Mihaela Rădulescu, sexy după un sfert de secol de showbiz. A împlinit 46 de ani!

Diva la 46 de ani, ”coafura” rezistă încă!


”Everybody wants a flame, but they don't wanna get burnt...So, today it's my turn! Days like this...lead to....nights like this....lead to ....love like ours ...La la la! That's a song, but it seems to tell the story of this moment, when it's my turn to be happy .... ( Bonfire heart - James Blunt)
Pe muzica asta, pe starea asta ...începe ziua mea. Căci am şi eu o zi, ca tot omul, când stau la pupat şi la primit gânduri bune, dar mă şi întorc cu ochii sufletului spre familia mea, părinţii mei..., ca să le mulţumesc pentru că m-au pus pe direcţia bună a vieţii. Sa am viaţă, deci!”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina ei de Facebook.

4 August 2015
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elvis Termopan pe 5 Aug 2015, 00:37
    De ziua ta - You're beautiful

    Oh, what a nice match Mihaela. Si mie imi place James Blunt, iar pentru ziua ta iti dedic cu intarziere melodia [You're beautiful]

    0
    0

  • virginia pe 4 Aug 2015, 10:37
    urari de sanatate pentru ziua ta fetita

    La multi ani ! La multi ani Mihaela...De citiva ani citesc despre Romania folosind internetul si asa am aflat de existenta ta (sant plecata din tara de 31 de ani si anume in Grecia - buna alegere atunci ,mare jale acum sa traiesti aici...Esti printre doamnele romance care traiesc in afara tarii de care imi place sa aflu noutati.Imi place ca ai curajul si rezistenta de a trai fara complexe.(mi-ar place sa te cunosc eventual daca o sa vii in vreo vacanta la Atena) virginia zenebisi (scuze pentru greselile din e-mailul precedent)

    4
    2

  • ECLAIR pe 4 Aug 2015, 10:32
    LA MULTI ANI

    E tot ce poti sa spui daca nu esti invidios, rau intentionat.sau un "barbat" care nici in vise nu ar ajunge la o astfel de femeie..Este o femeie adevarata, iar toate matracucile care ar da orice sa fie in locul ei.. sa taca..vulpea cand nu ajunge la struguri.. spune ca sunt acri...Ce va mai place barfa ordinara si insultele....

    2
    3

  • cristina pe 4 Aug 2015, 10:01
    miaela tiganu

    Nu intamplator se afla in jurul Hotelului Intercontinental in noaptea din 21 - 22 decembrie, cand a inceput revolutia. Acolo presta meseria de baza.

    4
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod