Frumuseţe de vedetă. Ela Crăciun îşi face săptămânal un gomaj şi o mască din ingrediente naturale

Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.

Ela Crăciun, prezentatoare TV şi bloggeriţă, a acceptat să ne acorde un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre trucurile ei de frumuseţe.

eva.ro: Ela Crăciun - prezentator TV, mamă, soție și blogger. Care este rolul în care te simți cel mai confortabil? Cum reușești să te împarți între toate aceste activități?
 
Ela Crăciun: Fără să stau pe gânduri, spun ceea ce orice mamă ar spune: familia este și va fi pe primul loc în inimă și în prioritățile mele. Copiii mei sunt comorile mele, soțul meu este partenerul care mă sprijină mereu, iar mama mea este cea care mă ajută atunci când timpul nu este de partea mea.

Blogul, emisiunea "Numai de bine" și știrile fac parte și ele din viața mea și nu cred că aș putea exclude vreo categorie din cele enumerate mai sus.

Am primit multe cadouri frumoase de la viață, de aceea le-am acceptat cu bucurie pe toate. Cred, însă, că măiestria stă în abilitatea de a le îmbina corect, frumos și cât mai firesc.

Reușesc pentru că îmi doresc să reușesc. Le îmbin pe toate pentru că mi le doresc pe toate. Îmi creez timp, pentru că îmi doresc să am timp pentru toate.  Nu există "nu pot" atunci când îmi propun ceva.

Discreția este cu siguranță al doilea tău nume, de ce ai ales să faci televiziune?
 
Discreția mă definește, fără urmă de îndoială. Este, în egală măsură, și spiritul în care am fost crescută de către părinții mei, atât eu, cât și sora mea.
Și nu o să încetez să le mulțumesc pentru asta.

În privința paradigmei discreție versus televiziune, nu cred că sunt două noțiuni care să se excludă reciproc. Din contră, cred că ceea ce am făcut eu până acum demonstrează că poți să faci televiziune, nefăcând rabat de la discreție. Și nu cred că sunt neapărat un caz singular.

Televiziune am ales să fac pentru că am simțit nevoia să vin în întâmpinarea oamenilor cu informații realmente utile, care să-i ajute să trăiască mai frumos, mai armonios, mai în consonanță cu ei înșiși. De fapt, asta vreau să obțin prin toate demersurile mele, fie că ele țin de televiziune, de blog, de diferitele campanii în care mă implic: să vin în întâmpinarea oamenilor, să le ofer o mână de ajutor, un pont util, o informație nouă, care să-i lase mai senini, mai relaxați, mai optimiști, mai sănătoși.

Ești o tânără mămica preocupată de creșterea celor doi copii, Alex și Alesia, ce s-a schimbat la ține în momentul în care ai devenit mamă?
 
Odată cu maternitatea, o femeie se schimbă total.
Cel puțin în primele luni și mai apoi în primii anișori, prioritatea nu mai ești tu. Îți dorești să-i ai tot timpul lângă ține, te agiți pentru cel mai mic disconfort al lor, dar te umpli de bucurie când vezi că din mogâldețe pierdute printre scutece, ai doi copii superbi: Alesia este o mică domnișoară răsfățată și dependența de noi, iar Alex este o icoană de copil, atât de luminos, cald și mamoș, îmi place să cred că m-a moștenit un pic.

Am povestit toate acestea despre copiii mei că să înțelegeți de unde vine puterea unei mame. Cred că asta s-a schimbat în momentul în care am devenit mamă: am căpătat o putere de a face lucruri pe care nu am crezut că o am.

11 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod