Hollywood: Copii de vedete care au probleme cu legea. Fiul lui Phil Collins, trafic de droguri

Simon Collins, fiul cel mare al fostului solist al trupei Genesis, a fost reţinut de poliţie, vineri, în oraşul britanic Wiltshire.Motivul?Trafic şi posesie de droguri. Nu este însă singurul copil care provine din familii celebre care are probleme cu legea.
1 din 6

Simon Collins

Solistul şi toboşarul trupei rock Sound of Contact a fost arestat în urmă cu câteva zile după ce a fost surprins având droguri asupra sa. Tânărul în vârstă de 37 de ani a fost eliberat pe cauţiune, până la încheierea anchetei.

Simon nu este singurul membru al familiei Collins care a avut probleme cu legea din cauza drogurilor. În 2012, nepotul starului, Philip Austin Collins, a fost arestat în Peru după ce poliţia a descoperit cocaină în valoare de 3 milioane de lire sterline la bordul unui iaht, unde se aflau Philip Austin şi alţi doi bărbaţi britanici. În prezent, Philip Austin Collins este la închisoare în aşteptarea sentinţei, potrivit Mediafax.

Simon Collins este fiul lui Phil Collins şi actriţei Andrea Bertorelli, prima soţie a artistului. Cântăreţul în vârstă de 63 de ani este tatăl a cinci copii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod