Românii, sătui de scandal? Cancan TV dispare, Simona Gherghe părăseşte Acces Direct

Luna aprilie pare a fi luna veştilor proaste pentru amatorii de scandal şi totodată pentru publicul emisiunilor de divertisment. Tot mai multe voci atacă emisiuni precum „Acces Direct“ sau „Cancan TV“, iar contestatarii se pare că şi-au atins scopul.

În urmă cu doar câteva zile, Pagina de Media anunţa în exclusivitate că emisiunea „Cancan TV“ urmează să iasă din grila celor de la Acasă TV odată cu data de 2 mai. Potrivit sursei citate, de la acea dată postul care face parte din grupul MediaPro trece la grila de vară, în care emisiunea de seară nu se mai regăseşte.

„Transferată de la Kanal D, emisiunea Cancan TV a scos rezultate de audienţă mult sub performanţele pe care le avea la postul turcesc. De exemplu, luna trecută emisiunea a înregistrat o medie de 195.000 de telespectatori (1,8 rating) pe minut. În aceeaşi perioadă, emisiunea Un show păcătos a înregistrat 283.000 de telespectatori (2,7 rating), iar Wow Biz, 366.000 de telespectatori (3,5 rating)“, notează jurnaliştii de la Pagina de Media, care adaugă că şefii de la Acastă TV nu s-au hotărât încă dacă emisiunea tabloid va fi reluată din toamnă.

Citiţi şi:

Cum a ajuns Simona Gherghe dintr-o jurnalistă respectată, una detestată

5 gafe ale Simonei Gherghe: Dan Bittman, în direct simultan la două posturi TV

O altă „ştire bombă“, după cum o anunţă jurnaliştii de la Click, este aceea că Simona Gherghe a decis să părăsească emisiunea „Acces Direct“.

Sursa citată notează că Simona le-a spus şefilor de la Antena 1 că nu mai poate prezenta emisiunea de divertisment deoarece a fost atacată de foarte mulţi colegi din presă şi nu mai suportă acest lucru. Se pare că vedeta a găsit bunăvoinţă din partea superiorilor, care i-au promis că îi vor găsi un alt format de emisiune, dar ea trebuie să rămână la „Acces Direct“ până în vară, când se va termina acest sezon al emisiunii.

La auzul acestor veşti, Simona Gherghe a scris pe Facebook că totul este o invenţie, dezminţind ştirea conform căreia va părăsi emisiunea „Acces Direct“. „Astăzi, 15 aprilie 2013, se împlinesc 11 ani de când lucrez pentru Antena 1.
Le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă, care m-au ajutat să evoluez ca om de televiziune şi care au muncit pentru succesul emisiunii pe care o prezint. O emisiune de nota 11! S-au întâmplat multe în ultimii 11 ani, unele lucruri bune, altele şi mai bune. Au fost şi evenimente neplăcute, care mi-au arătat că, la fel care oricare om, mai greşesc, iar alteori că există mulţi judecători de ocazie, supraoameni, demni de filosofia lui Nietzsche. Cei care au dat ştirea au încurcat borcanele, astăzi este 15 aprilie, nu 1 aprilie. Iau ca pe o păcăleală ştirea că aş intenţiona să plec“
, a afirmat Simona Gherghe.

Citiţi şi:

Ce trebuie să păţească Simona Gherghe şi Bahmu pentru batjocorirea Ioanei Tufaru?

Cruzime la TV: De ce o batjocoresc televiziunile pe Ioana Tufaru?


Plecarea Simonei Gherghe de la „Acces Direct“ ar putea avea însă legătură şi cu amenzile tot mai mari şi mai dese pe care le primeşte emisiunea din cauza subiectelor prezentate.

Doar în acest an, emisiunea de la Antena 1 a trebuit să plătească la CNA peste 100.000 de lei pentru ieşirile lui Vadim Tudor, ale Mărioarei Zăvoranu şi pentru cazurile Ioana Tufaru şi Rona Hartner.

16 Aprilie 2013
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • carmen pe 8 Mai 2013, 18:39
    feedback

    nu se mai poate continua,ZILNIC CU ACELEASI FETE ,cu Zavoranca care ne spune ce diva este ea;care-l ataca pe Pepe degeaba,ca este peste ea cu zece clase,curve si psihopate penibile, cultivate si tinute in brate de moderatori si mai penibili !!!TERMINATI ODATA CA NE TERMINATI NERVOS SI NE FACETI SA NE FIE SILA DE TOTI!!

    2
    0

  • daniela pe 17 Apr 2013, 12:26
    barfe

    Puteti sa urmariti superba emisiunea CONFESIUNI pe TVR2 cu Iuliana Marciuc...este la aceeasi ora cu emisiunile alea oribile si needucative.

    2
    1

  • nicoleta pe 16 Apr 2013, 20:20
    EMISIUNI DE PROASTA CALITATE

    BRAVO!!!!! Sper sa dispara toate aceste mizerii de emisiuni. Sper ca Romanii sa-si dea seama si sa aprecieze adevaratele emisiuni, documentare; arta adevarata, muzica buna. Romanul se educa de la tv in zilele noastre. Ce educatie dam copiilor cand vad la tv la ora 16, la acces direct, cum doua zdremte isi masoara sanii.... si multe altele mult mai rusinoase. As vrea sa vad un concurs de poezie la tv. As vrea sa vad actori, emisiuni educative pe diverse teme... Sper sa dispara toate emisiunile de scandal.

    6
    0

  • Alma Petrescu pe 16 Apr 2013, 14:37
    Romanii sunt satui de scandal

    Eu cred ca va dispare Mihai Gadea cu Sinteza zilei de pe Antena 3

    10
    4

  • Gies pe 16 Apr 2013, 13:41
    cancan tv

    doamne ajuta sa dispara Cancan Tv. E cea mai proasta emisiune difuzata de cand ma stiu eu. Ei agreseaza lumea,vedetele pe oricine. Tin neaparat sa imi spun parerea in caz ca cineva important vede si face ceva. mai ales "superbul" de artene. se crede rege si super frumos si ilinca numai zic. undele stele care se cred prea sus isi pierd din stralucire.

    9
    0

  • daryan pe 16 Apr 2013, 11:30
    emisiuni de scandal

    sint o prostie aceste emisiuni, nu vad nimik educativ dupa ce le urmaresti, de ce trebuie sa-mi tapeteze viata altora ,ca sunt vedete , ca or fi copii nu stiu cui,nu ma priveste asta, imi ajung de cele mai multe ori ale mele,totusi o vedem ceva educativ dupa aceste sezoane, sa aveti o zi buna

    10
    0

  • cristina pe 16 Apr 2013, 11:05
    "tamaduitorul" Mihai Onila

    cum a putut acest post sa-l promoveze pe sarlatanul ala de Mihai Onila ?? de unde dracu este tamaduitor ??? se vede clar ca e nebun si bate campii ?? cu ce maestrii a invatat asta , si unde, sa vina cu fapte concrete !! daca intrati pe pagina lui de FB va prapaditi de ras, si-a gasit cateva proaste care-i canta in struna, pe restul care il contestau a zis ca i-a blokat ca nu are nervi sa se contreze cu ei. pai de ce esti nervos mai tamaduitorule, scopul tau in lume nu e sa salvezi pacatosii ?? ca sa nu mai spunem ca minte ca ar fi terminat Conservatorul, m-am interesat, nu a terminat nici anul I , l-a abandonat, probabil era prea ocupat cu tamaduirea . Cum puteti sa promovati asemenea sarlatani pe post ?????

    7
    0

  • Andreea pe 16 Apr 2013, 10:49
    !!!

    ALELUIA!!!tare as vrea sa o vad si pe asta!!

    10
    0

  • mihaela pe 16 Apr 2013, 10:47
    rahat

    si eu sunt satula de parasutele aduse la aceste emisiuni....mizerabila de Tufaru, scandalagioaica ziarista de Mara Banica, panarama de IOna Popescu , rapandula de Trasca , Idioata de Zavoranca, s. a. exemple de acest gen ...oribile, penibile, jenibile....am incetat de mult sa ma mai uit la aceste emisiuni...cand aveau invitati de seama, sau cantareti, actori....etc... era placut dar acuma nu vedem decat pe aceste inculte ....curve si idioate

    8
    0

  • simika pe 16 Apr 2013, 10:09
    emisiuni de scandal?? atat ne duce capul???

    Am prietene care se uita cu mare foc la emisiunile de scandal....o idiotenie. Sunt de acord, aduci o personalitate, pe cineva de la care avem ce invata. Nu pe Zavoranca care ne ajuta sa invatam sa luam pastile si sa ne petrecem zilele prin spitale, nu pe Tufan, care are nevoie urgenta de ajutor psihologic si de indrumare, nu de bataie de joc. Ce am eu de invatat de la astfel de oameni? Cand incerc sa caut o emisiune ca lumea, nu gasesc nimic. Ma resemnez si ma uit la Discovery si aslte cele de genul asta....M-am impacat cu ideea ca habar nu avem sa facem o emisiune de divertisment. O idiotenie si reality- showurile, nu m-as uita la astfel de misiuni pentru nimic in lume!!!!!!!!

    17
    0

  • pollet_a pe 15 Apr 2013, 23:16
    ar fi o minune.....sa dispara

    Emisiune asta...Can Can TV, este ca o .....in coaste, ca sa nu ma pronunt vulgar. mai tine si peste 2 ore. Toate stirile prezentate sunt cunoscute cu mult inainte. Daca tot suntem in Post, poate se-ntampla o minune. Au dat programul filmelor peste cap.

    16
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod