Julie Mayaya: „E dreptul oricui să fie orice își dorește“

Julie Mayaya, câștigătoarea concursului Vocea României ne-a răspuns la un interviu cu întrebări nebune! Iată ce mai face!
1. Dacă te-ai putea reîncarna într-un animal, care ar fi alegerea ta? Și de ce? 
Cred că aș alege un animal sălbatic pentru că iubesc ideea de libertate. Mai exact, într-o felină pentru că exprimă feminitate, putere si agilitate. 
 
 
2. Când te-ai uitat ultima dată la TV și la ce? 
Nu mai țin minte exact, dar cred că m-am uitat la meteo. Nu obișnuiesc să mă uit la TV. Prefer să mă uit la seriale și documentare online. 
 
 
3. Ce urăști cel mai mult? 
Ooo… o întrebare grea. Aș vrea să răspund cât mai simplu, dar din păcate cred că trebuie să detaliez. N-aș folosi neapărat cuvântul "urăsc", însă nu-mi place nedreptatea, care vine la pachet cu lipsa de onestitate, inducerea în eroare și adesea cu minciunea. Toate astea generează frustrare și iată cum dezastrul este asigurat.
 
 
4.
Ce preferi să faci când ai o zi liberă? 
Depinde. Dacă ziua liberă vine după o perioadă agitată si aglomerată, încerc să-mi reîncarc bateriile. Asta se traduce în somn, un film drăguț (care tot la somn duce), eventual o zi la spa. Altfel, o scot pe Sasha la o plimbare prelungită, dacă ne permite vremea sau mă aventurez în câte un DIY pe care l-am văzut la un moment dat pe youtube, sau, mai nou, încep un proiect în fața mașinii de cusut. 
 
 
5. Pleci pe o insulă pustie și nu vrei să te mai întorci. Ce iei cu tine? Sau pe cine? 
Nu vreau sa plec pe o insulă pustie. De ce aș face asta? Aș lua cu mine persoanele dragi si apropiate. Și pe Sasha.
 
 
6. Ce îți doreai să devii când erai mică? 
Fotomodel. Și să câștig Miss Univers. În una dintre puținele mele amintiri cu nașa mea de botez se făcea că ne uitam împreună la un concurs internațional de frumusete, iar eu am inceput să defilez prin casă, imitându-le pe fetele alea frumoase și înalte de la televizor.
Atunci nașa mea mi-a zis că am să fiu Miss Univers când am să cresc mai mare. 
 
 
7. Care este cea mai jenantă sau amuzantă amintire care îți vine acum în minte? 
Acum că mi-am adus aminte de episodul cu “Miss Univers”, îmi amintesc că obișnuiam să “împrumut” fardurile, rujurile, accesoriile, hainele și pantofii cu toc ai mamei. Obișnuiam să defilez și când eram singură acasa, dar era mai distractiv când aveam și un public care să mă aprecieze.
 
 
8. Cum ai descrie culoarea galben unei persoane nevăzătoare? 
Hm… n-am fost pusă niciodată într-o astfel de situație, dar cred că aș încerca să descriu culoarea galben ca o culoare caldă și aș da ca exemplu soarele, pentru că are o căldură inconfundabilă. 
 
 
9. Imaginează-ți că intră pe ușă un pinguin cu o pălărie sombrero. De ce e acolo? 
Că așa vrea el! E dreptul oricui să fie orice își dorește.
Dacă un pinguin își dorește să poarte un sombrero, atunci are acest drept. Eu n-am nimic împotrivă. Dacă intră pe ușa casei mele, atunci situația se schimbă. 
 
 
10. Ce îți provoacă teamă? 
Lucrurile pe care nu le înțeleg și pe care nu le pot controla. 
 
 
11. Descrie-ți viața cu un titlu de film.
 În bătaia vântului. 
 
 
12. Un copil de 5 ani te întreabă dacă Moș Crăciun este real. Ce i-ai răspunde? 
Da. Moș Crăciun este real. De fapt, tot ce îți aduce bucurie este real și așa ar trebui să rămână. Fie că ai 5 ani, fie 50 de ani. 
 
 
13. Ai vreo cicatrice? Care e povestea ei? 
Am multe. Fiecare cu povestea ei. Cea mai dragĂ este pe mâna stângă unde m-a mușcat în joacă Cash, primul meu cățel când avea câteva luni. Acum Cash nu mai este, deși îmi este foarte dor de el. O avem însă pe Sasha, care sper totuși să nu-mi lase cicatrici ca și amintire.
 
 
15.
Cum ți s-a schimbat viața după Vocea României? 
Viata mea de zi cu zi nu prea s-a schimbat. Am avut însă ocazia să cunosc foarte mulți oameni deosebiți pe care altfel nu cred ca i-aș fi putut cunoaște.
 
 
16. Ce planuri ai? 
Concerte multe și spectaculoase. Acum suntem în febra pregătirii concertului de pe 14 aprilie de la Berăria H pe care îl pregătim împreună cu Tiberiu Albu. Am început un proiect mai amplu cu Tibi și vrem să surprindem publicul cu concerte inedite si de calitate.

Cosmina Kovács
Cosmina Kovács
27 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod