Mihai Gâdea, pus la zid de o ţară întreagă. Cine-l apără pe Julio Iglesias Jr?



Cântăreaţa Sylvia, care s-a făcut remarcată datorită pieselor interpretate alături de DJ Rynno, l-a atacat pe Mihai Gâdea prin intermediul paginii personale de Facebook, artista afirmând că ura i-a umbrit prezentatorului orice urmă de etică jurnalistică. „Păcat de Gâdea. Pe vremuri îl consideram un om inteligent şi un adevărat profesionist, însă, de la ultima campanie prezidenţială încoace, mi-am dat seama că ura şi subiectivismul au umbrit orice urmă de etică jurnalistică.

Domnule Gâdea, nu eşti profesionist şi, dacă o ţii tot aşa, degeaba pui lumea să strige 'Antena 3 e aici', că nu va mai fi nimeni care să te audă“, a fost mesajul cântăreţei.

Văzând că este atacat din toate părţile, Mihai Gâdea a postat pe pagina de Facebook un mesaj prin care spunea că regretă dacă i-a afectat sensibilitatea lui Julio Iglesias, dar că „Jos Băsescu“ este un termen din folclorul urban. „Avându-l invitat pe Julio Iglesias Jr, am folosit două strigături din folclorul urban.
Nu am avut intenţia de a aduce pe nimeni în ringul unei lupte pe care ştiţi bine că am dus-o singur mereu. Respect familia Iglesias, le iubesc muzica şi vreau să îi asigur că preţuirea ce le-o port m-a determinat să adresez invitaţiile către domnii Julio Iglesias şi Julio Iglesias Jr, pentru a fi oaspeţi ai emisiunii pe care o realizez. Alături de cele două formule devenite folclor, i-am oferit invitatului meu şi ocazia de a transmite publicului din România îndemnul de a veni la concertul său din Bucureşti.
Regret sincer dacă am afectat sensibilitatea domnului Iglesias sau a vreunui membru al familiei sale“
, a fost mesajul prin care a încercat să se apere Gâdea.

19 Mai 2015
 

Comentariile 51-56 din 56

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Teodor pe 19 Mai 2015, 09:01
    vandutul de la antena 3 trebuie dat in judecata

    Acest vandut de la latrina 3 ar trebui dat in judecata de catre Iglesias,pentru ca l-a facut partas la o magarie -profitand de buna credinta a cantaretului

    45
    28

  • viorel morar pe 19 Mai 2015, 08:49
    Din categoria "penibil"

    Asa-ti trebuie d-le Gadea daca faci glume cu cine nu stioe de gluma. Sau poate el stie dar ... opozantii tai, sigur nu vor sa stie fiindca le-ai cazut in plasa.

    19
    16

  • bussinesman pe 19 Mai 2015, 08:40
    caz atologic acest predicatorul de la latrina3

    acest derbedeu penal ar trebui luat de cei ce au platit bilete la concertul din 20 mai (care, firesc a fost anulat) de urechi urechi si scos in strada iar latrina3 sanctionata! ce Golan ordinar!!!! ps/sefa penala de la CNA? intrebati-l pe mongoloid de ce-o maik pripaseste pe la CNA...ptr ca-I face jocurile astuilalt nemernic...

    38
    15

  • angela pe 19 Mai 2015, 08:34
    Gadea

    Fiti atenti,ca omul e jigodie in continuare. Cica a dus lupta politica singur! Nu cu Voiculescu, nu cu Badea, cu Ciuvica cu clanul nu stiu care si cu multi bani luati dela Voiculescu. Si mai spune acest inconstient surazator ca l-a manipulat pe artist sa faca politica deoarece si el i-a oferit spatiu sa -si faca reclama !!!!!

    28
    13

  • gupcea constantin pe 19 Mai 2015, 08:00
    mihai gadea-- julio iglesias jr.

    Manipulatorul sef,al antenei 3,a crezut ca poate manipula si strainii, asa cum manipuleaza,seara de seara,romanii !

    29
    14

  • dan pe 19 Mai 2015, 07:54
    asa moderator asa post TV

    Gafa asta intrece cu mult pe aia cu indemnul la suicid pe care l-a facut inconstientul asta pe post in direct. CNA -ul ce parere are? Hei madam Georgescu ti-ai astupat urechile cu rahat din Latrina 3? Si Iglesias trebuia sa aleaga mai cu atentie postul TV, nu sa se arunce asa cu capul inainte la Latrina 3.

    57
    16
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod