Pepe, obsesia Oanei Zăvoranu. Cântăreţul, atacat zilnic de fosta soţie!



Deşi Pepe a refuzat să se apere, afirmând că este prea fericit acum şi că trăieşte cea mai frumoasă perioadă a vieţii lui, artistul este apărat de Cătălin Măruţă, naşul lui.

Puţină lume ştie ce suflet are PepeCătălin Măruţă
„Dacă mi-ar sta în puteri, aş face în aşa fel, încât toţi românii să-l cunoască personal pe artistul şi, mai ales, pe omul Pepe. Fiind o persoană publică, el devine, automat, subiectul subiectelor senzaţionale de la TV, dar puţină lume ştie ce suflet şi ce caracter impecabil are. Pepe este un artist foarte iubit, asta ştie toată lumea, dar poate nu sunt mulţi cei care ştiu ce potenţial uman are, ce e capabil să facă de dragul fiinţelor dragi“, a scris Măruţă pe contul lui de Facebook.

30 Iulie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 30 Iul 2014, 14:04
    maruta..utaaaa.utaaa

    Doar Mamaruta putea sa spuna, intr-o singura fraza, "el devine subiectul subiectelor senzationale" si "de dragul fiintelor dragi". Asta emana subcultura si manelism prin toti porii.

    2
    1

  • Elena pe 30 Iul 2014, 10:22
    Cand a spus aceasta cretina - ADEVARUL?

    Este Pepe barbat fertil ca sa procreeze sau este Homo- asa cum l-a barfit, dupa Divort? Femeia asta este cea mai dereglata psihic si neuronal din cate are RO! Daca Tabloidele si TV n-ar umbla bezmetice dupa RATING, aceasta creatura avorton uman, nici la Groapa de gunoi a Oraselor n-ar fi bagata in seama! Nu intelege nimeni de ce se mai lauda ca este, si religioasa, cand IISUS ne invata sa nu facem pe nimeni sa sufere / sa ofteze! Cum poate fi atat de fericit un om care creeaza Durere familiei nou create si consternare noua, romanilor zdraveni la cap! Singurul avantaj al mascaradei intretinute de aceasta isterica, nebuna, cretina, pagana, invidioasa, ofticata, egoista si mahalagioaica este faptul ca "Ne premiem" cand vedem si simtim ca NOI nu SUNTEM NEBUNI ca EA ! ATAT! In rest, nici nu va spun cata lume butoneaza alt canal, cand o vede pe Zapacita asta! Am ajuns sa facem alergie! Toate buzatele, siliconatele, funduitele, analfabetele, ignorantele, fomistele, capusele, tarfele de serviciu ale TV, toate ne repugna si ne fac ziua cumplita. Cred ca nici barbatiii nu le mai suporta! Iarta-le,Doamne, ca nu stiu ce fac! Iarta-i, Doamne, si pe cei care le cultiva si le pun la inaintare, ca trebuie sa-si castige, si ei, o PAINE! Cu consternare si mare durere ca avem asemenea specimene de romance, care, mai sunt luate, si ca "modele" de biata generatie "next"! P.S. IImi cer scuze daca am gresit ceva ca redactare, dar am scris "chinuit", din cauza unei reclame, postate in stanga paginii, care nici de-a naibii nu vrea sa dispara; n-are nici acea steluta ca sa clickam si sa scapam de ea!

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod