Istoria cuplului Jennifer Lopez-Ben Affleck în imagini. Să fie oare acum în pragul divorțului?

După 20 de ani de la despărțire, Ben Affleck și Jennifer Lopez au surprins pe toată lumea cu împăcarea lor.

Când Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii din Las Vegas, la aproape 20 de ani de la anularea primei nunți, a fost un moment grozav, care părea să dovedească vechea zicală că dragostea adevărată nu moare niciodată.

Cu toate acestea, se pare că magia nu a durat prea mult, deoarece există semne că între cei doi lucrurile nu stau tocmai bine.

Jennifer Lopez și Ben Affleck

 

Să fie oare acum în pragul divorțului?


De când și-au anunțat logodna în 2022, paparazzi nu i-au scăpat din ochi, iar Ben este clar supărat în aproape fiecare fotografie de pe stradă sau de la evenimente.

Actorul a fost văzut numai trist și nervos alături de aceasta.

Expresia sa adesea nefericită a atras interesul jurnaliștilor care s-au întrebat care este starea relației dintre Ben și JLo. Cu Ben arătând frecvent nemulțumire în imagini, oamenii au început să se întrebe dacă există probleme între ei.

Mai mult decât atât, în ultima perioadă, Jennifer Lopez și Ben Affleck nu au mai fost văzuți împreună, iar aparițiile cântăreței la evenimente au fost de una singură.

Se zvonește că cei doi deja nu mai locuiesc împreună, deși când și când au mai fost surprinși împreună. Se poate ca aceste întâlniri dintre ei să fie o strategie de a demonstra publicului larg că mariajul lor este în regulă până când cele două staruri își clarifică situația și sentimentele unul pentru celălalt și iau o decizie.


De asemenea, Ben a fost fotografiat când cu verighetă, când fără.

Până în prezent, niciunul nu a oferit vreo declarație cu privire la statusul relației lor.

Jennifer Lopez și Ojani Noa (primul soț al vedetei)

 

Primul soț al lui Jennifer Lopez nu a dat nicio șansă relației ei cu Ben Affleck


Cu trei căsătorii eșuate în spate, Jennifer Lopez s-a căsătorit în cele din urmă cu bărbatul pe care îl numește "sufletul ei pereche".

Înainte de nunta lor, din august 2022, Ben a fost căsătorit cu actrița Jennifer Garner, între anii 2005- 2008. Anterior, și Jennifer Lopez a fost căsătorită, de trei ori, cu Ojani Noa, Cris Judd și Marc Anthony.

Dar, în timp ce lumea a fost captivată de povestea romantică a lui Bennifer, știrea a redeschis răni dureroase pentru un bărbat.

Ojani Noa, primul soț al lui Lopez, trăiește astăzi departe de lumina reflectoarelor de la Hollywood.
Dar și lui i s-a spus de către J. Lo. că el este bărbatul cu care vrea să-și petreacă viața "pentru totdeauna" – și, spune el ridicând din umeri, "a avut trei soți și cinci logodne" de atunci.

"Le doresc tot ce este mai bun, dar mă tem că această căsnicie cu numărul patru nu va dura", spune Ojani acum.

"Jen iubește să fie îndrăgostită, dar s-a logodit de șase ori până acum. Ben este soțul numărul patru. Eram soțul numărul unu și ea mi-a spus că sunt iubirea vieții ei. În noaptea nunții, ea îmi șoptea că vom fi împreună pentru totdeauna.", a povestit Ojani, conform Dailymail.


Foto: hepta
22 Mai 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod