Moartea lui Michael: intrebarile la care trebuie sa se raspunda

De ce i se facea resuscitarea cardiaca in pat?


Pe inregistrarea apelului la 911 se aude perfect cand operatorul de la ambulanta il intreba pe cel care a sunat daca pacientul este pe o suprafata tare. Raspunsul este unul tulburator: lui Michael i se facea resuscitarea in pat, ceea ce este total gresit. Un aspect de neiertat, mai ales ca se afla un medic acolo.

Ce s-a descoperit, in detaliu, in urma primei autopsii. Dar in urma celei de-a doua?


Nu se stie exact ce tipuri de medicamente s-au gasit in corpul lui Michael si in ce cantitati. Nu exista detalii concrete nici despre starea generala a artistului: care era stadiul cancerului de piele de care suferea si care au fost urmele lasate de numeroasele operatii la care a fost supus artistul.

De asemenea, se spune ca la cei 1.75 m avea doar 50 de kilograme si ca manca foarte putin. O greutate scazuta poate fi periculoasa iar, in cazul artistului, poate avea un cuvant mare de spus atunci cand vine vorba despre supradoze. Pentru aceste raspunsuri, inca se asteapta rezutatele toxicologice care vor veni peste sase saptamani.

 

Cati oameni erau in casa in ziua in care a murit Michael Jackson?

Inca nu se stie daca in casa erau prieteni de-ai artistului, ce s-a intamplat cu o noapte in urma in casa si care a fost influenta cultului religios Nation of Islam. De asemenea, nu se stie exact ce s-a intamplat cu micutii lui Michael, imediat dupa tragedie. Zilele trecute se vehicula faptul ca fiul cel mare al artistului ar fi asistat la tragedie.

Din nou, care a fost influenta cultului religios Nation of Islam?


Se pare ca acestia se ocupau indeaproape de viata artistului. Leonard Muhammad, fiul vitreg al lui Louis Farrakhan - liderul organizatiei - trecea drept managerul artistului.
Ei au inchiriat vila in care Michael a murit si tot ei, prin intermediul unor reprezentanti, au incercat sa-l convinga pe Jermaine Jackson sa angajeze o bona din organizatie, care sa aiba grija de copiii lui Michael.

A considerat politia, vreun moment, ca vila ar putea fi un loc in care s-a comis o crima si s-a incercat in vreun fel sa se ascunda medicamente?


Moartea prematura a unei figuri atat de importante in lume cu siguranta ca ar fi trebuit sa atraga dupa sine un sir lung de anchete si investigatii. Nu se stie insa daca s-a intamplat acest lucru si in cazul Michael Jackson.

De ce a fost incredintat corpul atat de repede familiei?


Familia a primit corpul lui Michael vineri seara, timp suficient cat sa pregateasca o a doua autopsie si inmormantarea. Toata lumea se intreaba de ce s-au grabit asa de mult lucrurile, de ce nu s-au facut mai multe teste si analize, care sa elucideze misterul mortii artistului.

Ce se va intampla cu corpul lui acum?


Este cunoscut faptul ca Michael Jackson a fost crescut in credinta Martorilor lui Iehova, care nu accepta funeralii extravagante. In ultima vreme, se spunea, insa, ca artistul s-a convertit la Islamism.
Ce ritual va fi respectat la inmormantare?

Cine va avea de castigat dupa moartea lui?


Toata lumea stia ca situatia lui financiara era mult inrautatita de numeroasele procese, datorii sau afaceri prost facute. In ciuda tuturor acestor lucruri, banii vor continua sa vina din vanzarile de albume, drepturile pieselor Beatles si asa mai departe. Cine va beneficia de acesti bani: cei trei copii, parintii, fratii sau surorile?

Multe intrebari, prea putine raspunsuri...

Foto: Mediafax
1 Iulie 2009
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • diana pe 17 Aug 2009, 18:19
    te iubim Michael!

    Michael isi DORA FANII..CHIAR II IUBEA LA NEBUNIE, PENTRU EI ERA CAPABIL DE ORICE....Niciodata nu i-ar fi parasit asa...cert este ca "cei care l-au omorat"..stiau prea bine ca valora mai mult mort decat viu!Ar fi bine sa va documentati despre ..cei care i-au fost apropiati lui Michael ..ex.m. avram....si restul....

    1
    0

  • cristina cimpoes pe 26 Iul 2009, 20:16
    Michael jackson

    Michael si-a asigurat acolo sus un loc foarte bun deoarece el a facut foarte multe acte de caritate s-a gandit mai mult la altii decat la el...Ai fost cel mai bun din toate punctele de vedere...JOS PALARIA MICHAEL JACKSON ....TE IUBIM.

    1
    0

  • gabrielaa17 pe 14 Iul 2009, 13:27
    EVA

    si eu va multumesc pt raspuns

    1
    0

  • ileana.voicu pe 10 Iul 2009, 10:09
    @gabrielaa17

    Buna dimineata. Daca ai urmarit acest subiect, ai putut observa ca informatiile care au venit au fost contradictorii. Eva.ro a urmarit acest subiect si a relatat in timp real ce se intampla. Sursele pe care le-a folosit in articolele pe care le-a publicat in timpul care s-a scurs de la moartea lui Michael Jackson, surse pe care le-am si citat, au fost cele care ne-au prezentat starea de sanatate a artistului. Contradictiile nu au aparut numai in articolele publicate pe acest site, ci si in celelalte feluri de media. Repet: acestea sunt declaratiile venite din partea apropiatilor, iar noi le-am relatat in consecinta. Aceste informatii pot fi verificate si in presa din strainatate. Multumim pentru comentariu.

    1
    0

  • gabrielaa17 pe 9 Iul 2009, 08:42
    va contraziceti!!!!macar daca nu stiti sigur,sau daca mintiti,faceti-o cu stil,daca vreti rating!

    nici macar dupa moartea lui,nu se poate sa spuneti si voi adevaruri?nu se poate sa nu mai apara minciuni?La un alt articol ati spus ca cu cateva zile inainte de turneu,la repetitii michael a spus ca ses imte viu,plin de energie,mai fericit ca niciodata "ma simt viu!simti asta?"acum spuneti ca cu cateva zile inainte sa moara a sps ca se simte terminat si ca mai bine ar muri.credeam k site-ul vostru e un pic mai serios,dar din cate vad,sunteti ca toate celelalte.doar pt rating-ul site-ului,scrieti orice!rusine,eva.ro!m-ati dezamagit!acum,cand citesc articolele de pe eva.ro,nu va mai cred pe cuvant!pai cum sa publicati asemenea afirmatii..pai..ori e alba ori e neagra?!oricum e de inteles k michael are multi fani si acestia citesc toate articolele ce are legatura cu el.nu va mai contraziceti singuri..pana la urma,era plin de energie sau era terminat inainte cu cateva zile sa moara?offff...niciodata nu vom stii ce a fost cu adevarat.

    1
    0

  • Anonim pe 8 Iul 2009, 23:05
    Ucigasilor

    Dormi in pace, presa te-a ucis! Avizi dupa venituri! Nesatui! Nemernici!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod