Luminita Anghel, despre muzica si nu numai

Care este secretul longevitatii unui artist?


Masura in care va reusi sa nu isi dezamageasca fanii. Masura in care reusesti sa le anticipezi si chiar sa le depasesti asteptarile.

Ca artist, esti apreciat pentru anumite calitati ale tale, cu adevarat de valoare, atuuri care te diferentiaza si care nu se vor pierde in timp, ci chiar dimpotriva se apreciaza – ca valoare.

Este important sa iti folosesti acele atuuri pentru care esti apreciat, pentru a le oferi fanilor tai ceea ce ei asteapta de la tine

Cum comenteaza un artist cu multe premii, piata muzicala autohtona?

S-au mai limpezit apele, lumea a inceput sa asculte si muzica buna?

 
In momentul de fata se produce foarte multa muzica comerciala. Hituri care azi sunt difuzate la high rotation pe care nu ti le vei mai aminti a doua zi.

Versuri cat mai sarace si un ritm cat mai liniar, usor de retinut, dar prea comun.

Cred ca mai avem foarte mult de invatat si vor mai trece ani pana cand vom putea vorbi de muzica buna. Cu toate acestea observ ca majoritatea oamenilor nu au exigente foarte ridicate in ceea ce priveste muzica ascultata la radio.

Sunt mult prea ocupati, au foarte multe probleme si ganduri, astfel incat se complac cu ritmuri liniare usor de retinut.

Toata lumea stie despre Luminita Anghel ca este o nonconformista. Imi amintesc de celebra rochie albastra de mireasa. Cum este Luminita Anghel, de fapt?

 
Luminita Anghel este o persoana foarte normala. Cu o familie pe care o iubeste foarte mult si alaturi de care incearca sa isi petreaca cat de mult timp este posibil.

Este o femeie care adora shopping-ul, merge la salonul de infrumusetare si la sala; merge in vacanta cu familia; iese in club cu prietenii, la o cafea sau la restaurant!

Ce nu ati facut pana acum, profesional vorbind, si va doriti cu ardoare sa faceti?

 
Intotdeauna am facut tot ceea ce am dorit sa fac, atat pe plan personal cat si profesional.

Personal v-ati mai linistit?


Da.

Ce face David?


David este foarte bine. Are aceleasi interese ca orice copil de varsta lui, insemnand scoala, calculatoare, internetul, plimbarile prin parc si altele.

Intentionati sa va recasatoriti si sa faceti un bebe?


Cat de curand

Cum credeti ca ar reactiona David la vestea ca va avea un fratior sau surioara?

 
L-ar bucura foarte mult. Intotdeauna si-a dorit un fratior sau o surioara. Cred ca ar fi foarte incantat.

Simtiti ca petreceti suficient timp cu David sau activitatile zilnice va rapesc din timp?

 
Incerc sa ii acord cat de mult timp pot. Oricat de mult timp mi-ar rapi activitatile zilnice, fiul meu este cea mai importanta prioritate in viata mea, si intotdeauna pentru mine va fi pe primul plan.

Ce faceti ca sa va mentineti in forma?
 

Merg foarte frecvent la sala si fac foarte mult sport. Miscarea este foarte importanta atat pentru a-mi mentine aspectul fizic, dar si pentru a-mi pastra optimismul si atitudinea pozitiva.

Cum arata o zi din viata Luminitei Anghel?

 
Exista si activitati de rutina, precum emisiunea pe care o prezint la radio, orele petrecute in trafic, mersul la sala sau la salonul de infrumusetare, orele petrecute cu fiul meu, fie acasa, in parc sau la restaurant.

Insa fiecare zi este presarata cu diverse evenimente: sedinte foto, invitatii pe care trebuie sa le onorez pentru diverse emisiuni; concerte, filmari, interviuri pe care trebuie sa le acord si multe altele.

Uneori sunt implicata in proiectele firmei si trebuie sa imi asum si responsabilitati diverse in cadrul acesteia.

Care este cel mai frumos concediu de pana acum?

 
De fapt au fost mai multe. In 2007 am vizitat Thailanda, o tara foarte exotica si extraordinar de frumoasa. Abundenta naturii si oamenii pe care i-am intalnit, foarte simpli, insa foarte primitori, au fost pur si simplu fascinante.

Conditiile cu adevarat excelente, iar serviciile oferite nu au termen de comparatie. Anul acesta ne-am petrecut vacanta in America de Sud, o noua experienta foarte frumoasa.

Cu toate acestea, intotdeauna voi aprecia o vacanta in Barcellona, orasul meu preferat!

Unde planuiti sa va petreceti Pastele?

 
Avand in vedere ca am avut o perioada foarte incarcata in ultimul timp, nu prea ne-am facut planuri de Pasti. Mai mult ca sigur il vom petrece in familie.

Cum va relaxati dupa o zi de munca?


Timpul care imi ramane dupa o zi de munca il acord in intregime fiului meu. Este cel mai relaxant lucru pe care il pot face.

Le puteti da un sfat Evelor, cititoarele noastre? Ca de la femeie la femeie.

Sa aiba incredere in propriile lor forte si sa aiba convingerea ca pot reusi tot ceea ce isi propun.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • micutz pe 31 Mai 2008, 21:21
    lumy

    as vrea s-o cunosc personal ,sa petrec o zi alaturi de ea......e un vis dar poate intr-o zi........sunt o eva tanara si ma aseman mult cu ea.......

    0
    0

  • micutz pe 31 Mai 2008, 21:19
    luminita anghel

    o ador imi place mult de ea....ii doresc fericire ,sanatate si sa-si creasca linistita fiul! pupici

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod