Oana Zăvoranu, mai bogată cu 60 de milioane de euro. Toată averea Mărioarei îi rămâne ei!





Mărioara Zăvoranu a avut o relaţie cu Ioan Bănicioiu, ei doi fiind părinţii biologici ai Oanei Zăvoranu. Bănicioiu făcea parte, pe vremea comuniştilor, din gruparea Lido, care făcea evaziune fiscală. Astfel, el ar fi păgubit statul cu aproximativ 1,5 milioane de lei, bani pe care i-a investit în electronice, bijuterii, carnete CEC sau valută. Deoarece Ioan Bănicioiu a intrat în afaceri cu Nicu Ceauşescu şi cu Vasile Bărbulescu, fiul, respectiv cumnatul lui Nicolae Ceauşescu, el a ajuns să fie judecat şi condamnat pentru evaziune fiscală.

Deoarece averea acestuia este pusă sub sechestru, Mărioara rămâne fără finanţe şi se întoarce la un mai vechi iubit de-al ei, Nicolae Zăvoranu.
Acesta, fiind foarte îndrăgostit de Mărioara, o înfiază cu acte pe Oana Zăvoranu, de teamă că partidul comunist o va persecuta pentru ilegalităţile făcute de Ioan Bănicioiu.

Cu toate că averea lui Bănicioiu fusese pusă sub sechestru, Mărioara Zăvoranu reuşise să ascundă şi să păstreze o parte din banii fostului ei soţ. Mai mult decât atât, până să reuşească comuniştii să îi ia casa, Mărioara a trecut-o pe numele lui Nicolae Zăvoranu. La începutul anilor 2000, atât Ioan Bănicioiu, cât şi Nicolae Zăvoranu au murit, iar averile lor i-au rămas Mărioarei Zăvoranu.

21 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod