Fiica superbă a lui Sean Penn și Robin Wright: Dylan este o actriță de succes, ca părinții ei

Dylan Penn, în vârstă de 30 de ani, calcă pe urmele părinților săi, devenind o actriță de succes.
Tânăra a primit recent premiul Rising Star Award (Star în Devenire) în cadrul Festivalului de Film SCAD Savannah. Ea a fost răsplătită pentru prestația din „Flag Day”, în care joacă alături de tatăl său, Sean Penn.

Dylan a promovat filmul „Flag Day”, care este regizat de tatăl său, în cadrul festivalului. Ea apurtat o rochie de un roșu intens, cu decolteu adânc.

Fiica celor două staruri de la Hollywood a primit premiul din partea actorului Remy Kidd, care este cunoscut pentru rolurile din „Last Night In Vegas” și „Behind The Scenes”.
Apariția lui Dylan la festivalul de film are loc la scurt timp după ce mama sa vitregă, Leila George, care este mai tânără decât ea, a depus actele de divorț.

Sean Penn și Leila George au format un cuplu din 2016 și au fost căsătoriți timp de 15 luni, înainte ca ea să depună cerere de divorț, potrivit TMZ.

În filmul „Flag Day”, pe care l-a și regizat, Sean Penn joacă pentru prima dată alături de copiii săi - Dylan Penn și Hopper Penn, cele două fiice din căsnicia cu actrița Robin Wright.
Pentru că personajul interpretat de Dylan se confruntă cu dependența de droguri, abuz emoțional și agresiune sexuală, actrița spune că a fost dificil de filmat. 

În cadrul unui interviu, actrița a dezvăluit că a avut un conflict major cu tatăl său în timpul filmărilor.

„Am avut o ceartă majoră despre o notă pe care el a adăugat-o. Dacă ar trebui sau nu să port mascara”, a spus ea, adăugând că cearta a avut loc în fața întregii echipe de filmare.
„După ce a fost clar că ea a luat decizia greșită, am plecat și am stat puțin departe.
Apoi echipa a trebuit să suporte o liniște apăsătoare care a durat vreo două ore, timp în care familia Penn și-a rezolvat problema”, a declarat Sean într-un interviu din luna august pentru „The Late Show with Stephen Colbert”.

„Flag Day” este primul rol pentru Dylan, care a dezvăluit că nu și-a dorit mereu să fie actriță.
„Nu m-am gândit niciodată că vreau să fiu actriță. Mi s-a părut că e o profesie cam neserioasă”, a spus ea într-un interviu pentru Rolling Stone. Dar când a apărut șansa de a juca alături de tatăl său în Flag Day și-a schimbat opinia: „M-am gândit că este un rol prea bun ca să refuz”.

Sean Penn a fost căsătorit cu Madonna din anul 1985 până în 1989 și cu actrița Robin Wright, mama celor doi copii ai săi, din 1996 până în 2010.
Cea mai recentă căsnicie destramată a sa este cu Leila George, care este mai tânără decât fiicele sale, și care a depus actele de divorț luna trecută.

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
30 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod