Secretele cuplurilor celebre

Beyonce si Jay-Z


Sunt impreuna de sapte ani, dupa ce s-au intalnit la un spectacol. Desi relatia are ceva vechime, s-au casatorit abia anul trecut. Nu au copii, dar isi doresc. Ce i-a ajutat sa ramana impreuna? Au stiut cum sa combine dragostea cu profesia. Asta le-a oferit posibilitatea de a fi alaturi si i-a ferit de tentatii. Au ajuns la concluzia ca au toate motivele din lume sa isi doreasca sa continue sa fie impreuna. “Relatia mea cu Jay-Z este profunda”, a spus Beyoncé.
 

Demi Moore si Ashton Kutcher


Li s-a prezis ca vor rezista cateva luni si au deja sase ani de cand sunt impreuna. S-au casatorit in 2005, nu au copiii, dar Demi are deja trei fete, din casatoria cu Bruce Willis. Marile obstacole ale relatiei lor sunt gura lumii si cei 15 ani, in plus, ai lui Demi.  Diferenta de varsta este insa si atu-ul lor. Este o adevarata forta care a dat cuplului stabilitate si credibilitate. Ca sa convinga ca relatia lor este una adevarata, cei doi publica, periodic, poze din viata de zi cu zi.

Courteney Cox si David Arquette


Sunt impreuna de 13 ani. Dupa mari dificultati, Courteney a reusit sa ramana insarcinata. Fiica lor, Coco are acum cinci ani. Secretul lor: seriozitatea. Marcata de divortul parintilor, Courteney a tratat cu maxima seriozitate relatia cu David Arquette. “Ca sa faci o relatie sa dureze, sa mearga, trebuie sa muncesti. Mariajul meu este, pentru mine, prioritatea numarul unu”, spune Courteney Cox. Sunt solidari si, inainte de orice, sunt foarte buni prieteni.
 

Gwyneth Paltrow si Chris Martin


Desi foarte discreti, cei doi sunt impreuna de sapte ani. Idila a inceput in 2002, s-au casatorit in 2003 si au doi copiii - Apple (5 ani) si Moses (3 ani).
Secretul lor: fac totul pentru ca viata sa le fie cat mai simpla. Discretia care ii caracterizeaza ii tine departe de tabloide si, implicit, departe de tensiuni. “O viata simpla este o viata usoara. Asta este politica noastra!”, spune Paltrow. Clatinata de cateva valuri mari, casnicia lor a iesit de fiecare data la suprafata, mai solida.
29 Iulie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod