şi Olay Regenerist 3 Point Super Serum sunt două produse ideale pentru un masaj eficient şi pentru o adevarată experienţă de lux.”

 Citeşte aici un interviu în exclusivitate pentru eva.ro, oferit de Anastasia Achilleos, celebra cosmeticiană a vedetelor şi ambasador Olay.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod