Începe MasterChef. Interviu exclusiv cu cei trei chefi: „Responsabilitatea este mare“



Ce aduce nou acest sezon MasterChef, faţă de celelalte ediţii?

Patrizia Paglieri: În primul rând, un număr dublu de episoade şi un juriu nou. Avem şi probe mai spumoase, mai atractive şi asta sperăm să ne aducă şi cifre de audienţă mai mari. Concurenţii, de asemenea, sunt de top, ne aşteptăm la surprize mari din partea lor. Toţi sunt foarte pasionaţi şi se vede că-şi doresc să câştige.

Adrian Hădean: În primul rând, talente noi, fiecare emisiune a fost diferită prin prisma concurenților care s-au remarcat cu stilul lor diferit de comportament, de a găti, de oameni în general.

Apoi, noi jurații, întrucât suntem alte persoane, cu alte experiențe, cu alt stil, poate cu alte pretenții.

Nu există un jurat mai dur decât celălaltPatrizia Paglieri
Oamenii și felul lor aparte de a fi sunt cei care-și pun mereu amprenta asupra emisiunilor, iar telespectatorii îi apreciază pentru ceea ce sunt și pentru ceea ce îi face unici.

Florin Scripcă: Foarte multe: probe noi, concurenți interesanți și foarte variați, multe alte surprize și totul în doză dublă. Să nu uităm de faptul că și juriul este nou.


Cine este cel mai dur jurat?

Patrizia Paglieri: Nu există unul dintre noi mai dur decât celălalt. Cu toţii avem pretenţii foarte ridicate şi ne e greu să acceptăm o farfurie gătită prost. Acum, felul în care exprimăm noi asta e diferit la fiecare dintre noi.

Să fii dur în bucătărie nu înseamnă neapărat să arunci farfurii. Dacă unii asta înţeleg prin duritate, se înşală. Duritatea în bucătărie înseamnă performanţă, să îţi doreşti de fiecare dată mai mult şi să obţii acele lucruri prin muncă multă şi dedicare.


Adrian Hădean: Niciunul dintre noi nu cred că-și propune să fie neapărat dur. Nu jucăm niște roluri în care unii suntem mai buni, iar alții mai toleranți. Ne vom face meseria, iar în meseria noastră fiecare avem niște standarde și niște principii după care ne ghidăm.

Cine are pretenția de a fi numit MasterChef și concurează pentru un astfel de titlu trebuie să fie capabil să se ridice la aceste standarde, chiar să le depășească. Trebuie să aibă singur impuse standarde clare în bucătărie, de la care să nu se abată.

Bucătăria înseamnă rigoare, înseamnă muncă multă, uneori sacrificiu și multă pasiune.
Dacă nu regăsim în concurenți toate aceste lucruri asumate, nu vom ezita să evidențiem asta, chiar dacă pentru unii va părea un comportament dur.

Florin Scripcă: Nu ne-am asumat niciunul rolul de dur. Cred că ne mulăm fiecare pe acest rol, în funcție de stare, de preparat și de atitudinea concurentului respectiv.

15 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod