Nicu Alifantis e cucerit de umor

Cantaretul Nicu Alifantis incanta publicul inca de la debutul saudicografic inregistrat in 1976, cu discul "Cantec de Noapte". Mare iubitoral lui Nichita Stanescu, compozitorul Nicu Alifantis are intotdeaunamelodii de suflet, cu versuri profunde, inspirate din viata. Pentruadmiratoarele sale, nu putine la numar, am aflat ce mai face barbatulNicu Alifantis si care este viata lui mai putin stiuta.

Care sunt intentiile dumneavoastra artistice?
Din 19 ianuarie am inceput lucrul in studio la albumul nou, care vaaparea in prima jumatate alunii mai.Titlul inca nu e definitivat, mixajele sunt gata, acum selucreaza la partea grafica si la track-ul video ale albumului. Este opoveste a adolescentei mele si contine 11 piese, toate noi. Albumul esterealizat impreuna cu trupa ZAN (Virgil Popescu - bass, Razvan Mirica -chitare acustice si electrice, Sorin Voinea - clape si Relu Bitulescu- tobe).
Mai sunt invitati pe acest album : Marius Batu - voce, EmilSoumah - percutii si Alexandra Itigan si Ruxandra Moldovan - backingvocal. Imediat dupa lansare vom pleca intr-un turneu promotional decluburi, in 18 orase, urmind ca in toamna sa avem un alt turneu carede asta data se va desfasura in sali de teatre si va cuprinde 12 orase,cu un concert final la Bucuresti.In luna mai, pe 23, vom fi prezenti la Sala Palatului intr-un concertcomun cu Alexandru Andries si grupul Colibri.

Sunteti casatori, aveti copii?
Da. Pe sotia mea o cheama Anca si am doua fetite Maria, de 15 ani siNatasa, de 13 ani. Un altmembru important al familiei este Bella, un Welsh Terrier de 1 an sijumatate.

Apreciati femeia si rolul jucat de ea in societate?
Indiscutabil. Despre femei numai de bine, ca sa-l parafrazez pe NichitaStanescu.Cred ca de foarte multe ori femeia este mult mai abila si mai hotaritadecit un barbat.
Am intilnit deseori femei care m-au uimit cu realizarilelor.

Ce rol joaca femeile in viata dvs.?
Daca ma refer la femeile din familia mea, pentru ca dupa cum ati observatsunt numai femei injurul meu, pot spune ca importanta lor este maxima.

Care este subiectul principal de inspiratie in melodiile dvs?
Viata cu ale ei, mai bune si mai rele. Pot spune despre mine ca sunt unom care a beneficiat de o bogata experienta de viata, lucru care m-aajutat extrem de mult si care mi-a tinut tot timpul treaza imaginatiasi inspiratia.

Credeti ca frumusetea este esentiala pentru o femeie?
Cred ca este doar unul din elementele care o pot faceinteresanta. Celelalte elemente, dupaopinia mea, joaca un rol extrem de important si as enumera doar citeva:inteligenta, umorul,perseverenta, cultura, etc...

Ce va atrage in primul rand la o persoana de sex feminin?
Ochii si miinile.

Cu ce atuuri v-ar putea cuceri o femeie?
Cu inteligenta si cu umorul.

Ce conteaza cel mai mult intr-o relatie?
Prietenia si sinceritatea.

Ce ar putea uni un cuplu si ce l-ar putea destrama?
Copilul, dupa opinia mea, uneste un cuplu iar lipsa acestuia il destrama.

O femeie poate fi numai prietena cu barbatul? Va bucurati de prieteniafemeilor sau o preferati pe cea a barbatilor?
Sigur ca da.
Consider ca cele mai bune prietene sunt femeile, pentruca au o rabdare iesita din comun. Personal am foarte putini prieteni,femei si barbati, dar extraordinari.

Sunteti o fire romantica?
Unii zic ca da...

Cum va descurcati cu admiratoarele?
Foarte bine, pentru ca n-am facut niciodata parte din acea categorie deartisti dupa care sa se tavaleasca admiratoarele pe jos si sa-si smulgaparul de pe cap. Admiratoarele mele sunt mai blinde!...

Cum ati caracteriza femeia anului 2002?
E foarte greu sa faci o caracterizare, pentru ca discutam de generatiiextrem de diferite.
Mi-ar placea sa spun despre ea ca e femeie!...

Ce parere aveti despre aventurile de-o noapte? Sunteti adeptul lor?
Intrebare grea pentru un barbat casatorit, asa incit trecem maideparte...

Ce nu suportati la o femeie?
Sa nu te iubeasca...

Ati fost vreodata parasit?
Desigur.

Nicu Alifantis are pe langa talentul muzical si inclinatie catre poezie,debutand in 1997 cu volumul de versuri "Scrisori nedesfacute" aparut laeditura Nemira. Cantaretul a scos peste 17 discuri, majoritatea continandmelodii devenite celebre dupa lansarea lor. El raspuns intrebarilornoastre cu multa promptitudine, prin e-mail, si tot el ne-a furnizatsi fotografiile, dupa ce s-a interesat in prealabil in ce format sa fietrimise acestea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod