Mai sunt sau nu împreună? Velea şi Antonia s-au despărţit degeaba de foştii parteneri

Relaţia dintre Antonia şi Alex Velea nu mai este un secret pentru nimeni. Urmăriţi de paparazzi la tot pasul, cei doi au fost surprinşi împreună, cântăreţul ducând-o pe artistă la părinţii lui, ca să le-o prezinte.

Recent, însă, în presă au apărut informaţii potrivit cărora flacăra iubirii dintre Velea şi Antonia s-ar cam fi stins, cei doi fiind acum simple cunoştinţe, nicidecum iubiţi.

Prima persoană „cu greutate“ care a recunoscut public că Antonia şi Alex Velea sunt împreună a fost Vincenzo Castellano, soţul Antoniei, de care vedeta încă nu a divorţat, chiar dacă s-au despărţit. „Eu ştiam de la ea, am aflat înainte să apară în presă, nu mai eram de mult împreună, eram despărţiţi. Nu o să spun ce mi-a zis, dar mi-a confirmat. Nu m-am dus eu să-i intreb, nu simţeam să mă duc să o întreb dacă are o relaţie cu cineva. Ea a venit la mine, aşa a considerat că e mai bine să facă, şi eu am apreciat acest lucru.

Nu înţeleg de ce nu recunoaşte public relaţie, şi mie mi se pare ciudat“, a spus, în urmă cu două luni, Vincenzo.

După aceste declaraţii, Alex Velea şi Antonia au început să fie mai tandri unul cu altul în public, iar totul părea să meargă pe drumul cel bun pentru ei, cu toate că niciunul nu divorţase încă de partenerul de viaţă. Ce-i drept, nici astăzi cei doi nu au divorţat de Ana, respectiv de Vincenzo.

Se pare că în urmă cu mai bine de o lună, Alex Velea chiar i-a promis soţiei lui că va renunţa la Antonia şi că nu tot ce scrie presa despre ei este adevărat. Dând dovată de înţelegere, Ana şi-a crezut soţul şi a decis să treacă peste infidelitatea lui.
Recent, Velea chiar a acordat un interviu în care spunea că femeia pe care o iubeşte are un nume care începe cu litera „A“ şi se termină tot cu litera „a“, şi că niciodată nu a ascuns că are o relaţie cu această femeie. Lumea s-a grăbit să spună că Velea a vorbit despre Antonia, însă există voci care spun că artistul s-a referit la soţia lui.



Cu toate că paparazzii au aflat că Alex Velea nu mai locuieşte cu Ana, acesta nu s-a mutat nici cu Antonia, ba mai mult, cei doi au început de câteva săptămâni să se ignore reciproc atunci când se întâlnesc în locurile publice. La petrecerea de 10 ani a postului Kiss FM, care a avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni, Alex Velea şi Antonia au răspuns prezent invitaţiei de a participa la eveniment, însă pe durata întregii seri nu au vorbit deloc unul cu altul.

Mai mult de atât, la concertul Loredanei de la Sala Palatului, care a avut loc în acest weekend, Antonia a fost prezentă, însă nu a venit însoţită de Alex Velea, ci de o prietenă.

Gurile rele au spus că relaţia dintre Velea şi Antonia s-a terminat şi din cauza postărilor pe care cântăreţa le pune pe Facebook. Recent, ea a pus un mesaj care i-a făcut pe toţi să afirme că artista este din nou singură.

„Când oamenii te fac să te simţi nedorit, nu pleca în incercarea de a-i face să se simtă trişti sau vinovaţi, pentru că nu o vor face. Pleacă pentru că nu mai ai niciun motiv să rămâi. Uneori, trebuie să fii puternic pentru tine însuţi. Ceea ce este predestinat să se întample se va termina cu bine, iar ceea ce nu este - nu.
Merită să lupţi în numele iubirii, însă uneori în iubire nu poţi fi singurul care luptă. Câteodată, ai nevoie ca şi ceilalţi să lupte pentru tine. Dacă nu o vor face, trebuie să treci mai departe şi să realizezi că ceea ce le-ai oferit tu lor este mai mult decât merită şi mai mult decât ceea ce au fost ei dispuşi să-ţi ofere ţie“
, era mesajul postat pe Antonia pe internet.

26 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod