Odă Sharapovei. Andrei Crăciun despre învingătoarea lui Halep

Sharapova loveşte şi geme. Sunetul care a scos din minţi milioane de români

Labirintul din care a ieşit Simona Halep, o mare campioană

A fost numărul 1 mondial și probabil va mai fi, a învins câteva accidentări care ar fi fi curmat alte cariere, a luat până și o medalie de argint la Jocurile Olimpice (la Londra, în 2012). Are, la 27 de ani, un palmares absolut fabulos. Nu știu cum va arăta palmaresul Simonei Halep peste cinci ani – nădăjduiesc să realizeze la fel de multe, dar deocamdată, la tenis, fie că vrem, fie că nu vrem, Șarapova este mai bună.

27de ani are campioana din Rusia şi un palmares de invidiat

Merită, chiar și din țara noastră, cea atât de sensibilă la suferințele caprei învecinaților, o apreciere justă. Maria Șarapova este și ea un model, n-a ajuns o Kournikova, nu s-a pierdut în mondenitate, deși îndelung milionară în dolari americani nu s-a retras, joacă încă tenis, greșește des, dar revine și mai des, nu văd de ce, doar pentru că nu este româncă, ar merita hula.
Maria Șarapova e, deocamdată, mai vicleană, viclenie care vine din experiență, decât Simona Halep.
E mai puternică și fizic și psihic. Și tare mă tem că, din nou, domnișoara Halep a fost cea mai elegantă și mai înțeleaptă dintre noi și că, dintre noi toți, tot ea e singura care i-a arătat cuvenita deferență campioanei de la Roland Garros.

andrei-crciun
12 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod