BRITA – apa pura la tine acasa

Apa este vitala pentru viata noastra, reprezintă saptezeci la sută din corpul uman si este responsabilă de curătarea sistemelor noastre, hidratarea tesuturilor musculare, de refacerea  celulelor si transportul substantelor nutritive prin corp. Tipul de apă pe care îl consumăm este deci foarte important – apa poluată sau apa cu substante si compusi toxici poate face cu adevărat rău corpului nostru.

Folosirea unui filtru de apă va ajuta la evitarea substantelor nocive identificate în apa obisnuită si este o solutie mult mai ieftină decât apa îmbuteliată.
Filtrele de apă, precum Brita Maxtra, sunt o abordare excelentă pentru a fi siguri că obtinem cea mai curată apă disponibilă. Apa de la robinet este tratată cu clor si alte substante pentru a o purifica. Aceste substante pot fi dăunătoare corpului si dau un gust neplacut apei. In plus, pe traseul apei de la sursa pana la robinetul nostru, se acumuleaza multe impuritati (nisip, pamant, rugina) si chiar metale grele (cupru, plumb) care intra în apa noastră de consum.

Filtrul BRITA elimină toate aceste substante.
Filtrul va elimina clorul din apă, oferind un gust proaspăt fără mirosuri si  va micsora în mod considerabil concentratia de metale din apa. Filtrul poate ajuta la stoparea unui număr distinct de boli cum ar fi cancerul vezicii urinare, cele mai multe tipuri de cancer rectal si de colon. Indiferent dacă cumpărati apă îmbuteliată, se poate întâmpla totusi să nu obtineti siguranta pe care o obtineti cu ajutorul filtrului Brita Maxtra. Un alt lucru bun al utilizării unui sistem de filtrare precum Brita Maxtra este economia realizată.
Achizitionarea de apă îmbuteliată nu este ieftină si poate deveni obositor să fii fortat să te duci la magazin pentru a cumpăra si cara sticle grele cu apă.

Folsind cana BRITA faceti e economie serioasa, avand in vedere ca obtineti 150 de litri de apa filtrata folosind un singur filtru Brita Maxtra. În plus, folosind filtrul Brita salvati planeta de poluare, deoarece sticlele de plastic nu prea se recicleaza si ajung in gropile de gunoi unde se descumpun in circa 50.000 de ani. Un filtru Brita Maxtra, filtreaza minim 150 de litri de apa, ceea ce este echivalent cu 30 de bidoane de apa de 5 litri, sau 75 de sticle de 2 litri.
Produsul poate fi achizitionat din magazinele KitchenShop sau de pe www.pentrugatit.ro !
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod