Monica Gabor, viaţa ei în SUA. E fericită sau nu?

Stabilită din 2011 în SUA, Monica Gabor pare să-şi fi îndeplinit propria versiune a "visului american": are un iubit putred de bogat, propria afacere şi o avere tot mai generoasă. Şi totuşi, să fie acestea ingredientele care îi asigură fostei doamne Columbeanu o existenţă idilică?

Monica Gabor s-a mutat în SUA în 2011, hotărâtă să îşi refacă viaţa dupa ce a divorţat de afaceristul Irinel Columbeanu, tatăl fetei sale, Irina. La scurt timp după, fotomodelul român a fost surprins alături de cel care îi este iubit şi astăzi, bărbatul supranumit Mr. Pink.

Viaţă de vis şi nu prea

În momentul în care a decis să ia viaţa de la capăt peste Ocean, Monica părea că are toate premisele pentru a reuşi: a devenit iubita unui miliardar chinez, care o răsfăţa ca pe o regină, şi îşi punea speranţele că va dobândi şi custodia fiicei sale, Irinuca.

Nu a fost să fie, însă, iar Irina a rămas în custodia tatălui ei până astăzi, Monica topindu-se de dorul fiicei sale.

"'Mă sting de dorul Irinei. Mi-e din ce în ce mai greu departe de fiica mea', îmi spune mereu Monica. Acum este foarte supărăta că nu poate ajunge de Paşte să-şi vadă fiica pe care nu a văzut-o nici de ziua ei, pe 17 ianuarie anul acesta", susţinea, cu puţin timp în urmă, o prietenă apropiată de-ale Monicăi, citată de raportmonden.ro.

În plus, nici relaţia cu Mr. Pink nu pare să fie chiar atât de roz pe cât părea iniţial. Dacă, la început, Moni stârnea invidii afişându-se cu Rolls Royce-ul său alb, dăruit de afaceristul chinez, şi povestea cât locuieşte împreună cu acesta într-o casă de 2 milioane de dolari, ceva mai recent au început să apară zvonuri potrivit cărora Mr.
Pink nu este tocmai prinţul din poveste.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod