Nunta anului. Kim Kardashian şi Kanye West s-au căsătorit. Relaţia lor în imagini!

După o lungă prietenie şi o relaţie amoroasă foarte mediatizată, vedeta de televiziune şi rapperul s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă sâmbătă, la Florenţa. Părinţii unei fetiţe în vârstă de un an, Kim Kardashian, 33 de ani, şi Kanye West, 36 de ani, au o relaţie de la începutul anului 2012, iar în octombrie anul trecut s-au logodit. Kanye a cerut-o în căsătorie pe frumoasa brunetă în ziua în care aceasta a împlinit 33 de ani. Cererea a avut loc în faţa unor prieteni apropiaţi şi membri ai celor două familii, prezenţi pe stadionul de baseball AT&T Park din San Francisco, pe care rapperul l-a închiriat pentru acel eveniment.

Kim şi Kanye şi-au unit destinele în acest weekend, la Florenţa, într-o fortăreaţă din secolul al XVI-lea, închiriată cu suma de 300.000 de euro pentru o noapte. Vineri, cu o zi înainte de evenimentul care a fost oficiat de un pastor protestant, cuplul a organizat pentru cei aproximativ 200 de invitaţi un prânz care a avut loc la Chateau de Wildeville, reşedinţa designerului italian Valentino, după care a urmat o petrecere extravagantă la Palatul Versailles, unde oaspeţii au fost întâmpinaţi de artişti îmbrăcaţi în muschetari.

Kanye West nu este primul soţ al starletei americane. Vedeta a mai fost căsătorită de două ori, cu jucătorul de baschet Kris Humphries şi cu producătorul muzical Damon Thomas. Povestea de dragoste dintre Kim şi Kanye a început cu mult înainte ca cei doi să-şi recunoască relaţia, când Kim avea o relaţie cu Kris Humphries. Cântăreţul şi-a declarat sentimentele pentru Kim într-una dintre piesele sale. În "TheraFlu", rapperul spune: "Recunosc că m-am îndrăgostit de Kim... Cam în acelaşi timp în care ea s-a îndrăgostit de el.... Nu-i nimic fetiţo, fă ceea ce trebuie să faci.... Din fericire, nu i-am cerut lui Jay să îl dea afară din echipă" (West se referă la bunul său prieten prezentatorul TV Jay Leno, care deţine The New Jersey Nets, echipa în care joacă Kris Humphries, fostul soţ al vedetei).

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", de pe postul E!, este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy.

Cunoscut drept unul dintre cele mai stilate cupluri, Kim şi Kanye ne-au încântat de-a lungul relaţiei cu apariţii fashion, stilul actriţei de reality show îmbunătăţindu-se considerabil de la începutul relaţiei. Iată câteva dintre imaginile în care cele două vedete îşi arată dragostea.

Kim Kardashian și Kanye West, luna de miere în Irlanda

Kim Kardashian şi Kanye West, în viitor

Vogue, criticată pentru coperta cu Kim Kardashian şi Kanye West

1 din 18

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod