Hollywood: 7 vedete care iubesc hainele de blană

Ce poate fi mai călduros în zilele de iarnă decât o haină de blană naturală? Nu numai că este utilă în zilele geroase, dar blana este şi în tendinţe. Din păcate, blana naturală nu o putem obţine decât prin uciderea unor animale. Şi deşi Hollywood-ul este plin de vedete care militează împotriva blănurilor naturale, există şi un număr mare de celebrităţi care aleg să se răsfeţe purtând haine din blană 100% naturală. Iată câteva dintre acestea.
1 din 8

Kate Moss


Modelul este unul dintre cei mai mari duşmani ai Organizaţiei pentru protecţia animalelor PETA, care o cataloghează drept o femeie de moravuri uşoare. Referindu-se la modelul britanic, PETA a scris: "Nimic nu completează mai bine tranziţia de la supermodel la super-prostituată, decât o haină de blană. Dacă ar deschide mai bine ochii, poate şi-ar debarasa dulapul de hainele de blană". Kate însă nu pare a fi deranjată de aceste vorbe jignitoare şi îşi poartă cu mândrie frumoasele haine.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • basilio pe 19 Dec 2011, 15:24
    sa fim seriosi...

    atata timp cat vom continua sa consumam carne si vom prefera sa ne protejam picioarele cu incaltaminte de piele, nu avem dreptul sa judecam pe nimeni ca poarta o haina de blana. p.s.: voua cum va pare tinuta lui Beyonce - haina de blana si sandale fine; mie nu-mi pare tocmai fireasca si cat de cat practica (oricat s-ar spune ca moda nu inseamna comoditate, totusi...)

    2
    0

  • Maria pe 19 Dec 2011, 11:45
    X(

    Sa le ia naiba de reclame ! Apar dupa 2 slide-uri ! X(

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod