Hollywood: Eva Mendes, însărcinată cu Ryan Gosling. Povestea lor de dragoste

La 33 de ani, Ryan este unul dintre actorii aflaţi într-o ascensiune spectaculoasă la Hollywood, rolurile sale din filmele "Jurnalul/ The Notebook", "Blue Valentine", "Cursa/ Drive", " The Ides of March", "Crazy, Stupid, Love" fiind apreciate de critici.

A demonstrat în numeroasele pictorialele făcute că, pe lângă calităţile actoriceşti, Ryan are şi un fizic perfect. A fost numit de către revista People unul dintre cei "50 cei mai sexy burlaci din lume" în 2004, iar cititoarele Shine Yahoo l-au votat cel mai irezistibil actor din lume.

Deşi a fost desemnat unul dintre cei mai sexy bărbaţi din lume, actorul susţine că regizorul Nick Cassavetes l-a cooptat în distribuţia dramei "The Notebook" pentru că acesta îl considera un tânăr obişnuit.

"Regizorul, Nick Cassavetes, m-a sunat şi mi-a cerut să ne întâlnim acasă la el. Atunci când am ajuns acolo, el stătea în picioare în curtea din spate a casei, s-a uitat la mine şi mi-a spus că vrea ca eu să interpretez acest rol fiindcă nu semăn cu ceilalţi actori tineri de la Hollywood. Mi-a zis că nu sunt atrăgător sau sexy, ci doar un tip obişnuit care arată ca şi cum ar fi un pic nebun", a povestit Ryan. După ce a obţinut rolul lui Noah, Ryan a cucerit-o cu farmecul lui irezistibil pe iubita lui de pe marele ecran, actriţa Rachel McAdams, cu care a fost implicat într-o relaţie şi în viaţa reală.


Nici cariera Evei Mendes nu este mai puţin bogată. Se numără printre cele mai sexy actriţe ale Hollywood-ului şi a devenit celebră cu roluri în filme precum din filme precum "Zi de instrucţie/ Training Day" (2001), "Noaptea e a noastră/ We Own the Night" (2007), "Demon pe două roţi/ Ghost Rider" (2007) şi "Păcatele unui poliţist - Ultimul apel: New Orleans" (2009).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod